ben motoru çok sevdim.görüntü çok dehşet olmu.deponun üzerindeki ejder figürü,gidondaki amca heykeli çok hoş.bence jantlarıda boya.batmaninin motoru gibi olsun.nigth rider deriz bizde sana.
2 teker tek ruh tek yol.
jantlar bu şekilde çok sırıtıyo ve emanet gibi duruyo... bence jantlarıda boyamalısın...
Aslında iyi duruyo sırtınada "Dark Rider" diye mont al bide tam olsun Jant konusundada bencede onlarıda boyada sırıtmasınlar bööyle
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
cantlar dursun :d ama egzozu parlat bence
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
motor on numara olmuş
bence jantlara dokunma
arka taraf çok yanlız kalmış
ordada arka sela sırtlığını nikelaj yapabilrsin
dopo kapağında da bu tarz bir değişiklik
aynaya biraz para harca çok yırtıcı bir ayna bu motora yakışır (tribal kesimli nikelajlı)
bunlar benim görüşlerim güzelliği görünce ilham geldi
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
hepınız sagolun ayna konusunda evet degıstırmelıyım egzoz ıse ılk boyadıgım yer onu degıstırmeyı dusunmuyorum resımlerde bıraz farklı durabılır ama ustune bınıp bı tur atınca10 dakkalık yolu yarım satte alıyosun cunku herkes bısey soruyo eylencelı bı motor oldu ama benım ıcın goruslerınızde onemlı cant olsun ayna olsun suan arkada cantalarıda var o resımlerıde atıcam herkese tesekkurler ıyı yada kotu yorumlar ıcın
Cantları da boya
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Jantları boyamadığın iyi olmuş ama biraz reflektör tak gece görmezler seni
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Gerçekten güzel görünüyor. Umarım motor ve eksoz bağlantı yerlerinden zamanla pul pul kalkma yapmaz. Eline sağlık
Seyhan modifiyeye çok açık bir motosiklet. Genelde çok problem çıkarsa sa sahipleri üzerinde güzel değişiklikler yapabiliyorlar. Umarım senin giderinde ve ateşlemende bir problemin yoktur.
Grand Dink 150cc
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------
1000 km de aldıgım bı motor aldıgımda 650 lıra masraf yaptım suan 15000 de tık yok atesleme benzın akıtma gıbı bırsuru sorunu vardı ama sımdı hıc bı sorun yok 160km reyıde rahat goruyo hız onemlı deyıl ama goruyo
cantlar boyucam farları nasıl boyım anlamadım camınımı
Bence jantları telli olanlarla değiştirip öyle boyasan güzel olur...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Güzel olmuş valla cantlar bağırıyo ama
evet süper fikir. tel jant uydurup öyle boyayalım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
güzel olmuş
Life is what happens when you are busy making plans
bence..ya eksoz ve bazı metal parçaları eski rengine çevir ki hoş olur... yada jantları da siyah yap tamamı siyah olsun
emegine saglik..
boya malzemesi nedir?? sprey boya midir, kaç kutu sprey bitirdin??? merak ediyorum
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)