siyah ulan beyaz ulan diye bu konu çarşı tribününe dönecek haberiniz olsun. :D
siyah ulan beyaz ulan diye bu konu çarşı tribününe dönecek haberiniz olsun. :D
2 teker tek ruh tek yol.
egzozu ve jantları kırmızı ya boya bence
SENİN YAPTIĞIN MODELİ GÖrünce AKlIMDA OLAN BU örnek resim oldu sanada faydası olabir oldu olucak değiştir arka Çomurluğuda Bi BOBBER yapmış ol bak baklım bu sefer 10 dk yol 2 saatte biticekmi Bende seyhan250 kullanıcısıyım ve bu kıs motrun alacağı şekil ve 2010 yazına merhaba diyceği hali resimdeki gibi olucak ...belki birgun bir gezide buluşurda ikiz makına keyfi yaparız :
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
abi eline sağlık süper olmuş cantları boyamışsın daha iyi olmuş boyamamış olsaydın tel jant önerecektım . şidi buna birde sepet koy yedek lastık benzın bıdonu nazilerın kullandığı modellere benzesın ben olsam yapardım birde şunu sormalıyım bu boyanın ömrü ne kadar sonrada renk değiştirme olmasın
boya 600 derece ısıya dayanıklı mat boya 6 kutu boya gıttı ve yedek 2 kutu daha var boyanın kutusu 25 lıra cokta pahalı bısey deyıl
bence eksoz ve bir kaç nikel parça kalmalıydı
Yüksek Kalite Üstün Performans
kömür gibi; moralini bozmak istemem ama biraz şeyini çıkartmışsın; ımmmm ne derler :D
e zevk tabi kimseyi ilgilendirmez ama bence olmamış. Güle güle kullan
Aksiyon filmlerinde ki arkadan kovalayan kötü adamların motorlarına benziyor Güzel olmuş.
Kamera aparatı daimi olarak kalacak sanki,
Muhabir misin nesin yahu, kamera aparatı sabit aksesuarlı ve gece kamuflajlı BATMOBİL olmuş bu..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
amartisörleride boyamıssın..arka neysede önü neden boyadın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
popon terledikçe , selenin sıvılasan boyaları pantolonuna cıkacak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Motor ve eksoz ısındığı zaman boyalar yanmazmı? Hiç ii olmamış bence Allahtan jantlar kurtulmuş aboovvv onlarda gitmiş ii bakalım güle güle kullan zevk senin
siyaha kırmızı çok yakışır hocam depoya falan ince kırmızı şeritler ekleyebilirsen çok güzel durur bence.
dönüşü olmayan bir yola girip sonuna kadar gitmişsin valla helal olsun.ben cesaret edemezdim herhalde bu kadar büyük çaplı bir değişikliğe.
egzos ve motor kısmı kalsaymış daha iyi olacakmış bence
ama böylede hoş duruyo
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
harika olmuş ellerine saglık motor dedigin dıkkatcekıcı olacak harleyin yenı bı modelı var boyle sımsıyah cok guzel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 PM ----------
bu abimizin egzozunda susturucu yokmu ? dumduz boru gıbı geldı bana
usta silindiri nası boyadın şakır şakır akmıcak mı bunlar?_
600 derece hmmm akmaz o zamansa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)