aaaa ayıp ama bana olcak ole anında sustururum zten sordukları soruyuda once mesajı kopyalamış herşeyi aynı
aaaa ayıp ama bana olcak ole anında sustururum zten sordukları soruyuda once mesajı kopyalamış herşeyi aynı
yuuuh herifin dediği lafa bak köpekler tip tip bakıyordu yaklaşık 1 km vardı aramızda diyor.ya Allah aşkına 1 km öteden köpeği gördün hadi tip tip baktığını nasıl görüyosun ne göz varmış adamda
A p s u v A
metehan oradan cevap yazamaz ..banlı oradan
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
muhtemelen öledir ... sevmez aynı yerde uzun durmayı ..tebdili mekanda ferahlık vardır felsefesi hayatına şekil verir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
koptummmmm
metehan abi alem adamsın vallahi cin gibisin gözünden bişi kaçmıyo ,aksam aksam krize soktun yine
senaryoyu simdi okudum yerden yazıyorum
banlı değilim abeyy...ama yazmayı bıraktım diyim md ye...sallıyon işkembe-i kübradan milletde hemen inanıyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------
tulum görkem bi cevap yazsana şenleneliğm o topaca...olayın direkt muhatabı sensin sonucta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu da birşeymi ben motorumu sahibinden.com da satılırken gördüm.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
arkadasın gozleri epey keskinmiş bu arada, 1km öteden kendisine bakan köpekleri gormüş, ben şahsen değil köpeklerin bana baktığını köpekleri bile göremezdim.
Neyseki arkadasın ayağı kırılmamıs
Dedektif gecıt gibi adamsın mete.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
GorkeM acaba nasıl ve hangi amacla sokmustun motoru oraya =) arkadas köpekler yüzünden diye bir senaryo yazmıs snn hikayeni dinleyelim xD
canakkale anilari..
aaahahha herif ne yazmis 2 dakka da ya..
genclik hayalperest..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
dedektif gibisin metehan abi karışmış diğer site
Orada Konuyu Toplam 87 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 72 Misafir)
mete_han, -coq-, 41calamity41, Alper_Satriani, casaba45, constantine_502, ducati_man78, GecelerinSürücüsü, genc26, Kolt, PIERzig, QuerysmaS, selçuk sezer, soulreaver, zige
burada....Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)
mete_han, smt_gngr, QuerysmaS, Qm-2oOqY, siyah_beyaz, no_name, fehmiilker, bilginozi, eric_cartman
yahu ammada meraklıyız bizde he...
BeBeReRe abi banlımıymışım değilmişim paşam...soll yanındann darbee yedinnn yaralandınmııı hey gurbannn al mesaj yazdım senin için...
http://www.motordelisi.com/forum/mot...evirdim-4.html
korkutum gecıtın mekannizmalarını hatırlasana...şapkasında pervane mesela...isviçre çakısı gibin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aman saçma sapan şeyler aklı olmayan ınanır bunlara
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)