motora yazık
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
adamlar aşmış
Life is what happens when you are busy making plans
o kadar cık zevk için okadar masraf yapılırmı. yapılırsa hangi bütce ile helikopterler le iskele için malzeme taşınıyor. ve orada o iskeleyi kurmak bile bir sermaye gerektirir.
adamlar aşmış olayı
daha önce bu sitede izlemiştim adamlar kendini aşmış lar resmen
Yüksek Kalite Üstün Performans
insan aşaağa bi branda açar dimi motor için
yada okadar iş yapıonuz bi paraşütte motora koyun
yada atladıktan sonra moto üstündeki paraşütün pimini havada çekip öle üstünden atlasaymış motorun
üff hiç kafa yok hiççççç
tutun motoruuu o motor aşağıya atılırmı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
O kadar masrafın içinde en ucuzu o motordur.
Kafanızı takmayın boş yere
Ben bunu Discovery channel da izlemiştim ilk mütiş adrenalin , benim gözüm motorun üstündeydi hep aman gitti parçalandı yazık falan diye söylendim paso
şimdi bi küfür basayım dicem bunlara ama ulan o motoru alabilmek için millet neler yaıyor gecesini gündüzüne katıp çalışıp alanlar var sen bi kaç saniyelik heycan için neler yapıosun aynn arkadaşın dediği gibi bi paraşütte ona koyunlar ya da adamın paraşütü çıkarım motora taksınlar adam gitsin gebersin motor yaşasın hayalleri süslesin yada başka bi muhtaca verilsin meselaa ben
cok sevdım hadiyin bizde yapalım getirin bi mobılet
benim pederin bu kadar parası olsa yaparmıydım acaba aynı şeyi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya bunlar motosiklet tutkunu filan değil bildiğin manyak ben öğrenci halimle bi scooter almak için kı..mı yararken bu motorların böyle harcanması içimi parçaladı
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Adamlar resmen uçmuş.Allah akıl fikir versin...
Sömürgeci torunlarının şımarıklığından başka bir şey değil.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
lan biz o motorun hayaliyle yaşıyoruz adamlar aşşağa atıyo yaaa sinir oldum srad a yapılcak şeymi lan o aaaaaaaa kızdım valla
bi çoğumuzun binemediği motoru herifler uçurumdan aşağı attı yaa yuuhh
A p s u v A
Ülkemizde %80 ÖTV + %18 KDV uygulanmazsa bizde o motoru CBF150 fiyatına alabiliriz. Bu yaz tatillerinde tüm gurbetçilerin audi bmw mercedes ile gelmesinden belli zaten. Şimdi kiralık diyeceksiniz, aramızda kaçını günü onları kiralamaya bile yeter? Araç ucuz olunca kirasıda ucuz oluyor, hem kendi aracıyla gelenlerde çok. Neyse Ülkemizde insanlar gününü bitirebilmeye, aç karınlarını doyurabilmeye çalışmakla meşgul edilir hale getirildiler. Bu yüzden belgesel kanllarında izlediğimiz bu görüntüler ve hayvanlara İnsanlardan daha güzel sağlık hizmeti uygulayan kişileri görebiliryoruz. Oysa birçoğumuz karnını doyurabilmekle çabalar hale getirildiği için bu tip videolar çok uzak geliyor.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)