Hayırlı olsun .Hallettiğine sevindim.
Hayırlı olsun .Hallettiğine sevindim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
teşekkürler türkiye
hala içimde bi şüphe vardı.
bugün harbiden aldım ruhsatı elime, cillop, sıfır kilometre, mis gibi matbaa kokuyo.
80 tl çekici parası kestiler, onuda motoru satan galeriden tahsil ettim.
bende çekici bi insanım ama hiçte öyle yarım saatte 80 tl kazanmıyoruz
şimdik önümüzdeki maçlara bakacaz, kısmetse açarım yakında "f650 gs dakar mı yoksa ktm 640 adv'mi alayım" türünden başlıklar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
geçmiş olsun,yollar seni bekler.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benimkide hacizli öyle devam et bişey olmaz isteyen girsin baksın 41 N 3103
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
sağol metehan.
türkiyede 32 sene yaşadım, doktorla, polisle, avukatla olan işlerin hiç şıkır şıkır yürüdüğüne şahit olmadım. illa bi gider gider gelirsin
tabi arada uzun saçlı, karizmatik ve yardımsever avukatlarda çıkmıyor değil
bizde o niyetteydik anıl, taaki puslu bir ankara gecesinde yanımıza yaklaşan reflektörlü yelekler görene kadar
Fatih abi geçmiş olsun.
Sorunu çözmene sevindim.
Ruhsatın hayırlı olsun
sağol dostum.
malum mekandaki güzelliğini unutmayacağımdır, tekrar teşekkür ederim, eline sağlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 PM ----------
sağol ismail. bugün bahçelide bi turladım, sol elim ceketin iç cebinde, biri bişey dese serecem önüne ruhsat, ehliyet, sigorta ne varsa
Aferin takdir ettim seni, kırk yılın başı kendine de olsa faydan dokundu. Motor yada motorlu taşıt almadan önce, noter yerine emniyete gidip plakayı sorgulatabilme ihtimalin olduğunu, bunu yapmadığında ahanda verdiğin örnekteki şeyin başına bir daha geleceğini önemle hatırlatırım sayın arkadaşım.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
satın aldığım sıra sorgulama temiz çıkmıştı muhterem, ya değilse zaten noter aşamasını geçemezsin hak mahrumiyetli malla, sizin ilkokuldaki derginizde "okuduğumuzu anladık mı?" içerikli bölümler yok muydu?
o değilde, bugün ruhsatı alırken çocuğun birindede aynı halt çıkmıştı, yan tarafta şaşkın bi ifadeyle polise masum olduğunu, arabayı alırken temiz olduğunu anlatmaya çalışıyodu.
sesli düşündüm bi an,
"sçtın" dedim.
nasıl? dedi
cıvık dedim
fatih abi msn girebilirmisin?
Orgazma Dudak Büktürür
Şimdi sayın olmayan sayın arkadaşım yazdıklarınızı önce kendiniz anlayınız, sonra insanların anlamasını bekleyiniz.
Noter satışından sonra emniyete gittim demek ne demek? Önce notere gittim, noter baktı, yokladı, satışında sakınca kusur yoktur dedi satışı onayladı demek olmuyor mu? Bu adımdan sonraki adım Emniyete gitmeniz ve orada motorun hacizli olduğunu anlamanızı sağlamıyor mu?
Şimdi sizde okuduğunuzu anlamış mısınız bir bakalım?
Lucas Nickli Üyeden Alıntı
Aferin takdir ettim seni, kırk yılın başı kendine de olsa faydan dokundu. Motor yada motorlu taşıt almadan önce, noter yerine emniyete gidip plakayı sorgulatabilme ihtimalin olduğunu, bunu yapmadığında ahanda verdiğin örnekteki şeyin başına bir daha geleceğini önemle hatırlatırım sayın arkadaşım.
Ne yazıyor burada ? Notere gitmeden önce emniyete git, Ne demek oluyor bu?
Noter de araç hacizli de olsa sisteme kaydedilmemiş olabiliyor, gidip emniyetten araştırınız, sisteme henüz dahil olmamış olabilir.
Alfabenin ilk harfinden başlamanızı tavsiye edip, daha sonra ana sınıfından kaldığınız yerden eğitiminize devam edebilirsiniz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
arkadaşlar ben bugün motorun eski sahibi ile görüştüm (motor hayla onun üstüne olduğundan haciz geldi zaten) 2.750 lira yatırdığını söyledi ve makbuzu gösterdi hacizin birinin kalktığını söyledi ama hayla kalkmamış görünüyo ne yapmak lazım bi yardım edin
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
haklıymışsın hacı, laf sokacam diye alelacele okuyup cevaplamışım heyecanla
hacı bu adamlar genelde yalan söylüyo, bunu anladım. yok 2750 tl yatırmışmış, yok hacizin biri kalkmış biride kalkmak üzereymiş. paso oyalıyolar. tanıdık bir avukat vasıtasıyla icra dairesindeki dosyanı incelemeni şiddetle tavsiye ederim. avukat yeterince tanıdıksa ne yapman gerektiğini söyleyecektir yada yapacaktır. azına çokuna bakıp peşini bırakmamak lazım, parayı ağaçtan toplamıyoruz.
Hadi gecmis olsun... Sevindim adina.. Simdi rahat rahat kullan..
olayı çözdüğüne sevindim fatih geçmiş olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)