Ölümden döndüler, yine motosiklete kasksız bindiler
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 01:37
İzmir'in Urla ilçesinde, sürücü belgeleri olmamasına rağmen ve kasksız şekilde motosiklet kullanan 17 yaşındaki iki gence, geçirdikleri trafik kazası da ders olmadı. Yaralanan ve 2 gün hastanede tedavi gören gençler, polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde yine ehliyetsiz ve kasksız yakalandı.
Urla Endüstri Meslek Lisesi önünde 31 Temmuz günü motosikletleriyle kaza yapan ve yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ö.C. ve S.Ş., 2 Ağustos'ta taburcu oldukları hastaneden çıkar çıkmaz, ehliyetleri olmamasına rağmen yine motosikletle trafiğe çıkmaktan çekinmedi. Motosiklet kullanımındaki en önemli güvenlik önlemi olan kask kullanımını da göz ardı eden iki genç, polis denetiminde yakalandı.
Urla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Urla Dörtyol-İskele Ağaçlı Yolu üzerinde yapılan uygulama sırasında geçirdikleri kazanın ardından ikinci kez ehliyetsiz ve kasksız olarak yakalanan gençler, alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. izmir AA
alıntı:http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=877482
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 01:39
çekirgeleeeeerrr....
haberin sonunda zaten hata var. ifade alınıp serbest bırakılmazlar, mahkemeye sevk edilirler...
-
07 Ağustos 2009, 02:00
yok abi yok motosiklet tutkunu olmak cok farklı birşey cahillik çok farklı.Ülkemizde maalesef yetersiz kanunlar kurallar.Bilinçlendirmekte bir yere kadar.YAZIKKKK böyle nice genç var
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
07 Ağustos 2009, 02:12
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
07 Ağustos 2009, 02:14
Lucas adlı üyeden alıntı
Anne babalarına yazık..!
Belkide ama onlardada kabahat var bence.
Rabbim herkese akıl vermiş biz ise kullanmaya üşeniyoruz tak kaskı nolcak artisliği olmaz bu işin ölümle yaşar arasında incecik bir çizgi var.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
07 Ağustos 2009, 02:25
Bence kask denilen şeyin varlığından bile haberdar değiller. Bir de delikanlılığa yediremeyen o yüzden takmayan beyinsizlerde var. BU haber çok normal. İnsanların yarısı büyükşehirlerde bile hala kasksız dolaşırken. Çok yazık.
Herkes beyniyle doğduğu için korumaya gerek duyulmuyor. Ama özellikle gençlikte kıvrımları farklı şeyler için çalışıyor.
-
07 Ağustos 2009, 02:25
Motosiklet Eğitmeni
Ben karismam.
Kir yilda bir topic açiyosun, bisey yazayim bari diye yaziyorum bu mesaji.
Bir daha polis çevirirse, polis otosuna buji atsinlar.
Her yer guzellessin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
07 Ağustos 2009, 02:32
coq adlı üyeden alıntı
Ben karismam.
Kir yilda bir topic açiyosun, bisey yazayim bari diye yaziyorum bu mesaji.
Her yer guzellessin.
Sen gel bizim konuya köpeğede buji atmaya başladık
http://www.motosiklet.net/forum/moto...u-aldim-3.html
-
07 Ağustos 2009, 03:23
coq adlı üyeden alıntı
Her yer guzellessin.
sysroot adlı üyeden alıntı
Ne mübarek şeymiş şu buji ya
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
07 Ağustos 2009, 11:18
Cesaret cehaletten gelir.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
07 Ağustos 2009, 11:54
eee motosikletcinin en korkulur silahı buji
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 13:29
"Nus ile uslanmıyanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" atalarımız hiç boş konuşmaz
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 13:34
GTim adlı üyeden alıntı
Rabbim herkese akıl vermiş biz ise kullanmaya üşeniyoruz tak kaskı nolcak artisliği olmaz bu işin ölümle yaşar arasında incecik bir çizgi var.
kaldı ki, kask bana her zaman inanılmaz havalı gelmiştir. motorun üzerinde kasklı iken kendimi daha güçlü hissederim...
-
07 Ağustos 2009, 16:51
Örnek vereyim ;
Arkadaşlarım , sabah çıkıyorlar motor ile , kask yok ... Geziyorlar. Akşama kadar geziyorlar.. Akşam tam çarşının göbeğinde , kasksız vaziyette yine gezmeye devam. Ön tarafta güzel bi araba var. Hız 55-60 arası değişiyor. Arkdaşım bunu sollamak için biraz gaz verip sol tarafına geçince , adamda hiç sinyal vermeden sola bir kırıyor.
Motorun sol taraf önce arabanın kapısına arkasından kaldırıma çarpıyor. Arkadaşlar hemen toparlanıyor, motorun kırılan parçalarını alıyorlar kaçıyorlar.
O gece japon , silikon , 502 tarzı artık hangisiyse kırılan parçaları yapıştırıp sabaha sağlam hale getirip ertesi gün yine aynı yerde aynı şekilde kullanmaya devam...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
07 Ağustos 2009, 17:11
kızmayın arkadaşlar doğal seleksiyon denilen bir hayırlı vaka var..
-
07 Ağustos 2009, 17:50
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
07 Ağustos 2009, 18:07
Her zaman söylerim eğitim şart.
-
07 Ağustos 2009, 23:31
Aferin onlara aynen devam
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 23:49
eğitim şart.............................................. ............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Ağustos 2009, 00:00
aya adlı üyeden alıntı
çekirgeleeeeerrr....
haberin sonunda zaten hata var. ifade alınıp serbest bırakılmazlar, mahkemeye sevk edilirler...
Sanki mahkeme tutuklayıp cazalandıracakmı zannediyorsunuz ? Nasil olsa dayısı para cazasını öder. Hey.. gözünü savdiğimin avrupasının cezaları !!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler