araçlar niye motorla yarışmayı seviyor.
-
27 Temmuz 2009, 15:59
aslına bakarsanız bazen araçlardan korkmuyor degilim. bazı araçlar yüksek beygirli araçlar varki 200 hp ve üstü devamlı risk içinde onları geçmeye çalışmak insanı zorluyor. çünkü adamlar rüzgara maruz kalmadan oturdugu yerden kontrol edebiliyorlar vasıtalarını düşünsenize hangi motor 250 sabit 50 km boyunca gidebilir.ve bu müddet de aman yolda kasis olmasın aman asvalt erimiş olmasın yola köpek fırlarmı? diye risk alarak gitmek baya bir zor iş
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 16:04
bende araç kullanırım hatta bazı araçlar yol vermemek ister ben bilerek önlerine kırarım artislik yapmasınlar diye ama nerde bir motorsikletli görsem yol benimse dahi yavaşlarım yada yol veririm çünkü bende motosiklet kullanıyorum keşke herkes anlayışlı olsa ama şuda varki araç kullananların % kaçı gerçekten trafik kurallarını biliyor hatta % kaçı araç kullanmayı biliyor ehliyet almak çok kolay zaten direksiyondan kalan ben rastlamadım şimdiye kadar bu işe çok sıkı bir yönetim şart olmalı bence yoksa motsiklet sürücüleri bilhassa düşük cc ler herzaman araçların altında kalmaya maruz kalacaklar :(
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
-
27 Temmuz 2009, 16:30
benim başıma da çok geliyo bu tip olaylar. 600 cc ve üzeri race yada naked bi makineye sahipsen 0-100 ve 0-200 hızlanmasına türkiye şartlarında yetişecek araba % 5-10 dur. haricindeki arabaların hiçbirisi bu tip motorların yanlarına bile yaklaşamazlar ama nedense araba sahipleri kendilerini nimetten zannedip motorculara kafa tutup çıkacak sonuçtan utanç duyarlar. her ne olursa olsun kurallara uyma dileğiyle.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
27 Temmuz 2009, 16:38
o sırada senin plakayı ezberlemeye çalısıyordun ondan geç kalmıştır
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
27 Temmuz 2009, 16:42
iyi etmişsin kardeşim..en azından ders almıstır bi güzel.bir daha cesaret edemez..
-
27 Temmuz 2009, 17:11
Allah akıl fikir versin
ne diyeyim
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
27 Temmuz 2009, 17:24
-
27 Temmuz 2009, 17:27
sende makine var tabi ya biz ne yapıcaz cbf 150 ile..bunlara gazı veriyon sonra biz ugrasıyoz:
-
27 Temmuz 2009, 17:28
-
27 Temmuz 2009, 17:38
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 18:40
o kadar yüksek süratlerde olmasada bu biçok motorcu için büyük bir zevktir farkını anlıyosun arabalardan özellikle ışıklarda birçok araba daha vitese takamadan kaybolmak çok eğlenceli keşke plakasını alsaydında tüm ahali gördüğü yerde adamı geçip dumura uğratsaydı
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
27 Temmuz 2009, 19:08
tigermbz adlı üyeden alıntı
yolda ektiğim hiçbir araç için bir yerim uzamadı
geçildiğim hiçbir araç için de bir yerim kısalmadı
bu istatistiki bilgiyi verelim de insanlar boşa heveslenmesin
olmadı.. seni kınıyorum.. bu bir yerim uzamaz vs lafının patenti bana aittir...
-
27 Temmuz 2009, 19:11
Araçlar niye motorlarla yarışmayı seviyor?
Motorlar, araçlarla yarışmayı seviyor da ondan.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
27 Temmuz 2009, 19:14
-
27 Temmuz 2009, 19:16
Benim 10 beygirlik zongshenimle yarışmak isteyen MKSA sahipleri var. (MKSA= Modifiyeli Kuş Serisi Araç)
Yabana atmamak lazım tabi 10 tane koca at dimi
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
27 Temmuz 2009, 19:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler