Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ßi kac soru ? parçacılar yardım !!

REKLAM ALANI

arkadaşlar elimde bi 500 cc kawasaki motoru var onu satmaya calısyorum ama bilmedigim bi kac parca isdediler

marş rublesi = tam olarak nerdedir
    triger dişli = nedir ve nerdedir ?
    balataların üzerine denk gelen kranka baglı yuvarlak parcayı acmak icin gereken kollu anahtarı (ters duran sandalyenın ayakları gibi) nerden temın edebılır

Şimdiden teşekkürler kandiliniz mubarek olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------

triger dişlisiini ogrendım arkadaslar ona gerek kalmadı hatırladım dıyelım hatta

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.

Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.

yağpompa çektirmesi 9 lira olmuş ben 5 e almıştım . rialli de var. fakat senin çektirme bundan büyük olabilir

marş rublesi sanırım tek yönlü rulman

evet marş rublesı tek yonlu rulman googlede arastırdım ama tam nerede duruyor onu bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

hıh işde bu anahtar lazım nerede satılır acaba bu meret _? tamırcıye balata deişim parası vermnektense anahtarı alır her seferınde kendım yaparım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.

Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.

isteyenın adını bılmıyorumm motoru cok buyuk olcude bılıyorumm ama tabı daha hıc karsılasmadıgım yerlerıde var acemı sayılırz d aha 2 yıldır motor uzerındeyım ama tamırcı kullanmıyorum aldıgımdan berı en son sılındır pisdon deiştirdim .... googleden baktım ama yerini ogrenemedım volanla ılgılı bı parca

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]hıh işde bu anahtar lazım nerede satılır acaba bu meret _? tamırcıye balata deişim parası vermnektense anahtarı alır her seferınde kendım yaparım[COLOR="Silver"]

ılgılı bı parca
    sökeceğiniz somun manşon somunu olarak ta geçer. benim krank mili yaklaşık 20mm civarı sizin somununda içi 20 mm se www.rialli.com dakini alabilirsiniz.
    http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...klet-modeller/

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sökeceğiniz somun manşon somunu olarak ta geçer. benim krank mili yaklaşık 20mm civarı sizin somununda içi 20 mm se www.rialli.com dakini alabilirsiniz.
    http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...klet-modeller/

tşk kardesım senın motosiklet ne ?

tşk kardesım senın motosiklet ne ?
    150 cc cbr 125 taklidi

cg 150 diye geçiyor motor modeli

150 cc cbr 125 taklidi

cg 150 diye geçiyor motor modeli
    honda cg 125 benımkıde krank kalınlıgı aynıdır muhtemelen

honda cg 125 benımkıde krank kalınlıgı aynıdır muhtemelen
    cg 125 se tamamdır. ben bugün yeni krank taktırdım cg 125le aynı

cg 125 se tamamdır. ben bugün yeni krank taktırdım cg 125le aynı
    alsam ne zamn gelır acaba zaman kısıtlı pazartesı yola cıkcam motorun herseyı tamam olmalı pazartesıye

alsam ne zamn gelır acaba zaman kısıtlı pazartesı yola cıkcam motorun herseyı tamam olmalı pazartesıye
    çok zor, gelmez. hatay da rialli dükkanı. 1-2 gün kargo sürer. yarın tel aç bugün verebilir misiniz diye .belki cumartesi eline geçer ama zor

çok zor, gelmez. hatay da rialli dükkanı. 1-2 gün kargo sürer. yarın tel aç bugün verebilir misiniz diye .belki cumartesi eline geçer ama zor
    ben yarın ankara yiba carsısına bakayım mutlaka vardır diye tahmın edıyorum

yiba carsısında buldum cekdırmeyı ama adam bana 15 lıraya gecırdı

yiba carsısında buldum cekdırmeyı ama adam bana 15 lıraya gecırdı
    abi balatamı sen söküp değişeceksen ver 15 e deseydin

yav iyi hoş anahtarı buldukta acdım sımdı ugrasıyorum krankın donmesini zarar vermeden nasıl engelleyebılırz

yav iyi hoş anahtarı buldukta acdım sımdı ugrasıyorum krankın donmesini zarar vermeden nasıl engelleyebılırz
    motoru 1 . vitese tak . bir de kranktaki dişli ile debriyaj tasındaki dişli arasına alttan tornavida sıkıştır ama dikkat et tornavida çok kısıkmasın

motoru 1 . vitese tak . bir de kranktaki dişli ile debriyaj tasındaki dişli arasına alttan tornavida sıkıştır ama dikkat et tornavida çok kısıkmasın
    dişlilerın arasına anhtar sokup yaptım öglen ama ses balatalardan deılmıs hala devam edıyor :( aşırı ses ve titresim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler