arkadaşım geçmiş olsun, malesef ülkemizde durum böyle vatana millete faydası olmayan insalar var işte böyle kime nasıl zarar versem diye düşünenler Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim.
arkadaşım geçmiş olsun, malesef ülkemizde durum böyle vatana millete faydası olmayan insalar var işte böyle kime nasıl zarar versem diye düşünenler Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
arkadaşlar şu arkadaşımızın başından geçen olayı anlatırken klavyede imla hataları var die o kadar gündeme getirdinizki arkadaşı böyle yazar ama türkçesi eleştirenlerden iyidir burda amacımız polemik yapmak ,kendini acındırmak değildir sadece amacı bakın bu kadar yokluk içinde kaskın çalınması ve ceza yemesi bir boş insan yüzünden kask alacak arkadaşlarada teşekkür ederim ben arkadaşıma yarın artçı kaskımı vericem ilginiz,anlayışınız ve eleştirileriniz için arkadaşım ve denizli mt adına teşekkür ederim
Bende telefonda konuştuğumda gayet güzel konuşuyordu. Msn işte hepimizi bozuyor, fakat bundan sonra dikkat edeceğini söylemesi çok hoşuma gitti.
SİYAH_BUZ Gökhan ile telefonda konuştum, sen o 'telmaşa' kaskı istersen verme biliyorsun sağlık herşeyden önemli, siparişi bu akşamdan geçiyorum, talimatı da ayarlayacağım yarın sabahtan eft feyizoğlunun hesabında 1-2 gün içindeyse kaskı elinde olur.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
abi işte oda istemiyo yha o yüzden kardeşim kadar sevdiğim birisii bende istemem tabi o tarz bi kask vermek ama işte yinede saol
Mesele tatliya baglanmistir.
Konuyu kapatalim hadi.
Cezayi da kardesimiz odeyecek artik çaresi yok.
Hem akillanmasi bakimindan faydali olmus ceza.
Bir daha tuvalete bile kasksiz gitmez.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
geçmiş olsun harbiden sana baya üzüldüm.kaskın çalınması ayrı bir olay şerfsizler çok piyasada.kafası içinde kalsın.ama polisten ceza yemen ayrı bir olay.birde yardım etmek isteyen arkadaşlara gurur yapmamanı isterim.sonuçta senin gibi onlarda motorcu bir kardeşine yardım ediyor ayıp değilki.en güzeli ve olması gerekn bir şey.kocaman bir camia motosiklet.net.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ilgilenen herkese çok teşekkürler.ayrıca burda yazımda hata olmuş olabilir ama bilerek ve isteyerek yaptığım bişey değil el alışkanlığı sadece yoksa normalde türçemizi gayet düzgün konuşurum.
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)