Gariban fantazisi bunlar. Hayabusa yı çok yaktığı için mi almıyosun? Vergisi en son 845 YTL idi zam geldi 946 YTL oldu. Vergisi yeter bence. Bu vergiyle hayabusaya binen adam benzini düşünen bir adam mıdır?
istersen olayın başka boyutlarına girmeyelim herkezin kendi fantazisi kendinedir
eger sen çok zenginsen ''her garibana bir motor'' diye kampanya başlat hiç değilse aradaki fark kapanır seni gören fark var zengin çocuğu demez ben alındım neyalan söyleyim hayatımdan memnunum kimseyide küçük görmedim görmemde teşke sende böyle olabilsen ...
ya hadiş diyelim benzin indi ama sunu unutuyoruz benzin %60 inse vergilere % ^== civarı zam yapılır.. kimse motor alamaz :D
Bize benzinin maliyeti sıfır lira olsa bile böyle bişeyin olması imkansız kaldıki litre fiyatı 2 lira 50 kuruşun altına mümkün değil inemez.Hayaller güzeldir.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
"Eşşek şakası nedir?" diye sorsalar işte budur derim.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
yaww başlığı bir gördüm,
ahanda oldu sonunda diye,
nasılda sevindim indi diye...
Namık Kemal Misali,
Hayal İle Yaşayanında,
Yaşamayanında, Ruzgardan Nasibi Vardır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bu tip bnir umudum olsa idi ,
gidip aracıma LPG montaj i yaptırmazdım.....
Allah mahçup etmesin artık ...............
Ya ne şansız milletiz bu benzin ve enerji konusunda.. Hayatımızın tamamını yakıt ve enerji faturalarımızı ödemekle geçiriyor hatta hobby ve zevklerimizi bile etkiliyor.
Geçenlerde Honda Varadero'su olan akadaşaımla Antalya'dan 160 km mesafede olan Salda Gölüne gittik.. Varaderoyu görünce ağzım açık kalmış kalan ağzımı kapatmak için arkadaşımın ikazı gerekiyordu.
Motosiklet muhteşem o ne ihtişam ve motor sesi..
Ama Salda'ya gittik ve geldik..
Benim motor toplamda yaklaşık 320 km de 35 YTL benzin yaktı. 1000cc lik varadero 85 YTL yakmıştı. Aradaki fark 50 YTL idi... Bu sefer aslan motosikletim devivermiştim...
İŞte bu benzin Türkiye'de Arslanı kuzu eder kuzuuuuu...
Tilkiyide arslan eder...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
üzerine %70 zam gelir ne olacak:D
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Amann Petrol Canıım Petrol
Artık sana Muhtacım Petol
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Hiiiiiheeeeeyyyyytttttttttttttttt............
Ben indirime garşiyem...
İrkek ıdeem eğulmeeez....
Diiimduuuk durer.
ben okuyunca hiç heyecanlanmadım çünkü motosikletimi almaya yaklaşık 1 veya 2 ay gibi bi süre var o sürede iki günde 1 krş artarak eski fiyatına gelir bide geçer dedim ve normal geldi bana
81VATAN__54MEKÂN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)