Arkadaşlar gezerken şöyle birşey gördüm jinlun 250lik yazıyor. çok hoş olmuş arka çamurluk kanuni seyhana benziyor. Eğer çamurluklar uyuyorsa bende arka çamurluğu değiştirmek istiyorum.
Arkadaşlar gezerken şöyle birşey gördüm jinlun 250lik yazıyor. çok hoş olmuş arka çamurluk kanuni seyhana benziyor. Eğer çamurluklar uyuyorsa bende arka çamurluğu değiştirmek istiyorum.
jinluna modiifiye çok emanet duruyo ya.
o yan kapaklar fln çok sirkeci tahtakale işi
egzost uzaması güzel. çok haşin duruyo. t gidon ve yüxeltme güzel
sanıyorum mat siyah resimdeki. o da çok kir pas gösterir.çizilmesi kolaydır.
çok şey söyleyebilirim custom chopperle ilgili ama çamurluğu öyle yapma bence. ufak kestir. ucuna da bi metal kartal şahin fln kondur.artçı koltuğunu boşver. tek kişi sport model olarak takıl.
hatta gaza gelip arka lastiği 220 bile yapabilirsin
gğzelmis ya :D para olsa bende alırım :D
ben çamurluğu beğendim şahsen.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
çamurluk yakışmıs
orijinalinden daha iyi bir çamurluk olmuş. Bende jinlunun ön çamurluğunu arkaya takayım üzel oldu.diye düşünüyordum ama. Başka bir çamurluk taktım şimdi daha güzel oldu. YAhu hiç indian yada drifter tarzı kapalı çamurluk seven yok mu ondan yapsalarda bizde görsek
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bayağ hoş olmuş bence
Yüksek Kalite Üstün Performans
seyhan bu junlın deyıl sıyah yok
çamurlu nerden bulabiirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------
çamurluk yani
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)