valla alet nalet oldu be. gelşmeleri merakla bekliyorum, motorumu alınca tanışacaz inşallah.
güzel makine olmuş siyah benimde favorim.
merak ettiğim boyada akmalar oldumu motor bloğu üzerinde?
bende f650 mi siyah yapmayı planlıyorum araştırma içindeyim en düşük fiyat 300tl oldu şu ana kadar.
mesaj atarsan sevinirim
boyada akmalar olmadı 600 derece sıcaklıga dayanıklı boya kullandım ama aksada zaten yedek sıpreyım var bı fıst sıkarım olur bıter sımdılık sorun yok yanıı mat boya olması guzel sıpreyın kutusu 25 lıra olmus ama yenı bı kutu sıprey boya buldum ve aynı renk METYLAN COLOR SPRAY HENKELIN 9LIRA cok ucuz ve motor boyası dıye gecıyo bunu deneyebılırsın 300 tl tutmaz yanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------
bu arada o motorda mat sıyah canavar olur
çikolataya batırıp çıkartmış gibi.çok kötü olmuş bence
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
kesinlikle çok canavar olucak
ama işte bi cesaret edip boyayamıyorum
şimdilik sadece krenajlar ve şasi ile yetinicem sanırım
saol yardımın için.
bu arada hemşeriymişiz yeni fark ettim
bende bursa lıyım. osmangazi haşim işcan cd. o taraflarda otururduk. şimdilerde caddenin altını cem sultan a kadar yerle bir etmişler.
mükemmellll işte buuu bayıldım git gide güzelleşiyo
tam siyah inci olmuş güzel de yalnız sinyalleride siyah yapsan nasıl olur siyah corap veya başka bişey geçirsen güzel durur düşüncesindeyim... öncekinden güzel duruyo ama şahanee diğer resimlere baktımda bide laztiklere şeritt olsa dahada güzel olur inşallah
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
ama hale diyorum beyaz yanaklı lastik kırmızı cant şeridi vede egzos a şerit halnde bez gibi bi kumaş turu sarıyolar off süper durur
yan plaka çok hoş olmuş
aynalar sırıtıyor :D
sadece şu depo üstü gösterge nikelaj olsa depoyu kocaman ve daha enli gösterir
sadece görüşlerim
yaptığın herşey cuk diye oturuyor
takipteyim
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
buna nolmuş bacadanmı düştü
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bu ne abi şimdi de traktor gibi plaka yandan aynalara da film mi çekicen ne yapcan cok parlak kalıyo motora gore..
2 ve 3 çok hoşuma gitti böyle bişey senin karaşeytanda çok güzel durur birde buna bakır fırın boya (altın kaplama gibi ama daha mat ve koyu)
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
kara şovalye yuu
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)