Konu 2004 Cevap 2009 5 sene geçmiş. Çok iyi hortlamalardan teki.Belki Konuyu Açan 2. Motoruna geçicek Ama Olsun Biz yine fikrimizi söylüyelim içimizde kalmasın Ben ybr derim .
Konu 2004 Cevap 2009 5 sene geçmiş. Çok iyi hortlamalardan teki.Belki Konuyu Açan 2. Motoruna geçicek Ama Olsun Biz yine fikrimizi söylüyelim içimizde kalmasın Ben ybr derim .
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
konunun hortlaması iyi oldu.neden derseniz bende 2010 yılına yeni girdiğimiz şu günlerde aynı ikilemde bulunuyorum. fiyat olarak cgl daha uygun. çin malı scooter alacağınıza ikinci el cgl alın derim. ben böyle yapmayı düşünüyorum.
bence honda cgl daha oturaklı ve saglam motor ikisinide kullandım yamaha biraz spor gibi duruyor ama honda saglamlık hissi veriyor tercih sizin.
Ybr tercih al gerisini merak etme..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
ybr derim kardeşim hem satacan zaman da ikinci el piyasası iyi satacan zaman rahat edersin ve çok rahat bir motor şimdi eger param olsa bende alırım ama ancak kubaya yetio param
bana sorarsan yamaha ybr al bi kere al
ama ybr nin 2004-2005 modelini temizini bulabilirsen al derim
çünkü 2005 den sonrası çin malı olduğu için sorun yaratıyor
rahatıma düşkünüm diyosan ybr al
çünkü ybr de titreşim sıfır
ben bir ay önce 2. el 2005 ybr aldım japon malı şimdi çok memnunum motoru değiştirmeyi hiç düşünmüyorum
kendi gitti adı kaldı hala mı cgl125 ??????
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
2004 deki ybrlerde ama 12,5 beygirdi.2004 çok kaliteliydi bide.Şimdide 2004 ybr ler 2500 milyar.Valla hiç değer kaybetmemiş.
HONDA
harbi ya 5 sene önce bu konu açılmış)vay be 1 sayfa öncesi 5 sne he)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şunun ayarında ve fiyatında bir Ybr 125 bulun bakalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tiliktir/detay
Yb 100 den sonra Cg-Cgl 125 leri kopyalayıp Ybr 125 yaptınız, Ha çinlinin kopyalaması ha Yamaha Ybr 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)