hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız kullan (bunu motor alana mı söylüyorduk yahu?)
valla ben de bazı arkadaşların dediği gibi mayıs'ta kursa başladım, ağustos oldu hala bekliyoruz... önce dediler direksiyon sınavı 25 temmuz'da diye sonra oldu 8 ağustos. her ilde farklıymış durum. ikinci kez yıllık izin tarihimi değiştirip (sırf 2 haftada motoru alırım, tüm evrak işlerini hallederim, kalan zamanda pratik yapıp bir de tatile motorla giderim düşüncesi vardı) işyerinde yöneticimle papaz oldum. kredi alıcaktım aceleden yanlış iş yapıp hesabı bloke ettirdim, motor buldum 2 tane sahipleriyle görüşüp biriyle anlaştım 1 ağustosta alıyom diye. sonra bir tarafımda patladı, rezil oldum. yazlığa gidemedim, arkadaşlara motoru alıp gelicem dedim milletin diline dalga olduk! sen gel biz sana burada motor kiralarız diye alay ediyorlar. bu memlekette planlı programlı iş yapılmıyor lanet olsun!!! yaz bitti daha motor alamadık, yanarım honda eğitiminde öğrendiklerimi unutacam diye!
bir ehliyet almak 4 ay sürer mi be????
bu arada benim B ehliyetim var, üstüne A2 ile birlikte G sınıfı da yazılıp haziran ayında hem yazılı hem uygulamalı forklift sınavından geçip dosyamı aldım. kısmet olursa ehliyette şöyle yazıcak: B G A2