tamamda şimdi kamyon sürücüsü nü polisler almışlar o kapıyı açan dangalak ne durumda ona ne yapmışlar acaba bilen fıkır yuruten varmı
tamamda şimdi kamyon sürücüsü nü polisler almışlar o kapıyı açan dangalak ne durumda ona ne yapmışlar acaba bilen fıkır yuruten varmı
Allah rahmet eylesin
Life is what happens when you are busy making plans
allah rahmet eylesin...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
ALLAH RAHMET EYLESİN çok acı çok
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
İyide koskoca kamyon gerçektende motosikletliyi ezdiğini tam farkedememiş olabilir. Ben belediye otobüsündeyken murat 131 e çarpmıştık yolcular olarak kazayı anlayamadık bile. Şöför bile zor anladı. Kamyon sürücüsünden ziyade kapıyı açan öküzün takibe alınması ve fena halde cezalandırılması lazım. İstisnasız her dikkatsizce kapı açana ağır sövüyorum.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.... buna benzer bir kaza ben kurye iken başımdan geçti... kapının açıldığını ve arkamdaki trafiği görünce açık kapıya vurup kapıyı yerinden sökmüştüm..... kapıyı açan bayan ise ayılmakta baya zorlanmıstı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ALLAH rahmet eylesin. Kaza sonrası kaçan tüm sürücülerin ömür boyu hapiste kalmasını dilemişimdir hep. Aynı dileklerimi bu amcamız içinde diliyorum. Ama ne yazıkki 3 sene sonra yeniden trafikte olacaktır.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Yüksek Kalite Üstün Performans
allah gunahlarnı affetsin..
belki daha dıkkatlı olsaydı manevrayla kurtulabılırdı yada yavas gıtseydi..
kapıyı acan adam daha dıkkatlı olabılseydı,erken farkedıp belkı kapatabılrdı,
kamyoncu 4 gozunu acarak kullanabılırdi ws ws bunun gibi yorumlar uzadıkca uzar "keşke"..
ders cıkarmaktan,rahmet dılemekten baska yapılcak 1 sey yok..
sonuc olarak zamanı dolmuş..bu olanda sadece bi nedendi...bide böle düşünün..
topragı bol olsun...
Allah Rahmet Eylesin. Duran araçlarada dikkat etmek lazım :(
i.V.i.B.i
ALLAH rahmet eylesin zaten 1 kurşun roket ölümü 2 motorsiklet kazası ölen kardeşim mekanı CENNET OLSUN belki fazla yaklaşmasaydı arabaya bu olmazdı ama kaderin önüne geçilmio imanımızın şartı burdan her zmn her kese sölüorum KULAK ARKASI YAPMAYIN AYETEL KÜRS-İ Yİ OKUYUN ÖLE BİNİN MOTORUNUZA YAPIŞTIRIN YADA İÇ CEBİNİZE KOYUN FARKINI GÖRECEKSİNİZ ;)
Heyecanı değil hissettiğini yaşa :bounce: Damarıma basma ciğerimi ye:bounce::)
Ölene Allah rahmet eylesin taksiratını afetsin geride kalan yakınları içinde kamyoncu amca içinde onun yakınları içinde hepsi için çok zor bi dönem başladı Allah sabırlar versin,ayrıca dikkatsizce lönk die o kapıyı açan dangalağıda ALLAH KAHRETSİN LANET OLSUN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)