O Egzoztları yaptırın arkadaşım
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 15:38
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 15:43
This message is hidden because fatihsevim is on your ignore list.
Ben servise çıkar görüşürüz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Musti dükkanının önünden geçerken 3 kere ara gaz vericem
ordan tanırsın beni
Patlaksa egzozun vallahi emanetle kovalarım seni...
-
04 Ağustos 2009, 15:43
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
benim anlamadığım 4 silindirliler gürültülü egsoz takınca performans pahasına katlanıyoruz, ufak motorlar aynı desibelde gürültü çıkarınca amele oluyo. motor kapasitesine göre rahatsız etme istihkakı mı var?
Amelelerin darılmasını istemeyiz ama bu arkadaşların hepsi bir bence. Hiçkimsenin bir başkasını bu kadar rahatsız etmeye hakkı yok!
Evde annenizin hasta yattığını düşünün, hoşunuza gider miydi?
-
04 Ağustos 2009, 15:44
-
04 Ağustos 2009, 15:47
soba borulu ybr seside olsa dinlerim ben sorun etmem ama dünyada yalnız yaşamıyoruz farkındayım.
kasksızlar, yüksek sesli egsoz, ehliyet, ruhsat, vesair, bütün bunlar gevşek sistemin sorunu. tahminen bi 12 sene sonra bu konularda epey ilerleme kaydedeceğizdir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
04 Ağustos 2009, 15:48
-
04 Ağustos 2009, 16:06
-
04 Ağustos 2009, 16:17
musti81 adlı üyeden alıntı
This message is hidden because fatihsevim is on your ignore list.
Ben servise çıkar görüşürüz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
Patlaksa egzozun vallahi emanetle kovalarım seni...
yakalarsan kovalarsın ben matkapla delmedik değiştirdim komple. Evraklarım tamam kaskım kafamda Aradabir senin dükkanın önünden geçiyorum. Ape Hanger gidonlu mat siyah bobber
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
04 Ağustos 2009, 16:25
ARBETUS adlı üyeden alıntı
yakalarsan kovalarsın
ben matkapla delmedik değiştirdim komple. Evraklarım tamam kaskım kafamda
Aradabir senin dükkanın önünden geçiyorum. Ape Hanger gidonlu mat siyah bobber
Sen hele gel soğuk bişeyler ısmarlayam sana..
-
04 Ağustos 2009, 16:26
Eksozdan sonra sıra imzaya geldi hadi bakalım daha neler cıkacak
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
04 Ağustos 2009, 16:43
antalya gelin kesici sesi duymaktab bıkarsınız.hava filtreler açık harınk harınk kesici sesi heryer
-
04 Ağustos 2009, 17:09
Benimki patlak değil, fabrika çıkışı egzos ama ses yapıyor ne yapacağız?!
Sürekli evin önünden geçen mobiletlere hastayım, öyle bir sese katlanmak insanı motosikletten soğutur yahu! Çevreyi rahatsız etme konusunda ise malesef bundan zevk alan genç bir topluma sahibiz diye düşünüyorum. 19-20 yaşlarımda ilk otomobilimi aldığımda hemen tesisatı döşemiştim. Efsane kolonlar 6985, kızaklı Panasonic teybimle ne mutluydum. Yalnız mahalleme gelince, sokak aralarında, eğlence yerlerinin, caddelerin dışında hemen sesini dibine kadar kısardım. Birilerinin rahatsız olma ihtimali beni de rahatsız ederdi. Geçen devlet hastanesinin aciline 'gümp gümp' diye giren ve çıkan doğan görünümlü şahin gördüm. Ayağa kalkıp bağırdım fakat yüksek sesten duyamadı. Sanırım bu tür davranışlar tamamiyle yetiştirilme, aile terbiyesiyle alakalı. Eski İst.terbiyesinin yok olmaya başlamasını izlemek üzücü.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
04 Ağustos 2009, 17:34
Forumdan Uzaklaştırıldı
Özellikle 125 cc lik motorların ekzozlarını boşaltıyorlar..insanları aşırı rahatsız ediyor ..hiç kimsenin başkalarını rahtsız eme hakkı yoktur..cezası var ,,polis yakaladığı zaman zaten gereğini yapıyor...
-
04 Ağustos 2009, 17:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tasarslan adlı üyeden alıntı
Bende şehir merkezlerinde eli otomobil kornasına yapışık şekilde kullananlara sinir oluyorum..Durduk yere dat.. dat..sarı ışık yanar dat..
Bu konuda benimde takıntım var, arkadaş yeşilin yandığını milisaniyede anlayıpta kornasına abanan başka millet var mıdır acaba...
Ben bu konuda kendi yöntemimi geliştirdim;
Dat sesi gelince emniyet kemeri çözülür, kapı açılır, araçtan inilir, arkadaki araca doğru sert bir şekilde yürünür ve "pardon beyfendi beni mi çağırdınız" diye sorulur.
O nasıl bir dumurdur anlatamam, şiddetle tavsiye ederim.
Bir diğer yöntemse duyduğum bir şey...
Teknik şöyle, yurdum şöförü nasılsa milisaniyede dat yapan biri arkamda var diye ışıkları en az 1 metre geçip start-finish düzlüğünde yerini alır, arkadan dat sesi gelince gaza abanır ve gider...
Siz bu vatandaşın arkasına denk geldiniz, daha yeşile bir kaç saniye var, karşı taraftan da hızlı bir araba geliyor, bir dat yapıyorsunuz ve öndeki keko varavara tam gaz yola atılıyor.
Ben bir iki hatalı start verdim ama henüz isabet sağlayamadım, bir rivayete göre isabet sağlayanlar varmış.. bu teknikle ilgili denemelerim devam ediyor.
Egzost sesine bişiy diyemem, geçen araba egzostlu cbr125 kullanan bir bayan gördüm, egzost motorun şasesinden kalındı iyi mi.
-
04 Ağustos 2009, 17:48
bu işi bence en çok cross lar abartıyor bizim buraya geliyolar en az 500 metreden geldikleri anlaşılıyor hatta geçen 2 hyo 1 cbr600rr 2 ramzey cross geldiler tiger egzozlu cbr ın sesi crosslardan duyulmuyodu artık gürültünün derecesini siz hesaplarsınız ama banada çok sesi çıkmayan tok ses hoşuma gidiyo
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
04 Ağustos 2009, 17:54
Denizli İl Temsilcisi
yha ben bişi annamıorum ben inanıyorum ki buraya yazan bir kaç kişinin egzosu açıkdır birde bakıyorum genelde altında büyük cc olanlar scooterları eziolar çinçon die zaten para olsa bizde alırız büyük yada kaliteli makina zaten 125 cc nin egsozunun hepsini açsan 250cc ve üstünün full kapalı halini geçemez o zaman bende 250cc ve üstü motorların egsozundan rahatsızım
-
04 Ağustos 2009, 18:05
egzost bilyalarını değiştirin yada üç bilya fazla koyun
-
04 Ağustos 2009, 20:24
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
yha ben bişi annamıorum ben inanıyorum ki buraya yazan bir kaç kişinin egzosu açıkdır birde bakıyorum genelde altında büyük cc olanlar scooterları eziolar çinçon die zaten para olsa bizde alırız büyük yada kaliteli makina zaten 125 cc nin egsozunun hepsini açsan 250cc ve üstünün full kapalı halini geçemez o zaman bende 250cc ve üstü motorların egsozundan rahatsızım
Valla benim egzosum açık öküz gibide bagırıyor ama ben istersem gece 12 den sonra mahalleye girerken daha yokuşun başında stop edip garaja kadar yaklaşık 10 metre itiyorum motoru
-
04 Ağustos 2009, 20:26
biraz önce yine bi scooter geçti , ne kadar araba varsa hepsinin alarmı çaldı yok böyle bişe birde bilerek gazı sıkıp sıkıp bırakıyor . scooterla ara gazı veriyo vatandaş
-
04 Ağustos 2009, 20:29
edii adlı üyeden alıntı
Valla benim egzosum açık öküz gibide bagırıyor ama ben istersem
gece 12 den sonra mahalleye girerken daha yokuşun başında stop edip garaja kadar yaklaşık 10 metre itiyorum motoru
Mahalle sakinlerine kıyak yapıyorsun o zaman
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler