Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yardımm Edin??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym gts 250
    herkeze merhabalar benim ufak tefek sorularım olacak. Bende Mondial 150Zc kullanıcıymda. Motor diğer arkadaşlarında bah settiği gibi motor 80km hıza zor geliyor ve çok cızırtı çıkıyor bunun için ne yapmam gerek bunları yapsam olurmu acaba;

1. Egzost değiştirsem kaliteli bir şeyler alsa.
    2. Kayışını değiştirsem hızında artış olurmu
    3. Silindir yada sekmanları değiştirsem japon malı felan.
    4. Subapları da ayarlatsam.

ARKADŞLAR LÜTFEN YARDIMM EDİN YAVV ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM VALLA.
    MOTORUN TİPİ GÜZEL DİYE ALDIK FISS ÇIKTII. BUNLARI YAPSAM ACABA İYİ GİDERMİ FİYAT KONUSU ÖNEMLİ DEĞİLL . MOTOR YETERKİ GİTSİNN. ŞİMDİDEN HERKEZE SONSSUZZ TEŞEKÜRLERR.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı asdadas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhabalar benim ufak tefek sorularım olacak. Bende Mondial 150Zc kullanıcıymda. Motor diğer arkadaşlarında bah settiği gibi motor 80km hıza zor geliyor ve çok cızırtı çıkıyor bunun için ne yapmam gerek bunları yapsam olurmu acaba;

MOTORUN TİPİ GÜZEL DİYE ALDIK FISS ÇIKTII. BUNLARI YAPSAM ACABA İYİ GİDERMİ FİYAT KONUSU ÖNEMLİ DEĞİLL . MOTOR YETERKİ GİTSİNN. ŞİMDİDEN HERKEZE SONSSUZZ TEŞEKÜRLERR.
    kızma ama benim başka bir önerim olacak

motoru değiştirme imkanın yok mu?
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    sym gts 250
    estafurullah ne kızması olurmu öyle şey. Ya değiştirme imkanımda varda ne alıcam onun yerin yine 2.500tl yi geçmemesi lazım

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    estafurullah ne kızması olurmu öyle şey. Ya değiştirme imkanımda varda ne alıcam onun yerin yine 2.500tl yi geçmemesi lazım
    ybr 125
    cbf 150
    tvs apache

araştır hangisi hoşuna giderse al
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    vitessiz tercihin sanırım ama anlaşılmamış.bobcat,deer
    bide ayrıca,deiştirmek istediğin şeyler modifiye anlamına geliyor o motor için nerdeyse...uğraşsan bence olur...hemen vazgeçme...
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı lucky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vitessiz tercihin sanırım ama anlaşılmamış.bobcat,deer
    bide ayrıca,deiştirmek istediğin şeyler modifiye anlamına geliyor o motor için nerdeyse...uğraşsan bence olur...hemen vazgeçme...
    peki markaları felan ne olucak yaptırmaya kalksam yada tanıdığınız bir yer varmı bunları satan

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    peki markaları felan ne olucak yaptırmaya kalksam yada tanıdığınız bir yer varmı bunları satan
    bu konu ile ilgili geçmiş konularda çok bilgi var,gerçi bulunduğun yerde bir servise gidersen,bi tanıdık aracılığı ile,çok daha keyifli ve indirimli halledebilirsin.
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125
    cbf 150
    tvs apache

araştır hangisi hoşuna giderse al
    ya bi aralar alıcaktım da cbf 150 sonra vazgeçtim. Aslında abi şuan o kadar param çıkmaya bilir onun için yaptırsam motorumu 1 yıl daha idare etsin bni sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Hemde ne bileyim bu dediğim parçları değiştirince belki motorun fiyatıda satarken yüksele bilir o bakımda şuan almayı pek düşünmüyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

Alıntı lucky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu ile ilgili geçmiş konularda çok bilgi var,gerçi bulunduğun yerde bir servise gidersen,bi tanıdık aracılığı ile,çok daha keyifli ve indirimli halledebilirsin.
    Sorma zaten bi adam akıllı yok servis yada motorcu herkez nereden kazıklasam diyo bakıyor milleti

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Motorun rodaj donemı bıttımı ? Varsa tanıdık arkadasında acık egsoz senınkıne tak dene....burda gordum acık egsoz lu 150zc

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun rodaj donemı bıttımı ? Varsa tanıdık arkadasında acık egsoz senınkıne tak dene....burda gordum acık egsoz lu 150zc
    motor 6300km de nasıl olacak ki o iş başka bi arkadaşın mı egzozunu takayımm..

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    Motorun rodaj zamanı derken kaç km olmalıdır 150 zc için arkadaşım

Motosikleti
    motor 6300km de nasıl olacak ki o iş başka bi arkadaşın mı egzozunu takayımm..
    150 zc baska arkadasında varsa ondan sokup senınkıne monte etcekler acık egsoz ısıne yararsa sende acık egsoz yaptırcan...daha onceden kaca kadar cıkıyordu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

Alıntı cagdas16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun rodaj zamanı derken kaç km olmalıdır 150 zc için arkadaşım
    en az 1.000 km 80 nı gecmıcen

Motosikleti
    sym gts 250
    ilk zamanlar yine zor zar 90 görüyodu ama sanki motor patlıca gibi ses çıkıyorr. ama şimdi temelli gitmemeye başladı ve bir sürü gıcırr gıcırr ses geliyo. Zaten 1000 km ye kadar 70km hızı geçmedim

Motosikleti
    ilk zamanlar yine zor zar 90 görüyodu ama sanki motor patlıca gibi ses çıkıyorr. ama şimdi temelli gitmemeye başladı ve bir sürü gıcırr gıcırr ses geliyo. Zaten 1000 km ye kadar 70km hızı geçmedim
    KAYISINA BAKTIR DEGISMESI GEREKIYOSA DEGISTIR IYI BUJI TAKTIR KARBURATORU TEMIZLETTIR HAVA FILTRESINI DEGISTIR DEBRIYAJINA KAVRAMASINA BAKTIR SIMDILIK ONEREBILCEGIM BUNLAR....KAZASIZ BELASIZ

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KAYISINA BAKTIR DEGISMESI GEREKIYOSA DEGISTIR IYI BUJI TAKTIR KARBURATORU TEMIZLETTIR HAVA FILTRESINI DEGISTIR DEBRIYAJINA KAVRAMASINA BAKTIR SIMDILIK ONEREBILCEGIM BUNLAR....KAZASIZ BELASIZ
    sağolasın bi yarın uğrıyayım servise inşallah gıcık olduğum adam yoktur

Motosikleti
    sağolasın bi yarın uğrıyayım servise inşallah gıcık olduğum adam yoktur
    SERVISTEKI ADAM SANA MOTORDAN ANLAMIYO GIBI GELIYOSA ESKI MOTORCULARDAN BILDIGIN USTALAR VARSA ONLARA GIT PARCACILAR DA IKI CESIT NGK BUJI VAR BIRI ADI BIRI KALITELI BOSCH BUJIDE IYI JAPON KAYISI BANDO VE POWER VAR IKISIDE IYI MARKA MOTORUN YAPILIRKENDE BASINDA DURMANI TAVSIYE EDERIM EGER YAGIDA DEGISTIRCEKSEN 15 - 40 FALAN KOYDUR HAVA SICAKYA....BU ARADA MONDIAL 150 HS VE 151 RS SAYFALARINA DA GOZ AT ISINE YARIYACAK BILGI EDINE BILIRSIN IYI AKSAMLAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    ya bi aralar alıcaktım da cbf 150 sonra vazgeçtim. Aslında abi şuan o kadar param çıkmaya bilir onun için yaptırsam motorumu 1 yıl daha idare etsin bni sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Hemde ne bileyim bu dediğim parçları değiştirince belki motorun fiyatıda satarken yüksele bilir o bakımda şuan almayı pek düşünmüyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

Sorma zaten bi adam akıllı yok servis yada motorcu herkez nereden kazıklasam diyo bakıyor milleti
    Niye vazgeçtin ki cbf150'den.Ben bugün 100 km uzun yol yaptım.Düzde rüzgar yoksa 110'u rahat görüyo alet.Hemde arkada çanta olduğu halde.Çantayı çıkarsam 115'i görecek.Valla imkanın varsa hemen sat al bi tane cbf150.Hem titreşimsiz rahat motor , yedek parçası çok uygun , servisi yaygın.Bak keyfine.Kusura bakma ama cbf150 dururken böyle abuk subuk motorlar alıyosunuz , sonra kafayı vuruyosunuz duvarlara.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam aynı hatayı bende yaptım ilk motorum 150 zc idi 50 60 km arası arabaya çarptığımda aletin şasesi feci halde yamuldu granajı tamamen plastik

Motosikleti
    kanuni tiger250

1. dostum egzoz motoru ne kadar sıkmazsa o kadar rahat ve hızlı gider ama bir o kadarda cok yakar acık egzozu hız için tavsiye ederim .
    2. kayış hızda etki yapar tabi ama motorunun orjinal kayısı daha güzel olur
    3. senin motorun silindiri veya segmanının kalitelileri var ama bunları her yerde bulamazsın cekiş ve hızda oda fark eder.
    4. sübap ayarlarıde etkili olduğu kadar adını unuttum ama arka ayatını kendin yapacaksan arka manyeto canağındaki T cizgisini kartelin sol tarafınsa cizgi gibi cıkıntıya tam otuttur ve sübap kapagını aldıgın yerde horozları hareket ettiren zincir mili var onun dişlisinde delik ve büyük bir nokta var onu silindire dik bir sekilde yani tam ortada ayarla .
    bunların yanı sıra karbüratörün memesinide bulabilirsen geniş delikli tak
    yardımcı olabildiysem ne mutlu

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    hava filteresini değiştirebilirsin
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler