araçlar niye motorla yarışmayı seviyor.
-
Reklamlar
-
off offf off öle bi yazmışsınki gözümde canlandı vallaha süper bi duygudur eminim yaşadığın olay ama tehlikeside var
-
Aman gaza gelme kardeşim. Hırsını ve heyecanını dizginle. Motosiklete binmek asıl cesaret işidir. Buna cesaret edemeyen araç sürücülerinin içlerinde bir eziklik herzaman var olacaktır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
hehe okurken bile zevk aldım. Valla tekerine sağlık iyi yapmışsın. Genelde araba sürücüleri motorları küçümserler. Altındaki aletlerinin büyüklüğü sanki onların daha güçlü olduğu hissini verir onlara. Ama motorların kendilerinden hızlı gittiğiklerini gördüklerinde bu gücü hissettirmek için gaz açarlar ama bugune kadar bu hareketinden pişman olmamış tek bir araç sürücüsü bile olmamıştır herhalde. Ben Dylan la bile derslerini veriyordum bu tür sürücülerin.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
süper bi yazı eline sağlık. sizin oralarda gene yarış istiolar bizim burda skıştırıolar direk motorları,motorda yawaş oldugu için yapcak bşii yok
-
Aman arkadaşlar gaza gelmeyin, unutmayın bu işler pistlerde yapılır. İçinizdeki kaynayan kanı kontrol altında tutmaya çalışın.
-
-
-
-
27 Temmuz 2009, 13:36
-
27 Temmuz 2009, 14:03
şehir içindeki genelde gençlerin kulandıkları araçların yanında scooter ile durunca yarış yapma istekleri neden artar bilmiyorum altında araba var benim ise scooter neden bu hızlı kalkma çabasına girerler analamam scooterde olsa kalkışta önce kalkar motor,sonradan her ne kadar araba geçse bile
-
27 Temmuz 2009, 14:21
Bende 250 cc bir motosiklet olmasına rağmen 140 a kadar hemen hemen tüm aracları arkamda bırakıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Temmuz 2009, 14:29
aynı dertten bende muzdaribim, öncelikle arkadaşımız iyi ders vermiş tekerine sağlık ama bence bunlara değmez daha dikkatli olmak lazım. benim derdimde kırmızı ışık, kırmızı ışıkta yanıma hangi araba yanaşsa hemen kalkışta kapışma yapmak için kendilerini zorluyorlar, çoğuzaman kendime hakim oluyorum ama bazen çok kaşınan olunca affetmiyorum. ne akılsız şöförler var motorla kapışma derdindeler. bikeresinde kocaman belediye ototbüsü bile kapışmaya kalktı yuuhhh dedim yuuhhh. (izmirde yaşayanlar bilirler) birde bunun haricinde scooterle arkadaşlara sesleniyorum yanınızdaki motor sizin motorunuzdan daha yüksek cc li motorsa lütfen yarışmayın allah korusun hem kendinize hem karşı tarafa hasar açabilirsiniz.
Celedin
Özgürlüğü damarlarımda hissetmek gibi bir şey.
-
27 Temmuz 2009, 14:44
-
27 Temmuz 2009, 14:48
-
27 Temmuz 2009, 15:06
yolda ektiğim hiçbir araç için bir yerim uzamadı
geçildiğim hiçbir araç için de bir yerim kısalmadı
bu istatistiki bilgiyi verelim de insanlar boşa heveslenmesin
-
27 Temmuz 2009, 15:36
sonradan görme zengin bebeleri ile yarış yapılmaz. araba kullanmasını bilmiyorlar sırf iki tane kıçı kırı hatun için kendilerini bi bokh sanıyorlar...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
27 Temmuz 2009, 15:44
-
27 Temmuz 2009, 15:48
yazık çocuaaaaa ne kasmiştir arabayi geçecem die
5ten 4 e inip çocuğu heveslendirmişsin bide
araç kullanıcılarin bu tip motorlarin neler yapabildiklerini tam olarak kavrayamadılar heralde
-
27 Temmuz 2009, 15:53
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler