Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Siz, Siz Olun;Takip Mesafesini Koruyun

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Allah korumuş ama çok dikkatli olmak gerekiyor bundan 5-6 ay önce en öndeki aracın durması sonucu benim motor kızaklıyarak dolmuşun altına girmiştim allaha şükürler olsun bende hiç bişey yoktu çünkü düşmedim motor direk dolmuşun altına girdi ama
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    bende geçen c.tesi önümde aniden duran araç yüzünden kaza yaptım ama motor arkadan araca çarptı....allah korumuş....geçmiş olsun....
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    ben takip mesafesını oldukça korumaya calsıyom 1 araba boşlugu kadar yer bırakıyorum ama arkama gelen arabalar nedense dibime kadar girip sinyal verıyor benım kadar duyarlı olmuyor onlar ona ragmen arka frenı sıkıp sınyal verıyom hala uslanmıyor bu arac suruculerı...
    ::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
    Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    scuterda ani fren diye bişi yok durmaz o motorlar konprosörlü yani vitesli motorlarda frene bile ihtayacın olmaz yeri geldiğinde
    Motosiklet mucidi

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Geçmiş olsun.
    Önünüzdeki araçlarla takip mesafenizi kendiniz ayarlayabilirsiniz ama kçnıza çok yanaşan araçlar daha tehlikeli olabiliyor. Bu durumlarda genellikle ben arka frene sadece müşürü yakacak kadar basıp çekiyorum böylece hemen arkadaki araç mesafeyi açıyor.

Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Fren durma mesafesinde norm yalnız km. surati değildir. Aracın cinsi, ağırlığı, yük ağırlığı ve yol durumu vardır. Yani yolun zemini. Motorsikletlerin avantajı sağa, sola kırma yoluyla kurtarma şansı fazladır. Tabiiki hava koşullarıda bir faktördür.
    Orhan KÖNİ

Motosikleti
    r6
    ön frenden sanki sıkınca üstünden uçarmışım hissiyle hep korkmuşumdur.Racingede yabancıyım 125lik kullanmıştım fi tarihinde.Bende motoru aldıgımının 2. günü çok benzerini yaşadım aramda 5m kadar kalmıştı sağdan kaçamamaış otobüsün plakasındaki tozu okur yakınına gelmiştim.Bilinçsizle arkayı sıktım arka yanıma geldi 2 takla attım ayağa kalktım.Şanslıydım motorun çizikleri dışında birşey yoktu.Püf noktasını denemelerle bulmaya çalışıyorum ama sanırım ani basmadan önce önü tam sıkmadan limon gibi sıkarak ilk ani fren hareketine başlamak doğru olan.Önerileriniz?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler