Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motosiklet İlanları Ne Kadar Samimi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    FİYATLAR KADAR ÜÇKAĞITÇILARADA DİKKAT ETMEK LAZIM
    Bu yazdıklarım Sahibinden.com daki 15986864 nolu ilandan alıntıdır.

Hesaplı bir motor aranır,Bütçe az GS sevgisi yüksektir.İlanlarda İzmirde 1994 GS hemde 34.000 km.d e Vay anam vay!!! Adam aranır,Bu alet hakkaten bu km`de mi diye sorulur.Vatandaş yemin billah eder askerdeydim 3-4 yıldır kullanmıyorum der.Kmsi doğru der.E tabi güvenemezsin,Ayıptır söylemesi bi şirkette üst düzey yöneticiyim,İzmirden anlayan hatta bi motor derneğinin bilmem ne başkanı olan bi vatandaşa sorulur.Abi al ben kefilim der.6500 tl İzmirli terbiyesizin hesabına yatırılır.Usta motoru almaya gönderilir.Motor Ankara`ya zar zor gelir.Km`si tahminen 100.000`i geçmiştir.heryeri dökülmekte,abs`si çalışmamaktadır.

Sonuç motor komple sokülür,yapılır,1000 TL`ye yakın masraf yapılır,Abs tamir edilemez.binecek hale gelir.ancak sezonun nerdeyse 3/2 si motor beklemekle geçmiştir,ve yenilen kazıktan dolayı da motordan feci soğunmuştur.

Bana motoru satan İzmirli ahlaksız,terbiyesiz arkadaşım(bunlar kibarca,ne düşündüğümü sen hesapla)sana verdiğim parayı helal etmiyorum ve allaha havale ediyorum.Umarım burnundan fitil fitil gelir.

İşin gerçeği ;Yürüyen bir 1100 GS,5500 TL den aşağı etmez,Ben verdiğim paraya değil de enayi,hatta aptal yerine konmama sinirleniyorum.

Görmeden,tanıdığınız usataya göstermeden(bizzat tanıdığınız)motor almayın,Ben de enayiliğime doymayayım.

Bu toparlanmış döküntüyü de 7000 TL verene satıyorum.

hayırlı olsun.

İlan yayınlandıktan sonra bir sürü insan mesajla ve arayarak duygularını dile getirdi,hepsine teşekkür ederim.Gerçekten motorcu ruhu diye birşey var ve ben buna inanmaya devam edeceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı MOSKVICH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FİYATLAR KADAR ÜÇKAĞITÇILARADA DİKKAT ETMEK LAZIM
    Bu yazdıklarım Sahibinden.com daki 15986864 nolu ilandan alıntıdır.

Hesaplı bir motor aranır,Bütçe az GS sevgisi yüksektir.İlanlarda İzmirde 1994 GS hemde 34.000 km.d e Vay anam vay!!! Adam aranır,Bu alet hakkaten bu km`de mi diye sorulur.Vatandaş yemin billah eder askerdeydim 3-4 yıldır kullanmıyorum der.Kmsi doğru der.E tabi güvenemezsin,Ayıptır söylemesi bi şirkette üst düzey yöneticiyim,İzmirden anlayan hatta bi motor derneğinin bilmem ne başkanı olan bi vatandaşa sorulur.Abi al ben kefilim der.6500 tl İzmirli terbiyesizin hesabına yatırılır.Usta motoru almaya gönderilir.Motor Ankara`ya zar zor gelir.Km`si tahminen 100.000`i geçmiştir.heryeri dökülmekte,abs`si çalışmamaktadır.

Sonuç motor komple sokülür,yapılır,1000 TL`ye yakın masraf yapılır,Abs tamir edilemez.binecek hale gelir.ancak sezonun nerdeyse 3/2 si motor beklemekle geçmiştir,ve yenilen kazıktan dolayı da motordan feci soğunmuştur.

Bana motoru satan İzmirli ahlaksız,terbiyesiz arkadaşım(bunlar kibarca,ne düşündüğümü sen hesapla)sana verdiğim parayı helal etmiyorum ve allaha havale ediyorum.Umarım burnundan fitil fitil gelir.

İşin gerçeği ;Yürüyen bir 1100 GS,5500 TL den aşağı etmez,Ben verdiğim paraya değil de enayi,hatta aptal yerine konmama sinirleniyorum.

Görmeden,tanıdığınız usataya göstermeden(bizzat tanıdığınız)motor almayın,Ben de enayiliğime doymayayım.

Bu toparlanmış döküntüyü de 7000 TL verene satıyorum.

hayırlı olsun.

İlan yayınlandıktan sonra bir sürü insan mesajla ve arayarak duygularını dile getirdi,hepsine teşekkür ederim.Gerçekten motorcu ruhu diye birşey var ve ben buna inanmaya devam edeceğim.
    İnanılmaz .. Gerçekten suç senin değil. Ancak bazı kişilerde rahatlıkla yapılan kazayı söylüyor ve en az 2000 ytl piyasa altında motoru veriyor. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Hobby amacından epey bir saptırılmış.. Merak etme belki olmuyor gibi görünsede bu dünyada da yapılan haksızlıklar kişilerden fitil fitil geliyor. Belki hemen değil; aheste aheste.. EN acılısıda budur..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    ben de ciddi alıcı bulamadığım için bri türlü satamadım gitti

sıfırını almaya kalksa 24.500 verecek adam gelip teklif ediyor nakit 10.000 TL veririm yoks aönümüz kış hayatta satamazsın ha ona göre
    bir başkası da diyor ciddi alıcıyım ama 12.000 ye taksitle yaparmısın

İlan No: #14987226
    http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı ozan_bursa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de ciddi alıcı bulamadığım için bri türlü satamadım gitti

sıfırını almaya kalksa 24.500 verecek adam gelip teklif ediyor nakit 10.000 TL veririm yoks aönümüz kış hayatta satamazsın ha ona göre
    bir başkası da diyor ciddi alıcıyım ama 12.000 ye taksitle yaparmısın

İlan No: #14987226
    http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
    Ozan bey kastım şu; mesela ilandaki motosikletiniz 14.150 YTL. Gelmişim pazarlık yapıyoruz. Motosikletinizi çok beğenmişim gözüm başka bi'şey görmüyor. Alıcam orası kesin. Pazarlığa 12.000 YTL ile başlıyorum. Hatta para çantamda o kadar ciddiyim. Siz en son 14.000 olur diyorsunuz sonra ben sıra ile 12,500 sonra 12,750 sonra 13,000 derken en son 13,500 diyorum. Ama siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz ve bu pazarlık esnasında yaklaşık 2 saattinizi harcıyor ve sinirliyor "yahu 13,900 versem olmaz mı? Onada mı yok dersiniz?" diye sorunca satıcı "evet en son 14,000 YTL olur deyince yahu bu para 30 günde en az 200 lira para getirir sen 30 günde satarmısın bu motoru deyince "Belli olmaz" cevabı bende satıcının ciddi olmadığını gösterir. 14.000 YTL lik bir pazarlık 500 lira için kırılabilinir ama 100 YTL için asla kırılmaz.. Sonra bende sinirlenip hadi eyvallah diyorum. Hali ile sinirleniyorum.

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Bide çok ilginç ilanlar var motorun sıfırı 25 bin lira adam almış 1 yıl kullanmış 20 bin km yol yapmış satıyor fiyatıda sıkı durun 24 bin 500 lira altınada yazmış pazarlık yok.Utanmasa 26 bin lira dicek.Herkes malına çok para isteyebilir ama unutmayalım o parayı veren çıkarsa satılır yoksa iste malına değerinden 2 milyar 3 milyar fazla bakalım kim veriyor,insanımız çok enteresan
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Motosikleti
    transalp yavrusu
    fiyat konusu bi muamma zaten de önemli olan o parayı nasıl olsa vericez bi de bakımları tam değilse işte o zaman terslik başlıyo, yok parçasıydı şusuydu busuydu uğraş dur.....
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    -
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozan bey kastım şu; mesela ilandaki motosikletiniz 14.150 YTL. Gelmişim pazarlık yapıyoruz. Motosikletinizi çok beğenmişim gözüm başka bi'şey görmüyor. Alıcam orası kesin. Pazarlığa 12.000 YTL ile başlıyorum. Hatta para çantamda o kadar ciddiyim. Siz en son 14.000 olur diyorsunuz sonra ben sıra ile 12,500 sonra 12,750 sonra 13,000 derken en son 13,500 diyorum. Ama siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz ve bu pazarlık esnasında yaklaşık 2 saattinizi harcıyor ve sinirliyor "yahu 13,900 versem olmaz mı? Onada mı yok dersiniz?" diye sorunca satıcı "evet en son 14,000 YTL olur deyince yahu bu para 30 günde en az 200 lira para getirir sen 30 günde satarmısın bu motoru deyince "Belli olmaz" cevabı bende satıcının ciddi olmadığını gösterir. 14.000 YTL lik bir pazarlık 500 lira için kırılabilinir ama 100 YTL için asla kırılmaz.. Sonra bende sinirlenip hadi eyvallah diyorum. Hali ile sinirleniyorum.

ben açık açık şunu diyorum
    Allah sattırmasın ama motorumu acil ihtiyaçtan dolayı satmıyorum
    uygun bri fiyata motoru sattım sattım satamazsam fabrikada durmaya devam eder
    şu anda satmamın tek sebebi hsonlarımın dolu olması ve motora zaman ayıramamam
    geçen sene 12bin km yaptım bu sene ancak 2 bin km yaptım
    boşu boşuna yatıyor
    ben bunu açık açık söylüyorum
    bunun üzerine adam da son 12 veririm diyor ben de hayatta inmem o paraya diyorum, karşımdki de ... satarsın diyor ben de ... git diyorum
    malesef ki bunun gibi bir sürü görüşme oldu

14.000 TL de 100 lira için çingen pazarlığı yapılmaz ama şehir dışında satış yapılmadan önce bunlar konuşulur konu netleştirilir
    denir ki, ciddi alıcıyım, param hazır, eğer motor temizse, dediğiniz gibi kazası belası yoksa en fazla şu kadar verebilirim ne dersiniz
    ona göre gelicem diye sorarsınzı
    satıcının da aklına yatarsa buyur gel der
    yatmazsa yok sağol der
    ama siz de ben 30 günde parama para katarım siz 30 günde satabilirmisinzi derseniz satıcı da derki
    kardeşim mal benim sana ne der
    30 gün içinde de belki satarrr belki satmaz
    ama şunu da unutma
    adam 30 gün içnde satmaya niyetliyse zaten ona göre davranır
    dii mi ama

sahibinden de bir motor ve 4 araba sattım
    enson satılan arabadan örnek vereyim
    piyasadan biraz ucuza ilan verdik
    ist dan arayan bir öğretmen ile de anlaştık
    sabah erken gel istediğin yere göster hata kusur bulursan mudanyadan deniz otobüsüne bindiririm dönüş biletini de karşılarım dedim
    adam öğleden sonra geldi
    parasının bank asyada faizde olduğunu bozdurursa 50 tl zarar edeceğini söyledi ve 50 tl nin pazarlığını yaptı
    adama depoyu daha yeni fulledim 100 küsür liralık benzin var neyin pazarlığını yapıyorsun dedim ve satmaktan vazgeçtim

arkadaşlar
    pazarlık üstüne pazarlık olmaz
    5 haneli rakamlar konuşulurken 50 liranın pazarlığı yapılmaz

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    fikir beyan etmek iyidir ama yazılanların buradan ileri gidebileceğini sanmıyorum dini imanı maddiyata endekslenmiş bir toplumda yaşıyoruz.
    ben de bu aralar bir 250 cc scooter bakıyorum ilginç tecrübelerim oldu. sıfırı 8000 tl (plaka dahil) olan araç için mesela yeni model 4-5 bin km de 7000 tl isteniyor. güzel satıcı bellii işten bir miktar zarar ediyor ve aracının değerinin altında gitmesini istemiyor. fakat durum şudur alım satım ve ruhsat masrafları zaten 500 tl tutuyor. geliyor 7500 tl ye 500 tl için neden sıfır alınmasın ki.
    ya da modeli daha düşük aracın ama km si az(sanki km düşürmek çok zor ve yapılmayan bir işlem) muhterem araca nerdeyse sıfırı kadar değer biçmiş. insan gibi söyleyince de sanki adama saldırmışsın gibi tepkiler alıyorsun.
    ne bileyim bazı ilanlar oluyor neredeyse 6 aydır suruyor teklif sunuyorsun, bu fiyata olmaz denileceğine abuk subuk saldırgan tavırlar ....
    yaşarken ve yaşatırken ciddi bir üslup hatası yapıyoruz.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosikleti
    -
    Ozan bey kastım şu; mesela ilandaki motosikletiniz 14.150 YTL. .
    aslında ilandaki motor 15.150 ama ciddi ciddi almayı düşünüyorsan dediğin fiyata bırakırım
    yaptığım gezilerin hepsini Bursa da üye olduğum bir sitede yayınlıyorum
    istersen linkleri atarım motor ve performansı ile ilgili bilgi edinebilirsin

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence sahibinden.com'da ki ilanlar gerçek değil.
    Sonuçta anlaşılamaz bir konu zaten aylık getirisi 200-300 lira olan bu nakit değerin 500-1000 lira için pazarlığın kırılmasıdır. Sonuçta üst düzeyde olsa bu motorları ilan tarihinden itibaren 2 ay içinde kim satabilir ki satıcılar 500-1000 lira için bu pazarlıkları kırıyorlar.

Sonuçta anlamıyorum satıcıların alıcıları ikna etmesi gerekirken alıcılar satıcıları ikna etmeye çalışıyorlar.

Bakalım 30 gün sonra ey satıcılar sezon bitince bakalım 2000-3000 ytl indirim yapacaksınız bende en az parama 1000 ytl daha katmış olacağım. Sonuçta ne mi olacak ne siz satabileceksiniz motorunuzu ne de ben alabileceğim. BU krizde sürüp gidecek.
    Demem o ki; sahibinden.com daki ialnlardan hiçbiri 1500-2000 lira nakit indiirimi yapmadılar hemde hepsi ..
    Unutmayalım! Piyasada bulunamayan motor değil, para!
    hocam paranın gücüne fazla inandığını görüyorumsatıcılara sesleniyorsun, ikna etmeye çalışmaları gerektiğini söylüyorsun
    NEDEN çokmu cezbedici paran var
    bende şu an motorumu satma durumundayım, senin yaklaşımınla gelen kimseye satmayı bırak motoru göstermek bile istemem.çünkü fiyatı düşürmek için olmayan kusurlar üretmeye başlayacağına eminim
    Evet doğru bir tespit ama bu arada benim tespitimde doğru. Sende 7000-5500=1500 YTL fark 7000 lirada iyi bir rakam. Demek ki 14000 liralık ilanda 3000 YTL etmesi gerek. Ama alanlar böyle fakat satanlar hiçte böyle sattıklarını ima etmiyorlar sıkıntıda o zaten. 14000 liralık motorda bende 3000 lira indirim alsam atlıcam motora.
    hocam sen ucuza mal kapatma hevesine yakalanmışsın gördüğüm kadarıyla 7000 lik bir makinanın 1500 aşağı alınmasına alkış tutmanı anlamıyorum.her malın bir değeri vardır.sahibindendeki ilanlar nasıl şişik oluyor, mutlaka haketmeyipte yüksek değer yazan vardır.çok çok gider makinanın başında bakarsın incelersin ve hakettiği değer neyse onu verir alırsın.mutlaka pazarlık yapılır, ürünü görüp incelediğinde kafanda edeceği bir değer biçersin ve o fiyata çekme gayretine girersin tabiki, ama lafımı hoşgör ölü eşek fiyatına alma gayretine girmekte ne derece doğrudur tartışılır.
    ne aldığım nede sattığım motorlarımda bunu yapmadım sana tavsiye sende git ilanını beğendiğin motoru gör, eyer o fiyatı edecek temizlikteyse kaçırma
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

sencaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f
    Benim de bu konuyla ilişkili olarak şöyle bir sorum olacak;

Sizce Motosiklet mağazalarındaki ''Kızıltopraktakiler'' motor fiyatları piyasa değerinin üstünde midir??? Şahsen bir motor için pazarlık yapmak istedim '' 2006 cbr600f'' fiyatı 13tü
    Motoru beğendim; oluru nedir dedim. Oluru 13 dedi

Yani elbette farklılıkları vardır, aksesuar ya da temizlik olarak ama benzer şartlardaki motoru ''sahibinden.com'' dda daha uyguna bulabiliyorsun. Bu benim görüşümdü, tabi sizin düşüncelerinizi etkilemek istemem ama; uzatmadan soruyu tekrarlıyım:

Motosiklet mağazaları; değerinin üzerinde mi fiyat verirler?

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Evet doğru bir tespit ama bu arada benim tespitimde doğru. Sende 7000-5500=1500 YTL fark 7000 lirada iyi bir rakam. Demek ki 14000 liralık ilanda 3000 YTL etmesi gerek. Ama alanlar böyle fakat satanlar hiçte böyle sattıklarını ima etmiyorlar sıkıntıda o zaten. 14000 liralık motorda bende 3000 lira indirim alsam atlıcam motora.
    motorsiklet satan bayiler(2.El) onlarda farklı paralar istemiyorlarki. çin malı scoterimi 800 e saattım. o zaman bir bayi 1500 lira istiyordu. nette de utelif sitelerde o paralardı.. bende ilan verdim 900 yazdım 800 e verdim. bence bu tür yerlerde ilan verenden çok alıcılar abartıyor. neden dersen noter satış bedeli var
    1250 lira ben ilana 900 yazmışım..
    motorda arıza sorun değişen yok 4000 km de
    çanta var üzerinde 100 lira zaten..
    adam msg ataıo 500 nakitim var ne dersin
    peşin fiyatınıa 12 taksitle aldığı sıfır oldugunu söylesede eski model laptop teklifleri. ....
    bunları yasadım ve anadımm ki ilanın sonua not düşmek lazım. paradan başka takas yok gibilerinden...
    heralde adamlar ondan fazla fazla yazıyorlar ki adam akıllı kişilerden msg ve telefon alabilmek için
    bu da benim bakış açım. bir de burdan bakmak lazım
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam paranın gücüne fazla inandığını görüyorumsatıcılara sesleniyorsun, ikna etmeye çalışmaları gerektiğini söylüyorsun
    NEDEN çokmu cezbedici paran var
    bende şu an motorumu satma durumundayım, senin yaklaşımınla gelen kimseye satmayı bırak motoru göstermek bile istemem.çünkü fiyatı düşürmek için olmayan kusurlar üretmeye başlayacağına eminim

hocam sen ucuza mal kapatma hevesine yakalanmışsın gördüğüm kadarıyla 7000 lik bir makinanın 1500 aşağı alınmasına alkış tutmanı anlamıyorum.her malın bir değeri vardır.sahibindendeki ilanlar nasıl şişik oluyor, mutlaka haketmeyipte yüksek değer yazan vardır.çok çok gider makinanın başında bakarsın incelersin ve hakettiği değer neyse onu verir alırsın.mutlaka pazarlık yapılır, ürünü görüp incelediğinde kafanda edeceği bir değer biçersin ve o fiyata çekme gayretine girersin tabiki, ama lafımı hoşgör ölü eşek fiyatına alma gayretine girmekte ne derece doğrudur tartışılır.
    ne aldığım nede sattığım motorlarımda bunu yapmadım sana tavsiye sende git ilanını beğendiğin motoru gör, eyer o fiyatı edecek temizlikteyse kaçırma
    Gürsel bey sanırım yanlış anlaşılıyorum ve ben hep bunu yapıyorum.. 1 ay önce bende satıcı idim. Motosikletimi 5000 YTL lerden 4500 liraya ve motor başında pazarlıkta 4000 liraya verdim. Artık orada 300-500 hesabı yapmadım. Malum artık Türkiye 80'lerde değil. Alınan bir motorlu araç o zamanlar 2 sene sonra alınan rakamın fazlasına satılırdı. Mesela Renault 12 TS miz vardı babam 85 senesinde aldığımız rakamın 2 katına satmış tı ve durum bu değil artık.
    Asla eşşek ölüsü falanda aramıyorum. CBF600 pazarlığında adama 12.000 YTL nakit para hazır ATM de dedim adam hala bana 12.500 diyor. Satıcı satıcı değil ise alıcılarıda yormaktadır. Eh be adam en azından ilanlara bak deneceği geliyor bazen. Yani telefonda yada mail de inmez de onu anlarım ama adamın parası nakit ve çok ciddi ise bence gerçek satıcı isen inersin...

dediğin gibi olsun selka
    benimde ilanım var sahibindende, geçen biri mesaj atmış ... fiyatı verim.ve bahsettiği fiyatın motorun değeriyle alakası yok.mutlaka pazarlık yapılacaktır ama onunda bir adabı var.
    neyse senin içinde hayırlısı olsun umarım aradığın makinayı değerinden yükseğe almazsın

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum
    OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum
    Bizler de piyasada dürüst adam arıyoruz.
    Çok ararız değil mi?
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    -
    bana da şerefsizce yorum yapan birkaç kişi denk geldi
    demek ki onlar da senin gibi aynı taktikle yaklaşıyorlar

vay be

yazıklar olsun bu zihniyetteki insanlara çok ayıp çok utandırıcı bir şey yapıyorsun onuda marifet gibi yazmışsın

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    [QUOTE=snaken Nickli Üyeden Alıntı
    TAVSİYE bu tür sitelerde özellikle dedigin sitede 4 hesabım var bilerek açtım ürünü ucuza alabilmek için farklı hesaplarlan ürünün fiyatını çok aşagılara çekiyorum 3-4 gün adam yazdıgı fiyata satamıycagını anlıyor baskılarım adama yazdıgım yorumlarla ve bayagı bir indirime alıyorum:[/QUOTE]

Vaooww.. Nasıl iş yahu! Nerden aklına geldi...

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    @snaken aşmışsın ne diyeyim ....

bir konu daha var burada da dikatimi çekiyor. ilanlarda bazı ibareler oluyor;
    "saçma sapan teklifler de bulunmayın", " gidin paranıza göre motor alın" vb
    herşeyi söylemenin bir adabı var. bu şekilde agresif ve kırıcı ibareler kime ne kazandırıyor. kendi namıma almayı düşündüğüm bir eşya olsa dahi böyle ibareler görünce vazgeçiyorum.
    lütfen kendi ilanlarınıza bu tür ibareler eklemeyin. tamam insan bazen taciz oluyor ama sabır büyük erdemdir.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler