az önce başıma gelen olay
-
31 Temmuz 2009, 11:29
Allah beterinden saklasın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 11:30
savaskayan adlı üyeden alıntı
iğneleyici konuşmuyorum,yazılanları duygularınla okuyacağına öfkelerinden arındırılmış olarak okumanı tavsiye ederim
ben 25 yılda yollarda 1.500.000 km yi devirdim.Nasıl sağ kaldığımı zannediyorsun?
okuduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun.
Vukuat lafı geçince kendini kusurlu sanıyorsun.
Kusur kimde olursa olsun bir vaka'dır,yani vukuat vardır.
Trafikte karşındakilere öküz muamelesi yap demek istiyorum ben.
İşte o zaman kendini koruyabilirsin.
Senin önüne de bir dişi öküz çıkmış işte.Ama kendini de kusursuz zannetme.
Sen kadına çarpsaydın 120 km süratle kusurun ne kadarını sana yazacaklarını da tahmin edersin artık.
ben öfkeli değilim, ve gayet sakinim ama, sen vukuat adamsın demek başın hiç beladan kurtulmuyor demek istiyosun, tamam sen yollarda 1,500,000km yapmışsındır bizi cebimizden çıkarırsın, zaten bu tür olaylarda haklı olsan bile ilk önce sana suçlu gözüyle bakılır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
CBR- KADİR adlı üyeden alıntı
çarpıp sadece onu öldürsen adam yerine koyup bide üstüne sen suçlu olup aldığın cezayamı yanarsın haksızlığa uğradığına mı çektiğin vicdan azabınamı neyse allah onu değil seni korumuş
aynen çok haklısın
-
31 Temmuz 2009, 11:34
edremitli10 adlı üyeden alıntı
ben öfkeli değilim, ve gayet sakinim ama, sen vukuat adamsın demek başın hiç beladan kurtulmuyor demek istiyosun, tamam sen yollarda 1,500,000km yapmışsındır bizi cebimizden çıkarırsın, zaten bu tür olaylarda haklı olsan bile ilk önce sana suçlu gözüyle bakılır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
aynen çok haklısın
tamam kardeşim sen haklısın yazdıklarımı boşver bildiğin yoldan devam et.Yolun açık olsun.
-
31 Temmuz 2009, 11:39
burada motorla gidilirmi??sözüherşeyi açıklıyor zaten geçmiş olsun....
-
31 Temmuz 2009, 11:42
savaskayan adlı üyeden alıntı
tamam kardeşim sen haklısın yazdıklarımı boşver bildiğin yoldan devam et.Yolun açık olsun.
sana karşı bir ayıp yaptıysam kusura bakma, fotoğraftaki senmisin bilmiyorum ama sonuçta benden yaşça büyüksün ve tecrübelisin, kimseyi kırmak istemem
-
31 Temmuz 2009, 11:44
Motora binmeye utanmıyormusun
-
31 Temmuz 2009, 11:47
çok geçmiş olsun.korkudan söylemiştir büyük ihtimalle.parçalanmaktan son anda kurtulmuş.ALLAH bir daha yaşatmasın.
-
31 Temmuz 2009, 12:08
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
31 Temmuz 2009, 12:18
geçmiş olsun sen dikkat et sana kimse dikkat etmez
-
31 Temmuz 2009, 12:21
usta geçmiş olsunda sendede her hafta bi adrinalin var he
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
31 Temmuz 2009, 12:27
-
31 Temmuz 2009, 12:46
Bu sabah işe giderken anayoldan edremite gidiyordum, hızım yaklaşık 120 / 130km, arkamdan da beni 50mt mesafede takip eden iki otomobil var, birden bire bir kadın yolun ortasına kendini atıı, ve sanki gezi yolunda yürür gibi yürümeye başladı, korna basıp uyarıyorum hala yürümeye devam ediyor, bunun duracağı yok diyip bende kadını sol taraftan geçeyim dedim, ve ben tam kendimi sola attım, bu sefer kadın beni görüp ilk önce yolun ortasında durdu, sonra gerisin geriye koşmaya başladı, inanırmısınız kadına vurmam an meselesiydi, motosikleti aynası kadını teğet geçti, neyse kazayı atlattım az ilerde durdum sen manyakmısın gerizekalı kadın, az kalsın ikimzide ölecektik dedim, kadının bana söylediği söz ne biliyormusunuz, burada motorla gidilirmi, bide küfür etti
çok zoruma gitti, dua edeceğine bana küfür etti
motorla gidilirmi hiç orda ya ayıp etmişin sende ne insanlar var ya
-
31 Temmuz 2009, 12:51
kadının lafına bak. yolda ne gidiyorsun
-
31 Temmuz 2009, 12:52
Geçmiş Olsun . Malum Türkiyede Yaşıyoruz Kuralları Herkes Hiçe Sayıyor . O Anlık Sinirle İyiki Kötü Birşey Yapmamışsın
-
31 Temmuz 2009, 12:59
burası balıkesir herşey normal ... durun ynlış söyledim burası türkiye herşey mümkün
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
31 Temmuz 2009, 13:04
-
31 Temmuz 2009, 13:14
şu 15 gün içinde başıma gelmeyen kalmadı çocuklar aynamı kırdı, sahilde kız arkdaşımla otururken iki tane serseri yanımızda küfürlü konuşuyordu kavga ettim, bide bu olay üstüne üstük
bi horoz kestirip kan akıtıcam
bi dene bakalım sonra başka bişe olmasın inş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
31 Temmuz 2009, 13:36
trajikomik Allahtan birşey olmamış geçmiş olsun
-
31 Temmuz 2009, 13:56
belki otoban işcisidir mazur gör
-
31 Temmuz 2009, 13:56
Böylelerine öküz dememek lazım, yollarda gördüğümüz öküz, manda, camış, teke, koyun, sıpa gibi aklı kıt hayvanlar korna sesini duyduklarında dört nala kenara kaçıyorlar.
Hemşerim geçmiş olsun, yalnız sen sen ol yerleşim yerlerine yaklaştığında ve uzaklaşırken hızını daha makul seviyelere indir. Bırak arkandaki otomobiller seni geçsin gitsin. Gözün arkanda değil böyle yerlerde önünde olsun. Allah korusun önüne her türlü mahluk çıkar.
Not: Savaş Bey avukattır, vukuat kelimesini ikiniz farklı anlıyorsunuz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler