Heyvan gibi şiyapıyorlar.. Yanılmıyorsam benzinin varil fiyatı daha yüksekti o zamanlar
Heyvan gibi şiyapıyorlar.. Yanılmıyorsam benzinin varil fiyatı daha yüksekti o zamanlar
Bizi sevdiklerinden ucuz benzin yoksa tanker tanker psikopat petrolünü bedava aldığımızdan değil zaten ispatlayamayızda sevgi bu sonuçta
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 11 kuruş zam yaptı
yeni başbakan geliyor para lazım ))
4,55 TL oldu benzin
Apacheyi artık apache gibi kullanamıcaz yani
Tüpüne zam, gazına zamoğlu zam. Hani bize zam?
sen daha dur, bunlar daha başlangıç,
yeni okudum artık twitterde facede ürün resmi felan paylaşırsanız, guruplarınızda felan bunu ticariye sokup vergi talep edicekler imiş, herkezi takip ediceklermiş )) ne günlere kaldık ya..
burada;
Ulan kaç senedir uğraşıyorsunuz bi 5tl yapamadınız benzini her benzine zam konusu açıldığında 1kuruş artsaydı şimdi 10tl civarında olmalıydı. Benzin ucuzlayınca konu açılmıyor, üç beş kuruş artınca benzine zam, yine zam falan konular 6-7 yıl oldu bi 5tl yapamadınız benzini :-P
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
"Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 1 kuruş zam yaptı."
Okadar mültecileri beslemek kolay mı?
Kaybeden örnek verirler. , iş vergiye gelince;acımazlar sözde müslüman
Avrupa bizi boşuna kiskanmiyor
"Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına ortalama 6 kuruş zam yaptı"
5.25TL den bir kaç defa aldığımı net bir şekilde hatırlıyorum. 2 sene önceydi
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirime gidildi
Akbile de her şeye de zam gelir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)