kanuni carasal almayı düşünüyorum, ehliyetede 1 hafta içinde yazılmayı hedefliyorum bu tutku için yeniyim ,beni alacağım motor hakkında ve bu camiada olamam gerekler hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim dostlarım..
kanuni carasal almayı düşünüyorum, ehliyetede 1 hafta içinde yazılmayı hedefliyorum bu tutku için yeniyim ,beni alacağım motor hakkında ve bu camiada olamam gerekler hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim dostlarım..
Şimdilik tek söyleyebileceğim 22 Ağustos sınavını kaçırdığındır ..
dostum cvp için teşekkür ederim çok acelem yok ama bilirsin işte biraz sabırsızlık var tabi ama bir iki problemim var park sorunu ehliyet ve sürüş deneyimi.. umarım kısa zamanda bunları aşarım tabi sizlerinde tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım çok teşekkür ederim...
ilk önce sabırlı olmayı öğrenmelisin çünkü motor kullanıcaksan sabretmeyi bileceksin özellikle de trafik deki 4 tekerleklilere karşı
[B][I][COLOR="Red"]Samimi ol imkansızı iste...[/COLOR][/I][/B]
sabır konusunda hemfikiriz. Ben kanuni carasal almayı düşünüyorum bu konuda beni yönlendiricek yada farklı ve mantıklı seçenekler sunacak düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)