Motosikletliyi öldürdü ama kaçamadı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 12:37
KONYA (İHA) - Konya'da yanından geçtiği park halindeki aracın kapısının açılmasıyla dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü, kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.
Kaza saat 09.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Muhammed İkbal Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet Totan (53) idaresindeki 42 HZ 680 plakalı motosiklet, cadde üzerinde seyir halindeyken park halinde duran aracın kapısının açılmasıyla dengesini kaybetti. O sırada yanında seyir halinde olan kamyonun altına giren motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti. Kazaya karışan kamyon sürücüsü kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek
incelemelerde bulundu. Olay yerine yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasının ise kaza anını saniye saniye kaydettiği ortaya çıktı.
Görüntülerden yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kamyonun marka ve modelini belirledi. Konya'da aynı modeldeki kamyonların listesini çıkaran polis, 60'dan fazla adrese giderek araçları incelemeye başladı.
İncelemelerini sürdüren polis, merkez Selçuklu ilçesine bağlı Sarıcalar köyünde Hamdi T.'ye (61) ait kamyonu bularak görüntüde yer alan çarpma bölgesine baktı. Kamyonda çarpma izi bulamayan polis, bu kez lastiklerin arasına dikkatlice baktığında, olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Totan'dan kopan et parçasını buldu. Bunun üzerine şüpheli Hamdi T. gözaltına alındı.
Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelinin, olay yerinden geçerken çarpmayı hissettiğini ancak biraz ileride durabildiğini ve baktığında bir şey görmemesi üzerine yoluna devam ettiğini söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 12:39
korkunç bir kaza. ALLAH rahmet eylesin. kaderimiz neyse yaşarız.
-
01 Ağustos 2009, 12:40
allah rahmet eylesin......
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
01 Ağustos 2009, 12:41
Allah rahmet eylesin. kamyoncunun kaçması ayıp olmuş. kusur kamyoncudan çok park halindeki kapı açan sürücü de değil mi? park halindeki aracın sahibi soruşturulmamış mı
-
01 Ağustos 2009, 12:43
Allahtan rahmet etsin yakınlarına sabır versin . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
01 Ağustos 2009, 12:43
Plakası: 42HZ680
Markası: ÇELİK (Motosiklet)
Modeli: 2007
Sahip Belge Tarihi: 31.07.2007
Tescil Birimi: KONYA
Renk 1: MAVİ
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
01 Ağustos 2009, 12:44
keşke kapıya çarpsaydıda böle bir haberi okumamış olsaydık Alalh rahmet eylesin
-
01 Ağustos 2009, 12:45
Allah rahmet eylesin..
Böyle kapıyı löp diye açan dangalaklar çok var ben bisikletle çarptırm.Artık ya bi kapı kadar uzağından geçiyorum arabaların yada yavaşlıyorum
-
01 Ağustos 2009, 12:52
en korktuğum kaza şekli......allah (c.c) ölümün bile hayırlısını versin....allah rahmet eylesin...böyle bi kazada hiçbir ekipmanın işe yarayacağını düşünmüyorum....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
01 Ağustos 2009, 12:52
çok feci bi ölüm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
01 Ağustos 2009, 13:00
Allah rahmet eylesin , dikaktinizi cekiyormu bilmiyorum lakin son 3 yilin aydinlatilmis kaza , cinayet ve benzeri olaylarda kucucuk guvenlik kameralarinin ne kadar is gordugun farkindamisiniz belkide guvenlik kamera kaydi olmasa idi arac surucusu hala kayiplarda olacakdi.
-
01 Ağustos 2009, 13:03
Ölene ALLAHtan rahmet diliyorum....
Ancak rahmet dilerken bu olaydan bir ders çıkarmalıyız ki başka can kayıpları olmasın.
1.Motor sürücüsü bir aracın kapısını açma ihtimalini düşünememiş.
2.Motor sürücüsü şeridini iyi kullanamamış.
3.Dikkatini trafiğe yeterince verememiş.
Eğer sağdaki araçlardan veya yayalardan gelebilecek tehlikeleri öngörerek bir sürüş yapsaydı gerekli mesafeyi koruyacaktı.
Aynı şekilde şeridini düzgün kullansa kamyon onu sollayabilmek için illaki korna vs ile uyarmak zorunda olacaktı.
Siz ne dersler çıkarırsınız,fikirleriniz nelerdir?
-
01 Ağustos 2009, 13:20
Allah rahmet eylesin.
Burada kamyon soforunun bir sucu da yok aslinda, kacmasa imis keske.
-
01 Ağustos 2009, 13:24
vallahi araç sürücüleri Hiiiiiiiiiiç kusura bakmasinlar ben yolda kendimi bir otomobil olarak görüyorum sol tarafata yolun ortasında...hiç ama hiç kenardan gitmem ne anayolda nede trafikte..hiiiiiiiiiiiç kusura bakmasinlar bende bir aracım geçmek istiyorlarsa sollarlar !!!!!!!!!!!!!!!
o kapıyı HÖNK diye açanlara bi gün çok pis dalacam ama hadi hayırlısı az kaldi..
VEfat eden vatandaşımıza Allah' tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
-
01 Ağustos 2009, 13:45
allah rahmet eylesin
caydırıcı cezalar türk hukukuna tecelli etmedikçe
biz bu haberleri okumaya devam edeceğiz
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
01 Ağustos 2009, 14:06
Öncelikle allah rahmet eğlesin çok zor yakınları için,fakat arkadaşlar lütfen hem iğneyi hem çuvaldızı bi batıralım kendimize benim gördüğüm motorsiklet kazalarının 100de99 u hep bizde.
Dikkatsizlik,aşırı hız vs... kamyoncunun bir suçu yokki burda... bu riskleri göze almadan bi tarafımız kesmeden binmeyelim.
saygılar
zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust
-
01 Ağustos 2009, 14:14
''pardon'' denilerek geçiştirilen küçücük bir hatanın sonucu bukadar agır olabiliyo malesef. kapıyı açmadan önce kontrol etse belki bu acı durum hiç yaşanmazdı...
Allah rahmet eylesin. sevenlerine sabır versin....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
01 Ağustos 2009, 14:43
yolları otopark zanneden çok kişi var Şerit ihlali de Sonuç bi can acı gerçekten acı.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
-
01 Ağustos 2009, 14:49
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Ölene ALLAHtan rahmet diliyorum....
Ancak rahmet dilerken bu olaydan bir ders çıkarmalıyız ki başka can kayıpları olmasın.
1.Motor sürücüsü bir aracın kapısını açma ihtimalini düşünememiş.
2.Motor sürücüsü şeridini iyi kullanamamış.
3.Dikkatini trafiğe yeterince verememiş.
Eğer sağdaki araçlardan veya yayalardan gelebilecek tehlikeleri öngörerek bir sürüş yapsaydı gerekli mesafeyi koruyacaktı.
Aynı şekilde şeridini düzgün kullansa kamyon onu sollayabilmek için illaki korna vs ile uyarmak zorunda olacaktı.
Siz ne dersler çıkarırsınız,fikirleriniz nelerdir?
Aynen öyle motosiklet sürücüsü bütün araba kullananların afedersiniz kazma olduğunu hesaba katmadan sağ şeride yapışık gitmiş...
-
01 Ağustos 2009, 15:04
Yazık valla yukarda da yazmışsınız ufak hataların bedeli ağır olabiliyo ,o park halindeki araç biraz '' dikkatli '' olsaya .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler