Arkadaşlar bu radarların artışı iyi mi kötü mü bilmiyorum; çünkü gene insanlar radar olmayan kesimlerde olmayacak yerlerde hızlı kullanıyor. Yavaş giden gene tehlikeli araç ta kullanabiliyor. Karman çorman bir iş...
Ayrıca İzmir'de 6 tane radar aracı yok arkadaşlar ;) Aman diyeyim. Daha fazlalar ve mesaiye çıktılar mı affetmiyorlar.
Bu 90Km/s sabit gitme olayı şehir efsanesi; ben ilk kez otoban devriyesini gördüğümde takıldım peşine 90-120 arası değişiyor hızı. Hatta bazen 120'yi geçiyor. Ama uyanıklık ettim; geçmedim ki almasın plakayı
CBF150 ile bundan sonra hız limitlerinde gidiyorum, yapacak birşey yok...
Bu arada Özer Abi otobüslerin 90Km/s ortalamayı tutturamayacaklarını yazmış doğru ama adamlar hiçbir yerde de 90 altına düşmüyorlar ve radara da girmiyorlar nasıl oluyorsa bu iş???
Çeşme otobanında sürat yapanları durdurmakla başedilmez ki.. Limitin altında gidenler azınlıkta zaten. Ortalama trafik 150 ile ilerliyor...
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
Eve makbuz gelene kadar yakınmanın bir anlamı yok
Bekleyecek ve göreceksin / göreceğiz tabi paylaşırsan
İmzan da pek gözelmiş: Ducati,iç güdülerinize saygı gösterir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 PM ----------
Pazar akşamı Mordoğan tarafından geldik ve ortalama sürat yazdığın gibi 130-140km/ ve takip mesafesi 15-20mt en fazlası.....allah kaza vermeye bu takip mesafesi ile
Düşünün 130km/s ve sadece 20mt fren mesafesi
Arkadaşlar tariflediğim durumlarda mutlaka ama mutlaka emniyet şeridine yakın seyir edin en güvenli yer orası.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
birkere izmirden manisaya arabayla giderken 50 kmlik yolda 3 kere radar yemiştik o gunu hiç unutamiyorum
Alla ALLa 1000cc lik motor alcam da 80 km hızla gitcem ha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)