Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yasalara Uymayacak Adamın Burda İşi Ne?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşım burda söylenmek istenen şey devletin kanununa kuralına uyma zorunluluğudur , sen 70 kmlik hız limitini beğenmeyebilirsin , az ilerdeki yola koyulan trafik lambalarını da beğenmeyebilirsin ,ama 70 km hızla gitmek zorundasın az ilerdeki ışıklarda da kırmızı yanınca durmak zorundasın . uymuyorsan da gelip burda çok güzel birşey yapıyormuşçasına anlatamazsın .burda konu kim uyuyor kim uymuyor değil , eminim kimse tam olarak uymuyordur , fakat kimse kimseyi kötü yönde teşvik edemez . suçtur bu ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten anlamıyor veya anladın ama burda yediremiyorsun.

Ben kurallara uymuyorum, yada uyuyorum gibi bir cumle kullanmadım. Tamamen uymuyorda alınır bu cumleden, tamamen uyuyordur da alınır.

Burda yasaların açıklarını bularak, onlardan kaçarak, insanları yasaların açıklarına yönlendirmeye teşvik ederek suç işliyorsun.

Kurala uy yada uyma, bunu burdan böyle rahat birşekilde insanlara deklare etme.

Uslubunuda bozma
    eeee tamam sen şimdi ne istiyorsun onu söle kapansın bu konu...
    çünkü kapanan topikten sonra ona hitaben bu konuyu açtın söle ne istiyosun...
    adam gibi kurallara uyan biri yapsa senin yaptığını eyvallah...
    neden gaza geldin anlamışta değilim ama var bi sıkıntın ama burda halledemezsin...
    yazdıklarının nereye gittiğininde farkında değilsin...
    laf olsun beri gelsin yapıyorsun konunda haklıydın yasa dışıydı ve o topik kitlendi ama neden uzattın anlamadım ne yapsınlar assınlar mı bizi yada sana şiltmi versinler erken farkettin konuyu kapattırdın diye...
    ben arkadaşları toplıyım seni alkışlayalım sende egonu tatmin et gururunu okşa koç büyük bir halt yemiş gibi sonrasında bir konuşma yap ve talimatınlada bizi assınlar...
    şaka bir yana fena komiksin...
    sörf dersini bırak tek kişilik gösteri yap daha çok kazanırsın...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı sfk `>s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600 cc motoru şehir içinde 50 ile süren varmdır acep hadi 250 cc olsun varmıdır bu arada SuSpect'e saygı duyun lütfen.
    10 tane şahidim var şile dönüşü kavayı tokatladım çünkü adamın motoru hararet yapmıştı
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    My Kawa..

Ben kurallara uymuyorum, yada uyuyorum gibi bir cumle kullanmadım. Tamamen uymuyorda alınır bu cumleden, tamamen uyuyordur da alınır.

Burda yasaların açıklarını bularak, onlardan kaçarak, insanları yasaların açıklarına yönlendirmeye teşvik ederek suç işliyorsun.

Uslubunuda bozma
    sana dicek çok şey varda.. daha mühim işlerim var.. o yüzden takıl sen kafana göre.. biz kendimizi düzeltelimde devlet nası olsa kuralları düzeltir, bizde bu arada tüysüz kalırız zaten.. kimse örnek almak zorunda değil.. Allah herkese akıl vermiş mantık vermiş..

iyi günler.. (yersiz yersiz tartışmanın manası yok daha fazla..)
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)

"Kraldan çok kralcı olmak" durumu bence sizin ki...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım burda söylenmek istenen şey devletin kanununa kuralına uyma zorunluluğudur , sen 70 kmlik hız limitini beğenmeyebilirsin , az ilerdeki yola koyulan trafik lambalarını da beğenmeyebilirsin ,ama 70 km hızla gitmek zorundasın az ilerdeki ışıklarda da kırmızı yanınca durmak zorundasın . uymuyorsan da gelip burda çok güzel birşey yapıyormuşçasına anlatamazsın .burda konu kim uyuyor kim uymuyor değil , eminim kimse tam olarak uymuyordur , fakat kimse kimseyi kötü yönde teşvik edemez . suçtur bu ...
    bi savcı mız eksikti oda geldi yeni mi atandınız ? ? sürgün mü yediniz???
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    arkadaşlar fazla dolaştınız ortada herkez dükkana
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar fazla dolaştınız ortada herkez dükkana
    ben kapatıp gidiyorum tükkana.. (hız limitini aşcam ama napalım..)
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Açılan başlıklarda konu dışı tartışmalar yapılamaz.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler