Ancak bu şekilde soğutulur motosikletten şu krizde
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 01:30
bundan sonra öyle yapıcam zaten gerekirse motoru bile sokucam grdiğim yere.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------
arkadaslar bazılarınız belki dalga gecme maksatlı veya çıkar gözetmek amaçlı açmış konuyu ben güvenmiyorum diye düşünüyor olabilir ama tüm samimiyetimle söliyeyim.ben bu konuyu sadece bazılarının nasıl haksız yere basklarına zararı soktuklarını anlamanız için açtım ben bu konuyu açtım çünkü bu sitenin üyesi olarak gördümm kendmi hepinizide dostum olarak ne kadar tanısamda tanımasamda ama yolda bi motorlu görsem motoru arızalanmıs bi şekilde durup yardım ederim elimden geldiği kadar.inanmayan baksın kaç konu açtım siteye sadece bu oaly canımı çok sıktı o yüzden belki bi yerlere gider haksız yoldan bişiler kazanan insanlar vazgeçer die.tabi cıkar peşinde die düşünenlerde vardır beni onlarda haklı ne kadar tanıyoruz birbirimizi ama sunu sölyim sitedeki yardımcı olmak isteyen abilerime cok teşekkürler ama gerçekten böle bişiyi kabul etmem etsem bile kaldıramam.zaten kabul etmemde hepinize teşekkür ederim...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 01:33
jonturq adlı üyeden alıntı
Basina gelenlere uzuldum , gecmis olsun.
Buna benzer bir olay benimde basima gelmisdi.
Basina gelenleri anlatirken yazmis oldugun yazida harf yutmayi aliskanlik haline getirme
Yasca buyuk kisiler mesaji okurken sIkIlabilir.
Tekrar gecmis olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
-----
Polisimiz race yada hayabusa modelindeki motosikletlere ceza kesmiyormu yahu ?
benim gördüğüm genelde büyük motorlara selam verip geçiyorlar , bize de çek lan sağa evrakları çıkar diyorlar kaç kere oldu bize . Buda bizi polislere karşı soğutuyor .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------
murat_34 adlı üyeden alıntı
biraz daha dikkat edelim yorumlarımıza, bilmeden görmeden hayali yorumlar yapmayalım. okadar eminsen bir dene bakalım.
bazen zx-9 la çıkıyorum , hiç ses yok ama caracalla çıkayım mutlaka 2-3 defa çeviriyorlar .Denedim yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------
bygkhn adlı üyeden alıntı
bundan sonra öyle yapıcam zaten gerekirse motoru bile sokucam grdiğim yere.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------
arkadaslar bazılarınız belki dalga gecme maksatlı veya çıkar gözetmek amaçlı açmış konuyu ben güvenmiyorum diye düşünüyor olabilir ama tüm samimiyetimle söliyeyim.ben bu konuyu sadece bazılarının nasıl haksız yere basklarına zararı soktuklarını anlamanız için açtım ben bu konuyu açtım çünkü bu sitenin üyesi olarak gördümm kendmi hepinizide dostum olarak ne kadar tanısamda tanımasamda ama yolda bi motorlu görsem motoru arızalanmıs bi şekilde durup yardım ederim elimden geldiği kadar.inanmayan baksın kaç konu açtım siteye sadece bu oaly canımı çok sıktı o yüzden belki bi yerlere gider haksız yoldan bişiler kazanan insanlar vazgeçer die.tabi cıkar peşinde die düşünenlerde vardır beni onlarda haklı ne kadar tanıyoruz birbirimizi ama sunu sölyim sitedeki yardımcı olmak isteyen abilerime cok teşekkürler ama gerçekten böle bişiyi kabul etmem etsem bile kaldıramam.zaten kabul etmemde hepinize teşekkür ederim...
merak etme kardeşim , bende çok arızalı motor cektım tanıyım tanımayım . Boşver gönül allah büyük demişler
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
04 Ağustos 2009, 01:36
bişekilde ayarlıcaz artık kendimizi bu saatten sonra yapcak bişi yok
-
04 Ağustos 2009, 01:41
geçmiş olsun kaskını filesinde ve daima yanında tut...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
04 Ağustos 2009, 01:50
Life is what happens when you are busy making plans
-
04 Ağustos 2009, 02:18
Motosiklet Eğitmeni
bygkhn adlı üyeden alıntı
okey...
Ihtiyacin olursa, buradayiz.
Allah yardimcin olsun....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
04 Ağustos 2009, 02:54
mterayes26
bende fazeri alalı bir hafta oldu 3 kere çevrildim, sen çevrilmedigine göre sanırım zx-9 a orman yollarında biniyosun.
-
04 Ağustos 2009, 13:43
gökhann sen merak etme etkinliklerde kaskın benden
-
04 Ağustos 2009, 13:52
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
04 Ağustos 2009, 13:55
-
04 Ağustos 2009, 14:05
Bende bu olaya üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm. Okurken yazının sonunu zor getirdim...
ben liseden mezun olmuş para derdine düşmüş bir gencim kaskın benim hayatımdaki bir parça olduğunu çok iyi biliyorum gezilerimizden de anlışılır hatta son msjlarımda kaskla ilgiliydi.ama maalesef daha yeni başldgm bilgisayar işinde ilk servise gidişimde talihsiz bi olayla karşılaştım.servisten geri geldm motorumu dükkanın önüne koyup kaskıda üstünde içeri cd çantamı koyup motoruma bnp evime gtcktm ama ne yazzkki dukkndan cıktıgımda kaskımı göremedm içeri fln sordm patrona fln gördnzmü die onlarda görmedk diynce çalındıgını anladm.mecburen eve kasksız döncktm yicek oldugum cezadan falan korkmuodum asıs konu kasksz seyaht etmkti.fazla geçmedn polis durdrdu kask olmadıngan cezayıda yedim polise dedm çalındı fln die önünde de baya mtrlu var buraklern en az üçü aynı şeyi dio dedi tabi poliste haklı takdir ettim doğrusu kesmelide cezayı ama bn polise değil hırsıza sinir oldgumdan birz sert konusydm neyse sonc olrak bi şerefsizin bana yaptıkları bunlar.ben daha fazla çalışıp üç beş kuruş kazanpta ekmek paramda artırıp monttu dizlikti almayı düşünrken mlletin böle işlerle bana yaptıgı zarar yanına kalıo ya helal olsun.monttan vazgectk artık kask+ceza 160 ytl.bu arada ilk 15 gnde yatınca ne kadr düşüo bilen varmı?61 ytl yediğim ceza
-
04 Ağustos 2009, 15:44
Bende yazısını zor okudum ancak kaskın çalındığını ve ceza yediğini anlayabildim, yalnız uyarılara 'sağolun bundan sonra yazılarıma dikkat edeceğim' demesi hoşuma gitti.
Eğer bir kask alınacaksa ben yardım etmeye hazırım. Kardeşim sende yardım kabul edemem diye kestirip atma, çok istersen ileride durumun müsait olduğunda geri ödersin, olmadı başka bir ihtiyacı olana yardım edersin. Şu kask bence güzel, bir 5 kişi varsa alalım kaskı gönderelim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
04 Ağustos 2009, 15:49
başına gelen çalınma olayı üzücü ancak bile bile lades demene anlam veremiyorum?!
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
04 Ağustos 2009, 15:53
Motosiklet Eğitmeni
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Bende yazısını zor okudum ancak kaskın çalındığını ve ceza yediğini anlayabildim, yalnız uyarılara 'sağolun bundan sonra yazılarıma dikkat edeceğim' demesi hoşuma gitti.
Eğer bir kask alınacaksa ben yardım etmeye hazırım. Kardeşim sende yardım kabul edemem diye kestirip atma, çok istersen ileride durumun müsait olduğunda geri ödersin, olmadı başka bir ihtiyacı olana yardım edersin.
Şu kask bence güzel, bir 5 kişi varsa alalım kaskı gönderelim.
Yahu biyikli,
ne biçim link koymussun.
Ufacik bir resim çikiyor.
Millet gormesin diye mi koydun?
Duzgun satis linkini koy da gorelim su kaski.
Alinacaksa, yarisini ben karsilamaya hazirim.
Kalani da aranizda halledin.
Arkadasimiz isine motosikletle gidip gelsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
04 Ağustos 2009, 15:59
Evet fotoğrafına odaklanınca biraz öyle olmuş Horoz , adres burada.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
04 Ağustos 2009, 16:30
sadeceo adlı üyeden alıntı
bencede al adam hırsızlık eder ne bilim kaza yapar öyle yada böyle bi sorun çıkabilir kask deyip geçme ben düşünürüm böyle konuları saçından dna örneğidir odur budur olay olmasın sonra sen git ihbar et bence ha motor çalınmış ha kask kask daha önemli hem ceza yediğin olayıda anlat
çok mantıklı...bu memlekette herşey olur walla
-
04 Ağustos 2009, 16:32
-
04 Ağustos 2009, 16:39
Evet özel mesaj yoluyla bir arkadaş daha kask alımına katıldı. Avrupa Birliğinden üyemiz Horoz yarısını diğer yarısını ben ve adını isterse açıklayacak arkadaş karşılıyoruz. Buna göre kargo bedeliyle toplam 105.85 tutuyor. Yarısı 52,9 TL, ikimize düşen 26,4 TL. bygkhn şu anda çevrimdışı, özelden irtibata geçiyorum, bedenini rengini söylesin, adresini göndersin, olayı bitirelim.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
04 Ağustos 2009, 16:43
gökhanın kabul edeceğini sanmıyorum kendi parasıyla almaya alışık birisi motora binmez otobüslerde çile çeker yinede para biriktirir sonra alır bilirim ben gökhanı
-
04 Ağustos 2009, 16:47
Gurur meselesi yapmasına, motosikletinden uzaklaşmasına gerek yok, özel mesaj yoluyla da söyledim ister geri öder ister ihtiyacı olan birine eli bollaşınca yardım eder.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler