caner haklı,tülin sürekli dırdır edip kontrolsüz harekerler sergiliyor ve ilişki yıpranıyor..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
temel dursuna " ula temel benzine yine zam geldi " demiş.
dursun'un cevabı " ne fark eder ben her zaman 20 liralık alıyorum " olmuş
Uyan ey halkım. Kurtuluş belli ama, insanların kış uykusundan uyanmaya niyeti yok. 150cc lik motosikletlerin yaktığı benzini hesap eder olduk. dışarda 600cclik motosikletin yaktığı benzin parasıyla biz 125/150cc motosiklet sürüyoruz. yazıklar olsun
Grand Dink 150cc
zam terörü
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Yok mu motosikletlere LPG kiti hazırlayan bir Türksever?
Yeter artık, yiğenimin arabasından pahalıya seyrediyorum 150 lik motorla. Arada 1850 cc fark var hem de. Ha bir de birkaç bin km.
Duyrulur, Kıbrıs bir ada ülkesidir. Tek geliri vergidir ve benzinin litresi 1.79 Liradır. Şaka değil gerçek.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
!!! UYARI !!!
Arkadaşlar mesaj yazarken lütfen daha dikkatli olun. Eleştiri yapmak hepimizin hakkı, fakat eleştiri yaparken hakarete varan mesajlar yazmaya hakkımız yok.
Eleştiri yapmayı bilmiyorsanız bu başlığa mesaj yazmayın daha iyi.
"İnternetteyim nasılsa bişey olmaz ne yazsam gider" diye düşünmeyin.
Biz yöneticiler bazı mesaj yazmayı bilmeyenlerin mesaj diye yazdığı hakaretleri silmek ile yükümlü değiliz. Her kişi kendi yazdığı mesajdan sorumludur, biz sizin başınız belaya girmesin diye siliyoruz bunları.
Saygılar...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)