Powerbyaydin ile kuşadasından antalya ya dönerken...
Powerbyaydin ile kuşadasından antalya ya dönerken...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..allah nazardan saklasın....güzel motor....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
bir freewind ci daha vala trafikte hiç görmedim bu yüzden seviyorum bu motoru çok nadir var çok temizmiş motor hayırlı olsun arka cantan çok ufak kendi cantası nerde acaba?bende alalı 1 ay fln oldu geçen gün arka süspansiyon patladı 200 lira gitti parcaları açayip pahalı aman dikkat et
Motosiklet mucidi
Allah kaza bela vermesin.hayırlı uqurlu olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsın...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. en güzel günlerde kullanman dileğiyle. darısı olmayanların başına
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
teşekkürler.
parçası diğer japonlara göre ucuz demişlerdi demekki değilmiş
Motor temiz fakat marşta bi sorun var sanırsam bazen almıyor kontağı kapatıp açmam gerekebiliyor bikaç kez alması için, birde rolantideyken stop edebiliyor. stop ederken sert bir metal sesi geliyor. sanırsam değişmesi gereken birşeyler var
Herkese kazasız belasız güvenli sürüşler diliyorum...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ALLAH kaza bela vermesın
Hayırlı olsun güzel motor o marşdaki sorundan benim pegasoda da var ama kontaktla bir ilgisi yok pegasolar 40000km de kronik olarak bu arızayı veriyormuş.Marş filibiri mi öyle bişey aşınıyor ve marş zor basıyor stop ederkende tık diye metal sesi geliyor.
MoToCroSS RuLeZZ
Kazasız sürüşler dilerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Teşekkürler , sizlerede kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkese kazasız belasız güvenli sürüşler diliyorum...
İzmirde bir arkadaş da daha var kullandım motoru aman fasla gaz acma akrburator saglam benzin yiyor
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..ALLAH cc nazardan saklasın....güzel motor....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hayırlı olsun güzel motor.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
hayırlı olsun arkadaşım
kaza bela görmeyesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)