çeneden açılır kask tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar yaptığım gezide çok kuvvetli lodos estiğinden kullandığım kask çok rüzgar uğultusu aldığı için uzun yolda beni rahatsız etti, bildiğimiz üzere yaz mevsimi kullanacağımız kask çeneden açılır kask olmalıdır, hem şehir içinde hemde uzun yolda rahat edeceğimiz için, benim kapalı kaskım var, uzun yolda hız yaparken hem ön camı titriyor, hemde çok rüzgar uğultusu alıyor bunları istemiyorum, camı titremeyen ve rüzgar uğultusu almayan çeneden açılır hangi kaskı tavsiye edersiniz?, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
-
Benim kullandığım model aşağıda rüzğar sesi alıyor fakat çok rahat yazlık bir kask..sağanak yağmurda kullandım vizör su tutmuyor,buğu kesinlikle yok...
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44432
Uzun bir süre Nolan N103 almayı düşündüm,fakat fiyat iki katı fakat senin beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum..
http://www.mototalonline.com/pinfo.asp?pid=39
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
tasarslan adlı üyeden alıntı
senin kullandığın kask kaliteli bir kask olduğu belli, fakat benim için önemli olan rüzgar sesi almaması, nolan kaskın fiyatıda dediğin gibi çok yüksekmiş tavsiyelerin için sağol
-
Kendi kullanmış olduğun kaskı belirtirsen kıyaslamak açısından iyi olabilir..
Bir süre bunu kullanmıştım senin işini görmez http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44501
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
tasarslan adlı üyeden alıntı
kullandığım kask prohel stars kask yani full face kask
-
edremitli10 adlı üyeden alıntı
senin kullandığın kask kaliteli bir kask olduğu belli, fakat benim için önemli olan rüzgar sesi almaması, nolan kaskın fiyatıda dediğin gibi çok yüksekmiş
tavsiyelerin için sağol
flip up yani çeneden açılırların hemen hemen tamamı ses yapar.ya çok kaliteli markalara bakacaksın yada full face alacaksın.
ben caberg ryhno kullanıyorum ses problemi var onun haricinde bir sıkıntı yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Merhaba
ben LS2 Delta kullanıyorum... rüzgar sesi 90 km nin üzerine çıkınca geliyor.. onun harixi çok memnunum.. ağırlığı 1550 gram olup güneş gözlüğü bulunmaktadır..ben güneş gözlüğünü açıp vizörünü de açıyorum..hem havadar oluyor..
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
-
28 Temmuz 2009, 12:35
kirki adlı üyeden alıntı
Merhaba
ben LS2 Delta kullanıyorum... rüzgar sesi 90 km nin üzerine çıkınca geliyor.. onun harixi çok memnunum.. ağırlığı 1550 gram olup güneş gözlüğü bulunmaktadır..ben güneş gözlüğünü açıp vizörünü de açıyorum..hem havadar oluyor..
LS2 güzel bir kask ama, ben 140km hıza kadar çıkıyorum o rüzgarın sesi adamı seme yapıyor, baş ağrısı yapıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 AM ----------
AlperAy adlı üyeden alıntı
sağol dostum ses izalosyonu iyiyse problem yok demektir tercihlerim arasına aldım bu kaskı
-
28 Temmuz 2009, 12:38
edremitli10 adlı üyeden alıntı
LS2 güzel bir kask ama, ben 140km hıza kadar çıkıyorum o rüzgarın sesi adamı seme yapıyor, baş ağrısı yapıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 AM ----------
sağol dostum
ses izalosyonu iyiyse problem yok demektir
tercihlerim arasına aldım bu kaskı
tabi çıkacağın hız da çok önemli, 250 lik YBR kullanıyorsan en fazla 120-130 yapacağına göre işini görür diye düşünüyorum ama daha hızlı gideceksen açılır kasklar yeterli olmayacaktır.
O zaman da LS4 iyi bir seçim olabilir.
yanlış yazmışım S4 olacaktı
http://www.otosever.com.tr/?urun-det...IZI-BEYAZ.html
slm
-
28 Temmuz 2009, 13:01
Nolan banim favorim.
Bir de kaskınızın size'ının doğru olması şart, büyük gelen her kask dış sesi alır.
Yine de 100 km hızın üstünde dış ses geçrgenliği her kaskta oluyor.
-
28 Temmuz 2009, 13:04
ipekutlu adlı üyeden alıntı
Nolan banim favorim.
Bir de kaskınızın size'ının doğru olması şart, büyük gelen her kask dış sesi alır.
Yine de 100 km hızın üstünde dış ses geçrgenliği her kaskta oluyor.
sağol evet ölçülerin doğru olması şart ben ölçülere göre kask almıştım, ilk önce kafamı sıktı sonra alıştı
-
28 Temmuz 2009, 13:12
Airoh kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.hiç bir sorun yaşamadım,pişman olmayacaksın
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
28 Temmuz 2009, 13:30
Süper Moderatör (BBRR)
çifti 3-5 tl ye satılan silikon kulak tıpaları var.. sorunu kökten çöz .. sadece rüzgar uğultusu değil motor ve trafiğin gürültüsündende kurtul .. caberg rhyno iyi kasktır.. cox trip ile birebir aynıdır .. airoh yine aynı fiyatrda yine kaliteli kakstır.. ls2 ve gdr bi kalite daha aşağıdadır.. nolan , shoei arai pahalı kask gurubudur .. ha sorarsan en iyisi hangisidir diye .. bakıyomda ustalar hep schubert kulanıyo demekki bibildikleri var ...full kaskta dahi kulak tıpası kullanılmalıdır zira dışardan gelen ses kulağı zorlayıcı uzun vadede işitme kayıpları yaratacak boyuttadır ..
airoh, caberg veya cox işini görecektir.. güneş vizörlü olursa daha iyi olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
28 Temmuz 2009, 13:40
Yüksek süratler haricinde kulak tıkacına bile ihtiyaç duymayacağın sessiz flip-up kask Schubert C2'dir. Birçok kapalı kasktan bile sessizdir. Evet pahalıdır ama verdiğin paranın hakkını verir. Nolan 103'le bile kıyaslamam, test ettim ciddi ses farkı var. Ama bütçen daha kısıtlıysa Ls2 alıp 5 liralık silikon kulak tıkacıyla müthiş performans alırsın. En sessiz kask bile kulak tıkacı kadar sessizlik veremez sana
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
28 Temmuz 2009, 13:57
BBRR adlı üyeden alıntı
çifti 3-5 tl ye satılan silikon kulak tıpaları var.. sorunu kökten çöz .. sadece rüzgar uğultusu değil motor ve trafiğin gürültüsündende kurtul .. caberg rhyno iyi kasktır.. cox trip ile birebir aynıdır .. airoh yine aynı fiyatrda yine kaliteli kakstır.. ls2 ve gdr bi kalite daha aşağıdadır.. nolan , shoei arai pahalı kask gurubudur .. ha sorarsan en iyisi hangisidir diye .. bakıyomda ustalar hep schubert kulanıyo demekki bibildikleri var
...full kaskta dahi kulak tıpası kullanılmalıdır zira dışardan gelen ses kulağı zorlayıcı uzun vadede işitme kayıpları yaratacak boyuttadır ..
airoh, caberg veya cox işini görecektir.. güneş vizörlü olursa daha iyi olur
sağol dostum tşk ler, şimdi bu markaları araştıracağım
-
28 Temmuz 2009, 14:01
ben AGV Longway kullanıyorum ve sharp tarafından güvenlik açısından 4 yıldız almış bi kask.
http://sharp.direct.gov.uk/search/re...ice=0&x=22&y=3
vizör kapalıyken pek ses yapmıyor ama açıkken 100ü geçince zırıldamaya başlıyor. gene de uygun ve güzel bir kask... tavsiye ederim.
-
28 Temmuz 2009, 14:09
Kaiser adlı üyeden alıntı
Yüksek süratler haricinde kulak tıkacına bile ihtiyaç duymayacağın sessiz flip-up kask Schubert C2'dir. Birçok kapalı kasktan bile sessizdir. Evet pahalıdır ama verdiğin paranın hakkını verir. Nolan 103'le bile kıyaslamam, test ettim ciddi ses farkı var. Ama bütçen daha kısıtlıysa Ls2 alıp 5 liralık silikon kulak tıkacıyla müthiş performans alırsın. En sessiz kask bile kulak tıkacı kadar sessizlik veremez sana
flip- up kaskı uygun fiyata bulabileceğim bir motosiklet sitesi verebiliirmisin? Beni uzun yolda sadece rüzgar sesi rahatsız ediyor, bu kaskı almam gerekli, sonuçta bir kez alacağım ve yıllar boyu kullanacağım, olacaksa iyisi olsun
-
28 Temmuz 2009, 14:21
arkadaşlar geçen istanbula gittiğimde eminönünde bbir yerde şu kaskı denedim http://www.motorsepeti.com.tr/ad/142...55S-COLOR-KASK bana M sini verdi denedim ama sıktı bana o kafanın şeklini alır dedi. Ne diyorsunuz doğrumu dediği.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler