Yüksek oranda benzin yakan bir araç kullanıcısı olarak benzine yapılan zamlar ve akaryakıt fiyatları aracımın depo kapağına bunu yapıştırmaktan beni alıkoyamadı.Bence en iyi tepki bu
Yüksek oranda benzin yakan bir araç kullanıcısı olarak benzine yapılan zamlar ve akaryakıt fiyatları aracımın depo kapağına bunu yapıştırmaktan beni alıkoyamadı.Bence en iyi tepki bu
hyjal buda mantıklı aslındaama ses getircek bişeyler yapmayılız hemen hemen hergün zam koyuyorlar oda bize koyuyo açıkcası
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
ne kadar eylem yapılırsa, katılımcılar ne kadar çok olursa amaçlanan o kadar etkili olur. mantık budur arkadaşlar. ama geçmiş tarihimize bir bakalım. en yakın eylemlerimizi cumhuriyet mitingleriyle yapmadık mı? sonuç? ( eylemciler ergenekon'da yargılanıyor) daha geçmişe gidelim kimler evlerinde ışık kapatma eylemi yaptı tencere tavaları birbirine vurdu? sonuç ? ( gitmesini istediğimiz siyasetçilerden hiçbirisi bu ülkeyi terk etmedi aksine en üst düzeylerde siyasetlerini yapmaktalar) . bu olaydaki amaç ise kışın oy uğruna dağıtılan beyaz eşyaların, kömürlerin, yiyeceklerin, para yardımlarının birilerinden çıkartılması değil midir? ne kadar eylem ne kadar kişi onlar için önemli midir. bu böyle olacaktır ve halkımız bunun üzerine de bir bardak su içecektir.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Bu konuda öncelikle kendimizi ve çevremizdeki insanları bilinçlendirmek ve böyle bir organizasyona hazırlamak gerekir.Organizasyon öncesi çevremize anlatıp paylaşalım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
eylem seçimde olcaktı. satılacaklar satıldı .şimdi vergiye zam zamanı . fiyatı yükselince vergiside yükseliyor. olmadı özel iletişim ,özel tüketim,özel ulaşım vergisi gelir.
kaç çeşit benzın istasyonu var gecenlerde yıne bu stede bir yazı okumuştum bu konuyla ilgili mantıklı geldi .akaryakıt firmalarını birbirlerine düşürelim var olan firmalar arasından bağlantısı az bırını secelım toplum olarak kuyrukta oluşsa diğerlerine uğramayalım böylece onlarda kesılen müşterılerının ayağını tekrar kazanmak için fiyat indirme polıtıkasına gıdebılırler rekebeti kızıştıralım
Allah sonumuzu hayır etsin insan pompa görünce igreti olur duruma geliyor böyle giderse sanırım bu günleri bile çok ararız.
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Arkadaşlar yakıt zammına nasıl tepki verilir ki? İnsanın damarlarında akan kanı durdurursanız ne olur? Olmaz ki. Sadece Türkiyedeki maliyeciler düzgün vergi kanunları ve düzenlemeler yapıcak ki benzin üzerine konan vergiler düşsün.
Mesela FRANSIZ devletinin TOTAL'ınden yakıt almayalım. ..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
çıkalı boğaz köprüsünde kontak kapatalım alın size ses getirecek eylem
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Öyle yada böyle,bir şekilde bu soygunlara tepkimizi göstermemiz lazım.Herşeyi sineye çektiğimiz sürece bu katlanarak devam ediyor.Aman sende ne olacak tarzı düşüncelerede bir son vermeliyiz.Ne geldiyse başımıza bu boşvermekten gelmedimi zaten ??
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Gönderdim, bakalım cevap gelecekmi
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
bence herkes kaskının üzerine bir huni yapıştırsın ve o şekilde kullansın motorunu soranlarada benzin zamlarını protesto ettiğimizi söyleriz.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Slm arkdaslar SİZLERİN kafası guzel mi_???????????????????????????
Sonra tayip ne der ANANIDA MOTOSİKLETİNİDE AL GİT '''ULAN''' ulanmı evet ulan
Biz türkiyede yasıyoruz zamlara darbelere bağışıklık sıstemımız öyle alıstı kii
Sömürgeci İngilizler dahi türklerin nasıl ayakta durduğuna şaşıyorlar
Bu zamlar bızım bağışıklık sistemimizi etkılemz aksıne kamçılar kale kadar dayanıklı oluruz
Bu ulke değil anasını sulalesını ve akrabalarını alıp gıdecek cok kısı var.
O kendını bılıyor
Hepimizin gözü önünde çok büyük dolap döndü.Önce kriz nedeniyle dünyada petrol fiyatları yükseldi.Bunun arkasına saklanarak büyük zamlar yapıldı.Ee sonra petrol fiyatı yarıya düşünce neden fiyatlar inmedi?Adamlar göz göre göre Türk milletini kazıklıyo.Devlet de kaç kere olaya müdahale edeceğini , petrol dağıtım şirketleri hakkında soruşturma başlatacağını iddia ettiyse de bi işe yaramadı.Arkasından taban fiyat uygulaması yapıldı.Aksine fiyatlar düşeceğine yükseldi.Bu avrupalılar bizlere ait olan arap topraklarını ele geçirmiş , şimdi oradaki hammaddeleri çıkarıp bize fahiş fiyata satıyo.Artık uyanma zamanı geldi.Bize ait olanları geri almalıyız.Batıyı da ait olduğu topraklara göndermeliyiz.
ben mt üyesi olarak her türlü ayaklanmaya hazırım
zaten artık bisiklet kullanmaya da başladım.
depo kapağındaki resim güzel olmuş ama yanlış yerde. bunu başbakanlık araçları dahil tüm resmi araçların depo kapaklarına yapıştırmak lazım ki, bi anlam ifade etsin ve dikkat çeksin. orda görmek istemeyenler görmezden gelmeye devam edeceklerdir...
Hesapsız harcamalar yüzünden bütçede çok büyük açık verdiler.Bunun doğal sonucu olarak ta halkın sırtına yeni vergiler bindiriyorlar...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
şimdi benzın aldım kıyı köye gdeceğiz ya 35 tl verdım 10,40 litre benzın verdıler pahalı geldi tamamda içindede varmış demekki ful benzın oldu kendı kendımı kandırıp teselli oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)