İlk kez yağmurda kullandım, çok keyif aldım!
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 22:33
7-8 aylık motosiklet geçmişime baktığımda hep kuru zemin hastası oldum. Yağmurlu havalarda çıkmadım neredeyse hiç. Tehlikeli olacağını düşünüyordum. Bikaç kez yaz yağmuruna yakalandım ama o da hep biyerlerde otururken oldu ve yerler kuruduktan sonra devam ettim. Bugün hafif bir yağmura yakalındım ama durmadım devam ettim 10-15 dakika boyunca sağanak olmasada hafif hafif yağmuru yedim. Motorla giderken de daha çok ıslanıyor insan. Ama montum ve kaskım vardı üzerimde. Giderken yolcan çıkan şıpır şıpır sesleri, özellikle de lambalarda trafiğin felç olup en önden gidebilmenin zevki paha biçilemez. Sonradan da o güneşin çıkıp yeniden ısıtmaya başlaması da süper oldu.
Bir sonraki yağmuru sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 22:47
yağmur güzeldir. kaskın camına vuran damlaların çıkardığı tıkırtılar şarkı gibi gelir. montla terlemezsiniz, serin, serin gidilir. yağmuru ben de severim.
tehlikeli olan kısmı yerlerin daha yeni ıslanmaya başladığı zamanlar ve fren mesafesinin artıyor olması. ani hareketlerden ve frenlerden kaçındıkan ve hız yapmadıktan sonra yağmur da tıpkı gece gibi zevkli gelmiştir hep bana...
-
06 Ağustos 2009, 22:48
en tehlıkelı zemınde ve zamanda kullanmışsın çünkü yazın tozunun üstüne hafıf yağan yağmur yolu dağa kaygan yapar dıkkatlı olduktan sonra zevklıdır yağmur lakın unutmadan scooterdesin hız kesınlıkle normal zamanın yarısı olmalı dıkkat derim
-
06 Ağustos 2009, 22:54
Doobly adlı üyeden alıntı
7-8 aylık motosiklet geçmişime baktığımda hep kuru zemin hastası oldum. Yağmurlu havalarda çıkmadım neredeyse hiç. Tehlikeli olacağını düşünüyordum. Bikaç kez yaz yağmuruna yakalandım ama o da hep biyerlerde otururken oldu ve yerler kuruduktan sonra devam ettim. Bugün hafif bir yağmura yakalındım ama durmadım devam ettim 10-15 dakika boyunca sağanak olmasada hafif hafif yağmuru yedim. Motorla giderken de daha çok ıslanıyor insan. Ama montum ve kaskım vardı üzerimde. Giderken yolcan çıkan şıpır şıpır sesleri, özellikle de lambalarda trafiğin felç olup en önden gidebilmenin zevki paha biçilemez. Sonradan da o güneşin çıkıp yeniden ısıtmaya başlaması da süper oldu.
Bir sonraki yağmuru sabırsızlıkla bekleyeceğim.
ben korkuyorum motor kayar filan diye göze alamıyorum yaaa
-
06 Ağustos 2009, 22:57
Ben de bugün yakalandım yağmura.Ancak daha tam hızlanmadan çektim bi ağacın altına.Oradan koştum zafer plazaya.Bi mcdonalds yedim.Oradan da Ulucami'de bi namaz kıldım.Biraz dolaştım.Baktım yerler kurumuş bile.Sonra atladım motora.Zevklidir yağmura yakalanmak.Ancak baya bi dikkat etmen lazım.O ıslak zeminde fren yapmak çok tehlikeli.Allah korusun ne olduğunu anlamadan asfaltı öpüverirsin hemen.
-
06 Ağustos 2009, 23:00
Yahu yağmur sevenler DELİ olmalı
Ben karadeniz Cocuğuyum ; cok kullandım yağmurda. Su an yalova dayım ve gecen gün 11 km boyunca sırılsıklam oldum! Ama yağmurlu havalardan hiç haz etmem ! Çünkü suyu yeyince kask görüşü azalıyor; Mont ağırlasıyor ve taamen ıslanıyorum içliği takmadım diye ve asıl önemlisi Pantolonum fena hale geliyo !
ANTİYAĞMUR um arkadaslar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Ağustos 2009, 23:12
bir yağmura birde sabah uykusuna doyamadım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
06 Ağustos 2009, 23:18
2 ay önce motoru aldım daha ilk trafige çıktıgım gün istanbulun göbegi mecidiyeköy de 5dk bir bulut geçti ve her yer ıslandı tabi ben o günkü ilk gün heycanım yüzünden bi şey anlamamıştım ama geçtigimiz hafta mt dükyan gurubu ile buluştuktan sonra fecii bir yagmur başladı hatta bi arkadaşımız o akşam gözümüzün önünde kaza yaptı . Herkesten ayrıldım eve gidiyorum yaklaşık 15 dk lık yolu 30dk da gitim öyle güzel ve keyifliydiki yolu uzatabildigim kadar uzattım tabii üstümde yazlık mont sırılsıklam ben sırılsıklam ama kaskı çıkartım gecenin bi yarısı evde bi başıma yüz ifadem aynen şöyleydi
-
06 Ağustos 2009, 23:27
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
06 Ağustos 2009, 23:27
en güzeli de kışın ekipman tam iken (kask-mont-eldiven-pantolon-dizlik-maske vs )o yağan yağmurda yol almak. koşmak kadar stres alan bir duygu..
tavsiye ederim
kazasız sürüşler..
-
06 Ağustos 2009, 23:32
-
06 Ağustos 2009, 23:46
valla yazğmura yakalanma durumu için daha geçen hafta yağmurluk aldım. üstünü eve kaldırdım, nasılsa mont yağmur geçirmez diye. altını da güzelce sarıp, bir poşete koyup, seleye attım. yolda yakalanırsam direkt çıkarıp pantolonun üzerine çeker, yola devam ederim diye...
-
06 Ağustos 2009, 23:57
-
07 Ağustos 2009, 01:19
@ aya ;
Dostum nerden ; Ne kadara aldın yağmurluğu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Ağustos 2009, 01:24
-
07 Ağustos 2009, 01:32
yagmurda motosiklete binmek ayrı bir zevktir...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 01:37
cakalaz adlı üyeden alıntı
Yahu yağmur sevenler DELİ olmalı
Ben karadeniz Cocuğuyum ; cok kullandım yağmurda. Su an yalova dayım ve gecen gün 11 km boyunca sırılsıklam oldum! Ama yağmurlu havalardan hiç haz etmem ! Çünkü suyu yeyince kask görüşü azalıyor; Mont ağırlasıyor ve taamen ıslanıyorum içliği takmadım diye ve asıl önemlisi Pantolonum fena hale geliyo !
ANTİYAĞMUR um arkadaslar
yağmur var yağmur var yavaş yavaş çiselerken sürmek zevkli olabilir ama sağnak yağmurda o kadar hoş olmaz .
-
07 Ağustos 2009, 01:42
yağmurun korkacak ve sevilmeyecek bir tarafı yok ama rüzgarı sevmiyorum ben. bir taraftan birden bire vuruyor, resmen şerit değiştirtiyor insana. hadi o bir tarafa, estiği tarafa yatıyorsun denge bulmak için, birden bire kesiliveriyor, hadi onu da geçtik, bir de kesildiği an ters taraftan esmiyor mu? dengelerden denge beğen kolaysa...
-
07 Ağustos 2009, 01:43
-
07 Ağustos 2009, 01:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler