ßi kac soru ? parçacılar yardım !!
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 02:48
arkadaşlar elimde bi 500 cc kawasaki motoru var onu satmaya calısyorum ama bilmedigim bi kac parca isdediler
marş rublesi = tam olarak nerdedir
triger dişli = nedir ve nerdedir ?
balataların üzerine denk gelen kranka baglı yuvarlak parcayı acmak icin gereken kollu anahtarı (ters duran sandalyenın ayakları gibi) nerden temın edebılır
Şimdiden teşekkürler kandiliniz mubarek olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------
triger dişlisiini ogrendım arkadaslar ona gerek kalmadı hatırladım dıyelım hatta
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 12:09
Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.
Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.
-
06 Ağustos 2009, 12:12
yağpompa çektirmesi 9 lira olmuş ben 5 e almıştım . rialli de var. fakat senin çektirme bundan büyük olabilir
marş rublesi sanırım tek yönlü rulman
-
06 Ağustos 2009, 20:57
evet marş rublesı tek yonlu rulman googlede arastırdım ama tam nerede duruyor onu bulamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------
hıh işde bu anahtar lazım nerede satılır acaba bu meret _? tamırcıye balata deişim parası vermnektense anahtarı alır her seferınde kendım yaparım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------
Gnusher adlı üyeden alıntı
Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.
Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.
isteyenın adını bılmıyorumm motoru cok buyuk olcude bılıyorumm ama tabı daha hıc karsılasmadıgım yerlerıde var acemı sayılırz d aha 2 yıldır motor uzerındeyım ama tamırcı kullanmıyorum aldıgımdan berı en son sılındır pisdon deiştirdim .... googleden baktım ama yerini ogrenemedım volanla ılgılı bı parca
-
06 Ağustos 2009, 21:01
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
[/COLOR]hıh işde bu anahtar lazım nerede satılır acaba bu meret _? tamırcıye balata deişim parası vermnektense anahtarı alır her seferınde kendım yaparım[COLOR="Silver"]
ılgılı bı parca
sökeceğiniz somun manşon somunu olarak ta geçer. benim krank mili yaklaşık 20mm civarı sizin somununda içi 20 mm se www.rialli.com dakini alabilirsiniz.
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...klet-modeller/
-
06 Ağustos 2009, 22:03
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
tşk kardesım senın motosiklet ne ?
-
06 Ağustos 2009, 22:47
tşk kardesım senın motosiklet ne ?
150 cc cbr 125 taklidi
cg 150 diye geçiyor motor modeli
-
06 Ağustos 2009, 23:06
150 cc cbr 125 taklidi
cg 150 diye geçiyor motor modeli
honda cg 125 benımkıde krank kalınlıgı aynıdır muhtemelen
-
06 Ağustos 2009, 23:08
honda cg 125 benımkıde krank kalınlıgı aynıdır muhtemelen
cg 125 se tamamdır. ben bugün yeni krank taktırdım cg 125le aynı
-
06 Ağustos 2009, 23:15
cg 125 se tamamdır. ben bugün yeni krank taktırdım cg 125le aynı
alsam ne zamn gelır acaba zaman kısıtlı pazartesı yola cıkcam motorun herseyı tamam olmalı pazartesıye
-
06 Ağustos 2009, 23:18
alsam ne zamn gelır acaba zaman kısıtlı pazartesı yola cıkcam motorun herseyı tamam olmalı pazartesıye
çok zor, gelmez. hatay da rialli dükkanı. 1-2 gün kargo sürer. yarın tel aç bugün verebilir misiniz diye .belki cumartesi eline geçer ama zor
-
06 Ağustos 2009, 23:24
çok zor, gelmez. hatay da rialli dükkanı. 1-2 gün kargo sürer. yarın tel aç bugün verebilir misiniz diye .belki cumartesi eline geçer ama zor
ben yarın ankara yiba carsısına bakayım mutlaka vardır diye tahmın edıyorum
-
07 Ağustos 2009, 16:07
yiba carsısında buldum cekdırmeyı ama adam bana 15 lıraya gecırdı
-
07 Ağustos 2009, 16:11
-
07 Ağustos 2009, 17:01
yav iyi hoş anahtarı buldukta acdım sımdı ugrasıyorum krankın donmesini zarar vermeden nasıl engelleyebılırz
-
07 Ağustos 2009, 17:05
yav iyi hoş anahtarı buldukta acdım sımdı ugrasıyorum krankın donmesini zarar vermeden nasıl engelleyebılırz
motoru 1 . vitese tak . bir de kranktaki dişli ile debriyaj tasındaki dişli arasına alttan tornavida sıkıştır ama dikkat et tornavida çok kısıkmasın
-
08 Ağustos 2009, 03:07
motoru 1 . vitese tak . bir de kranktaki dişli ile debriyaj tasındaki dişli arasına alttan tornavida sıkıştır ama dikkat et tornavida çok kısıkmasın
dişlilerın arasına anhtar sokup yaptım öglen ama ses balatalardan deılmıs hala devam edıyor :( aşırı ses ve titresim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler