Türk filmleri gibi sonu güzel bitti...
Türk filmleri gibi sonu güzel bitti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni sezon ne zaman başlıo
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yeni ruhsat demek yeni motosiklet demek hayırlı olsun,nerede ıslatıyorsunuz ?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
güzel bitmiş fazla uraşmadan yırtmışsın
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
arkadaşlar gecenin bu saati gözüme uyku girmedi olayı öğrendiğimden beri :( e devlet üzerinden motorumun plakasını sorgulayınca hacizli ibaresini gördüm. ama ben motoru yaklaşık 3 ay önce satın aldığımda borcu yoktur kağıdı alınıp noterde satış yapılmıştı. herhangi bir sorun olmadan ruhsatı çıkardım. şimdi burda okudum diyorsunuz ki motoru satın alan borcunu da alır bu durumda. yani şimdi adamın borcu benim üstüme mi yıkıldı :( eski sahibine ulaşmaya çalışıyorum. be ne yapmalıyım iyice kafam karıştı. motoruma ruhsatı çıkardım. adıma tescilli nasıl hareket etmem gerekiyor. dava filan deniyor ne avukat tutacak param var nede üzerime yıkılacak bir borcu ödeyebilirim bana bi yardım edin Allah aşkına :(
sulh hukuk mahmekesnine Cebri tescil ve bedelin iadesesi davası açmalısın.
hallettim çok şükür. kayıtlarda bir karmaşa olmuş iligli vergi dairesine gittik. durum düzeldi. sorgulamada temiz gözüküyor çok şükür
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)