Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Motosiklet İlanları Ne Kadar Samimi?

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum

Millet nelerle uğraşıyor.. Helal olsun (!)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @snaken aşmışsın ne diyeyim ....

bir konu daha var burada da dikatimi çekiyor. ilanlarda bazı ibareler oluyor;
    "saçma sapan teklifler de bulunmayın", " gidin paranıza göre motor alın" vb
    herşeyi söylemenin bir adabı var. bu şekilde agresif ve kırıcı ibareler kime ne kazandırıyor. kendi namıma almayı düşündüğüm bir eşya olsa dahi böyle ibareler görünce vazgeçiyorum.
    lütfen kendi ilanlarınıza bu tür ibareler eklemeyin. tamam insan bazen taciz oluyor ama sabır büyük erdemdir.
    sabır sabırda hocam.nereye kadar 3-4 kullanıcıyla giren adamlardan ne bekliyorsun ister istemez adap kalmıyor
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Honda XL 200
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabır sabırda hocam.nereye kadar 3-4 kullanıcıyla giren adamlardan ne bekliyorsun ister istemez adap kalmıyor
    aynen öyle... o kullanıcılardan biri yine saçma sapan bir teklif yazmış.. motoruna ... TL veririm diye... ben de cevaben yazdım: "kusura bakmayın ramazan dolayısı ile küfür edemiyorum." (küfür edeceğimden değil de insanın sinirlerini bozmaktan başka bi işe yaramıyorlar)

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum
    Vaooww.. Nasıl iş yahu! Nerden aklına geldi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @snaken aşmışsın ne diyeyim ....

bir konu daha var burada da dikatimi çekiyor. ilanlarda bazı ibareler oluyor;
    "saçma sapan teklifler de bulunmayın", " gidin paranıza göre motor alın" vb
    herşeyi söylemenin bir adabı var. bu şekilde agresif ve kırıcı ibareler kime ne kazandırıyor. kendi namıma almayı düşündüğüm bir eşya olsa dahi böyle ibareler görünce vazgeçiyorum.
    lütfen kendi ilanlarınıza bu tür ibareler eklemeyin. tamam insan bazen taciz oluyor ama sabır büyük erdemdir.
    Evet bu pek yakışık almayan bir durum. Bu arada değerli arkadaşlarım Ben Aydın Söke den 2006 Model 10.000 km de Suzuki DL650 V-Strom almış Bulunmaktayım. Satıcı harika bir insandı. Ortalama 2006 model DL 650 rakamı verince bende Aydın'a otobüs ile gittim. Çok küçük bir pazarlık ile de motosikleti aldım. Kazasız sorunsuz az kullanılmış ilk sahibinden bir makina idi. Alanda satanda birbirinden razı oldu. Aşağıda resim var.

Ben gönlümdeki motosikletime kavuştum.

Umarım birgün herkes gönlündeki motosiklete kavuşur.
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben yeterince samimi davramdıma inanıyorum

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler