motosikletli polisler neden kask takmıyor?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 00:53
Polis kask takmaz çünkü:
- O bir Polis
- O'nların dokunulmazlığı var yani düşme ya da çarpma anında onlara bir şey
dokunamaz.
- O'nlar kask taktığında yakışıklılıkları bozuluyor.
- Kanunların onlar için'de geçerli olduğunu ve başka bir ekibin görmesi halinde ceza yazılabileceğini bence biliyorlar ama onlar POLİS işte
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 11:36
tamam da polislerin kask takma mecburiyeti yok bildiğim kadarı ile...
ayrıca araç içinde de emniyet kemeri takmaları gerekmiyormuş...
bir polis abim öyle bir açıklama yapmıştı bir vakit...
-
06 Ağustos 2009, 11:47
akşam caddede duruyoruz.trafik polisi yanımızda o sırada vatandaşın biri yavaş yavaş motoru ile geçiyor kafada kask yok polis selam veriyor motor sürücüsüne,neden dersiniz çünkü oyuncu,hani tanınmışmı dersiniz yoksa tanışlarımı vardır dersiniz bilemem artık.işine gelene yaz cezayı,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
06 Ağustos 2009, 12:03
anasını satim polisten kaçmak için fazer aldık ama polise de vermişler yandık şaka tabi :D
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
-
06 Ağustos 2009, 16:46
jason55 adlı üyeden alıntı
bende ankda kasksız bineni görmedim de esas konu bence trafik polislerine verilen motorlar...istanbuldayken genelde varadero görüyodum yunuslarda ki f 650gs den sonra varadero standardına geçilmişti buraya kadar herşey normal ancak ankda trafik polislerinde er-5 ve fazer gördüm hemde bol miktarda ve şaşırdım.bi polisin fazer gibi bi makineyle ne işi olabilir diye düşündüm cvbını bulamadım...
bende bulamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 PM ----------
shadow slx adlı üyeden alıntı
anasını satim polisten kaçmak için fazer aldık ama polise de vermişler yandık
şaka tabi :D
bu fazerler 78 hp kaçma şansın var
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
06 Ağustos 2009, 17:11
anılyuksel adlı üyeden alıntı
hee ozaman tamam yaa
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
-
06 Ağustos 2009, 20:38
bizim burda birtane motosikletli polis var oda kaskını hiç çıkartmıyor, ne zaman görsem kafasında kaskı var,wc ye bile onla gidio olabilir
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
06 Ağustos 2009, 20:58
Kasksız yunus görmedim ben bizim buralarda...
-
06 Ağustos 2009, 21:23
Kalın kafaşı polisler kask takmıyor onun yerine gözlük takıyorlar amaç gezmek kafasına göre ceza kesmek)
-
06 Ağustos 2009, 21:23
By Mükemmel adlı üyeden alıntı
Hayır sıyıramazsın.Bir polis arkadaştan dinlemiştim.Kendilerine özel bir kanunla kask takma zorunluluğunu kaldırmışlar.Yani bize serbest demişti.Aynı arkadaşın kazadan dolayı yüzünde yüz felcine benzeyen izler vardı.
polislerinde bizlerden hiç bir ayrıcalığı yok kurallara onlarda uymak zorunda uymadıklarında bizler gibi onlarada ceza kesilmek zorunda
işin aslı bu ama gel görki nasıl uyuyoruz nasıl kurallara dikkat ediyoruz anlatamam...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
06 Ağustos 2009, 22:51
kasksız polis ben de hiç görmedim... ama kasksız apaçileri her gün bolca görüyorum.
kask takma meselesine gelince, ben takarım, başkalarının da takmasını tavsiye ederim, ama takmayanın da paşa gönlü bilir.
dün bir kamyonu sollarken arka tekerinden fırlayan küçücük ve nerdeyse görünmeyen bir taşın kaskıma çarptığında çıkan sesle bir gün tanışmamalarını da temenni ederim her zaman...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler