bende o motordan alıyordum pazarlığı yaptık bi üstüne bineyim dedim 186 cm boy altımda bisiklet gibi kaldı birde zaten eğik kullanıyorsun kullanımda bile sana sıkıntı yaratacağını düşünüyorum
bende o motordan alıyordum pazarlığı yaptık bi üstüne bineyim dedim 186 cm boy altımda bisiklet gibi kaldı birde zaten eğik kullanıyorsun kullanımda bile sana sıkıntı yaratacağını düşünüyorum
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
1.86 boy mu dedin.Maşallah boy pos yerinde ama sakın cbr125'e binme bence o boyla.Acayip komik durur.CBF150 al daha iyi.Çok iri bir motordur.Cüssesi en büyük ve senin boyunu en güzel kapatacak , sırıtmıyacak motor cbf150.Cbr 125'e göre daha yavaş olabilir ancak çok sağlam rahat ve konforlu bir motordur.Kesinlikle tavsiye ederim.
yorumlar kilo almam yönünde bu konuda hem fikiriz tşk ederim
motoru 1-2 gün deneme imkanım var satıcak kişi ile biraz alıştırma yapıcaz o zaman komiklik konusundada bi çözüme ulaşırız sırıtıcağımı biliyorum motor üstünde uzun ve ince olarak ama yinede bur-k@ arkadaşın dediği gibi öğrenmek için idare edicez, en azından fikrim bu benim..
eczaneden balık yağı hapı al , alırken kilo almak için aldığını belirt , onlar sana nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar . hemen kilo alırsın bak komiklik konusunu da düşünme bence , komik olsun noolur , ona bakarsan bende ybrnin üstünde komik duruyorum , birde farkında olmadan dizlerimi açıp sürünce daha bi komik oluyorum ama öğrenene kadar idare edeceksin ...
CBF 150 tam senlik
balık yağı işe yararmı dersin yiyiyom yiyiom daha çok zayıflıom 1.6 şahin gibiyim çok yakıom
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
arkadaş, sen bu cbr125'i sevmişsin ve kararını vermişsin. sen kararını verdikten sonra kim ne dersin sen o motoru alacaksın. millete de artık yeni motor tavsiyesi vermek değil, "hayırlı uğurlu olsun" demek düşer. Allah kazasız belasız, güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kasko yaptır. Trafikte sen hata yapmasan bile, başkası seni bulabilir.
Hayırlı olsun.
Zaman ayırıp yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)