Motorumdaki Sorunları Çözdüm.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 14:26
Arkadaşlar yaklasık 2 aydır motorun bagırması ve kısa vites araları en byük sorunumdu.Actıgım topiclerden faydalanarak ve birazda çekinerek bişeyler yaptım.Ama sonuç şu an için mükemmel.
1.ci Motorun en büyük sorunu bütün ısınınca bagırmasıydı.Belkide geçtigim yollardaki insanlar abart egzostlulara küfür ettigi kadar bana etmemişlerdir 3.cü vites 5000 devirde biraz zorlamaya kalksam egzost yok gibi bagırıyordu.
Bu sorunun kendimce castrol 10-40 yagın ısınınca cabuk incelmesinden kaynaklandını düşünerekten.castrol 15-50 ile değiştirdim.Egzantirik zincirinden gelen ses artık rahatsız etmiyor.
2.ci sorun ise kısa vites aralıkları 14 lük orjinal dişliyi 15 lik dişli ile değiştirdim.Sonuç.Vites aralıkları uzadı.Yakıtta azaldı tahimince dünden beri yedek depoyla geziyorum.Yaklasık 45-50 km yol yaptım.Titreşim fazla rahatsız etmiyordu.Şimdi Hiç kalmadı diyebilirim.Kalkışlarda Hiç zorlanmadım diyebilirim.Hatta denemek için artçı ile yokuş çıktım.%40 egimli bir yokuş banamısın demedi
Şu an için Herşey çok güzel ama ilerde getirisi ve götürüsü ne olur bilemem.İyi ve kötü anlamda fikri olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirler.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 14:41
çözmüşün işte gözün aydın
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
05 Ağustos 2009, 14:43
Teşekkürler.Aynı Sorundan muzdarip olanlar Benim Gibi ugrasmasın
-
05 Ağustos 2009, 14:47
Life is what happens when you are busy making plans
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler