Hala Kararsızım Hala Kararsızım..!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben de aynı durumdayım. Fazla bütçem yok ikinci el alıcam.
-
hocam ben 0 nı bulıyımda iş 2. ele kalsın 1 yıldır araştırıyorum yeminle sinirden pc yi kırdım mönitör falan tüm parça parça walla nasıl bişey bu ya
-
bn kewayden kanuniye gectim ikiside ücretlerini karşılıo arkadaslar. ikisinde de özellikli bir parca olmadıgı için genel olarak servislerin tamamı anlıo. aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz, konyada faciada vardı keeway sl150 kız gibi yapmıştı motoru ama yakın zamanda ayrıldı forumdan
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
Yav arkadaşlar bende bir aralar sizin gibiydim ama bu iş böyle pc başında kafa kırmakla olmuyor..bir kere düşündüğünüz motosikletleri biryerlerde bulup binmek gerek üstlerine sonra da gerçekten gözü karartıp almak gerek..yoksa inanın yaş iş..kendimden biliyorum yani
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Yav arkadaşlar bende bir aralar sizin gibiydim ama bu iş böyle pc başında kafa kırmakla olmuyor..bir kere düşündüğünüz motosikletleri biryerlerde bulup binmek gerek üstlerine sonra da gerçekten gözü karartıp almak gerek..yoksa inanın yaş iş..kendimden biliyorum yani
kesinlikle katılıyorum biraz cahil cesareti gerekiyo sadece, fiyatı yüksek olmayan makinanın bakımıda yüksek olmuyo. gönlünüzden gecene gidin bakın kullanın içinize yatarsa istediginiz gibiyse gidin alın. aralarında dış görünüş haricinde fazla bi farkta yok emin olun.
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
kanuniye geçen dostum bana biraz bilgi verir misin motorun hakkında yakıt durumu vibrasyon olayı memnun olmadıgın yerler neresi
gerçektende deli cesareti falan lazım onun icin su ehliyetimi alana kadar bi karar verebilsem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 AM ----------
nahzuvay aynenn katılıyorum ama işte yinede insan bi ama.. diyor..
-
Ramzey QM 250 Cruiser al kurtul
ben memnunum en son 35 tl ye 12,5 lt benzin aldım 420 km. yaptım, şu son zamlardan sonra 41 tl doluyor depom. hem servisi çok hemde sürüşü iyi ha biraz titriyor oda 3.250 tl'lik motor için görünmeycek bir şey ama sen sen ol mondial'e bulaşma sakın.
alacağın çin malı motorlarının neredeyse hepsi aynı ama ramzeyin servisi her yerde var ve bence mondial den çok çok daha iyi. bu arada verdiğim bu rakama kredi kartına 12 taksit bile yapıyorlar.
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
banalazim adlı üyeden alıntı
Ramzey QM 250 Cruiser al kurtul
ben memnunum en son 35 tl ye 12,5 lt benzin aldım 420 km. yaptım, şu son zamlardan sonra 41 tl doluyor depom. hem servisi çok hemde sürüşü iyi ha biraz titriyor oda 3.250 tl'lik motor için görünmeycek bir şey ama sen sen ol mondial'e bulaşma sakın.
alacağın çin malı motorlarının neredeyse hepsi aynı ama ramzeyin servisi her yerde var ve bence mondial den çok çok daha iyi. bu arada verdiğim bu rakama kredi kartına 12 taksit bile yapıyorlar.
hocam yakıt durumı nedir bide vibrsyon war dedin ne kadar bir vvibrasyon war yani etkiliyormu sürerken rahatsız edicimi yoksa normal hissedilmez bir bicimde mi??
-
28 Temmuz 2009, 04:30
Bisan roadstar
Ledow
Keeway
yukarıdaki 3 markada herşeyi ile aynı
Parçaları kolay bulunur..
Bunlardan birisini al sıralıları düşünme bile..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
28 Temmuz 2009, 04:30
hissedilmez demek yalan olur çünkü uzun yolculuklarda malesef biraz kollar uyuşuyor diğer yandan yakıt konusunda ben çok rahatım uzun yoluculuklarda benzin endişem olmuyor hiç.
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
28 Temmuz 2009, 04:47
tiger ı düşün bence....kanuni tiger...2. el olarakta tam donanımlı aksesuarlı bakımlıları var piyasada...fiyatları iyi...
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
28 Temmuz 2009, 09:02
20 000 km ne ki?bakımlı bir çin malıyla fazlasını görürsün 30.000 de Bisan Roadstar'lar var yollarda
-
28 Temmuz 2009, 09:38
para durumun iyiyse GV250 derim
-
28 Temmuz 2009, 10:33
Hyosung GV250 veya Kymco Venox250 al kafan rahat etsin, diğer arkadaşlarına göre pahalılar ama güzel makinalar. klasik istiyorsan: GV250 spor istiyorsa Venox250...
bende venox var. mutluyuz..
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
-
28 Temmuz 2009, 10:49
abicim carasal 200 hakkında bilgisi olan varsa beni olumlu olumsuz aydınlatmanızı rica ederim
-
28 Temmuz 2009, 11:19
hyosung gv 250 alabilirisin temiz ikinci elleride mevcut..Benim choperlara alakam olsaydı hyosung veya keeway alırdım..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
28 Temmuz 2009, 11:20
arkadaşıııımmm ( MeTaFiZiK ) sen bakma kimseyeeee okadar yazmışlar sana
biride dememişki sana HONDA Shadow vt 750 c2 spirit !! fiyatıda uygun 0 km 15 bin lira eğer maddi durumun müsaitse ...
ha durumum gerçekten iyi diyorsan bir üst modeli vt 750 c al.. o da 19 binlira
hondanın sayfasını gezmeni tavsiye ediyorum ısrarla...
ÇİN MİN sakın alma
saygılar
-
28 Temmuz 2009, 11:23
Moderatör
Yaklaşık 14 bin km Hyosung gv 250 kullandım.Bence o fiyatlara gayet alınası bir motosiklet.Gücü dengesi işçiliği gayet iyi kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım.Ben GV250 derim.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
28 Temmuz 2009, 11:28
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
arkadaşım bu en iyisidr bana göre satma sebebim sadece cc büyütmek ve tarz değiştirmek.
Forum üyelerine ciddi bir indirim yaparım
enjoy your ride
and enjoy forever
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler