Motosiklet İlanları Ne Kadar Samimi?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2009, 02:53
snaken adlı üyeden alıntı
TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için
farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum
Millet nelerle uğraşıyor.. Helal olsun (!)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 00:08
meharis adlı üyeden alıntı
@snaken aşmışsın ne diyeyim ....
bir konu daha var burada da dikatimi çekiyor. ilanlarda bazı ibareler oluyor;
"saçma sapan teklifler de bulunmayın", " gidin paranıza göre motor alın" vb
herşeyi söylemenin bir adabı var. bu şekilde agresif ve kırıcı ibareler kime ne kazandırıyor. kendi namıma almayı düşündüğüm bir eşya olsa dahi böyle ibareler görünce vazgeçiyorum.
lütfen kendi ilanlarınıza bu tür ibareler eklemeyin. tamam insan bazen taciz oluyor ama sabır büyük erdemdir.
sabır sabırda hocam.nereye kadar 3-4 kullanıcıyla giren adamlardan ne bekliyorsun ister istemez adap kalmıyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
28 Ağustos 2009, 09:33
demirgursel adlı üyeden alıntı
sabır sabırda hocam.nereye kadar
3-4 kullanıcıyla giren adamlardan ne bekliyorsun
ister istemez adap kalmıyor
aynen öyle... o kullanıcılardan biri yine saçma sapan bir teklif yazmış.. motoruna ... TL veririm diye... ben de cevaben yazdım: "kusura bakmayın ramazan dolayısı ile küfür edemiyorum." (küfür edeceğimden değil de insanın sinirlerini bozmaktan başka bi işe yaramıyorlar)
-
29 Ağustos 2009, 18:40
snaken adlı üyeden alıntı
TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için
farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum
Vaooww.. Nasıl iş yahu! Nerden aklına geldi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
meharis adlı üyeden alıntı
@snaken aşmışsın ne diyeyim ....
bir konu daha var burada da dikatimi çekiyor. ilanlarda bazı ibareler oluyor;
"saçma sapan teklifler de bulunmayın", " gidin paranıza göre motor alın" vb
herşeyi söylemenin bir adabı var. bu şekilde agresif ve kırıcı ibareler kime ne kazandırıyor. kendi namıma almayı düşündüğüm bir eşya olsa dahi böyle ibareler görünce vazgeçiyorum.
lütfen kendi ilanlarınıza bu tür ibareler eklemeyin. tamam insan bazen taciz oluyor ama sabır büyük erdemdir.
Evet bu pek yakışık almayan bir durum. Bu arada değerli arkadaşlarım Ben Aydın Söke den 2006 Model 10.000 km de Suzuki DL650 V-Strom almış Bulunmaktayım. Satıcı harika bir insandı. Ortalama 2006 model DL 650 rakamı verince bende Aydın'a otobüs ile gittim. Çok küçük bir pazarlık ile de motosikleti aldım. Kazasız sorunsuz az kullanılmış ilk sahibinden bir makina idi. Alanda satanda birbirinden razı oldu. Aşağıda resim var.
Ben gönlümdeki motosikletime kavuştum.
Umarım birgün herkes gönlündeki motosiklete kavuşur.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
29 Ağustos 2009, 19:01
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler