ben ankarada yasıyorum sımdıye kadar yunus veya bmw suren polıslerden hıc kasksız olanı gormedim unutmayalım kask yasatır
ben ankarada yasıyorum sımdıye kadar yunus veya bmw suren polıslerden hıc kasksız olanı gormedim unutmayalım kask yasatır
evet takmayanlar bursada da çok, hiç tırsmayın, untanmadan kask takmayanlara "kaskın nerede" diye soracağını sanmam. hakkıda yok zaten
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
İstanbulda benim gördüğüm kadarı ile çoğunlukla takmıyorlar, taksalarda çene açık ve kask bağlı değil , koruma yok , mont yok, dizlik yok, trafiği hiçe sayıyorlar her türlü hareket var maşallah, yaya alanlarına dikkat etmiyorlar, geçenlerde gözümün önünde yunus arkadaş GOP bağlarbaşı trafiğe kapalı cadde de hareket yapayım derken debriyajı kaçırdı ve seyyar tezgahına çıktı varedero ile, Allahtan kimseye bir şey olmadı... yurdumun insanı nasılsa polisi de aynı yani...
Bende istanbuldayım du uyuz oldum bir sahin motorlu ğolis otobuse binmek icin durakta duran yolcular arasında hızla geldi yol vermeleri uzerine hızla gecti tabi kask falan hak getire kullaklarını cınlattım boyleleri var ve gercekten polislerinde motosikletlilerinde adını kotuye cıkarıyor...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bende ankda kasksız bineni görmedim de esas konu bence trafik polislerine verilen motorlar...istanbuldayken genelde varadero görüyodum yunuslarda ki f 650gs den sonra varadero standardına geçilmişti buraya kadar herşey normal ancak ankda trafik polislerinde er-5 ve fazer gördüm hemde bol miktarda ve şaşırdım.bi polisin fazer gibi bi makineyle ne işi olabilir diye düşündüm cvbını bulamadım...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Bodrum'da da takmıyorlar. Topiğin konusu buydu.
Ancak gene konular karıştı, demogoji girdi, yani konu saptırıldı.
Kaskı isteyen takar. Kimse, kimseye "şunu yapacaksın" diye dayatamaz. Kask takmayan birisi cezasını elbet bir gün ağır olarak ödeyecektir. Düşmeyen motorcu sayısı çok azdır, mutlaka bir gün düşülecektir. Düşecek gibi giyinenler daha az zararlı çıkacaktır.
boşverin polisi biz takalım kaskımızı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Soru: Motosikletli polisler neden kask takmıyor?
Cevap:Banane!
Master of Davar
tabiki can güvenliğim için takıyorum ama şehir içinde 5 le falan trefikte seyir halindeyken takmanın anlamı yok hele bide sıcaksa ama tabiki kaskı ceza yememk ve bana bişey olmasın die takarım bizim konumuz b değil polisler yollarda caddelerde trafiğin yoğun olduğu şehir içlerinde aşırı süratle akrobasi yaparken adeta hiç bi korumalık yok onlar neden takmıyorda biz takıyoruz madem konu can güvenliği onların marıo gibi 3 canı falan mı var
arkadaşlar ben mersin den polislerin kask takma olayı bence motora bağlı burda yunus diye tabir ettiğimiz cross motorlu polisler kask takmaz ama yeni yeni sayısı artan yamaha fazerlar sürücüsü takıyo genel olarak da bakarsak pek takan yok...
Bizim buralarda kasksız motor süren polis gördüğümü hatırlamıyorum..
kaskı nezaman hayat kuratarıcı bir techizat olarak görecegimizi merak ediyorum, o takmış bu takmamış, pek önemli değil ama hala içimizde ceza yememek için kask takanlar var
onlar bizlerden daha fazla kuralları çiğniyolar
geçen hadi polistir sollama yapmayayım dedim adam resmen şov yaparmışçasına
makaslar atıyor iki aracın arasında gidiyor sanki polis değil şovmen
bizlere kötü örnek oluyorlar
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
başıma gelen bir olayı anlatayım kızlayda moturumu 10-15 mt ilerde biryere park etmek için götürürken kask takmamıştım
yunuslardan biri yanıma geldi
niye kask takmadığımı düşünce ağlayacağımı söyledi
''yanındaki poliste sanki sen takıyorsun .......'' cümlesinin oldukca argo bir versiyonuyla dalga geçti
şimdi bu arkadaşlar memur olduktan sonra ellerine 650 cc lik bmw ler veriliyor
e adamlar bizim gibi 10 yaşından beri kaskı asvalta sürtmüyor
onun için ne işe yaradığını bilmiyor
yada nazik boynuna yük etmek istemiyor
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
eee başka varmı anlatın dökün içinizi
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
içiniz rahat olsun. sadece konu! biraz dağılmışta. not: kasksız yunus veya şahin görmedim günde en az şehir içi 6 saat trafikteyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)