Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz?
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 20:07
mete_han adlı üyeden alıntı
buldun bi gariban motörden anlamayan bilgiye aç yavrucak..
.sömür bakalım...hatta zehri akıttığın gibin pan zehiride sakla...
kelepir adı altında kendine ait düşleri enjekte et...
itiraz ediyorum savaş bey...
bu totoş rampalarda az mobilet pedalı sallamadı efendi...
benim tecrübelerim senin tecrübelerini döver...
[COLOR="Silver"]
[
Megaloman değilim ama bilesin; çoğu kişinin büyük düşleri benim geçmişime" küçük hatıralar" olarak yazılıdır
Uzun kış akşamlarında gel anlatayım,açayım,fotoğraf albümümü ,pul kolleksiyonumu
Mobilet pedalı sallamakla da ancak şu tecrübe edinilir"akılsız başın cezasını ayaklar çeker"
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 21:43
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Motosiklerim Neredeyse Orjılanı İle Alakası Dahi Kalmayacak Şekilde Ve Her şeyini Değiştirsem Dahi İsmi Hep Aynı,
KANUNİ RACER 200
fARKLI oLAN tEK şEYİ,
Bir Eşi Benzeri Olmadığından Ve R1 kuyruğuna Sahip Olduğundan R2
Son Zamanlarda Resim Çekmediğimden Son Halı Resimlenemedi Henüz,
Sapancadan Hatırlayanlar Vardır,
Kanuni Halen Yazmakta...
Sana bir yer bulamadım doğrusu üst grupta markalara soksam motorun tipini kaydırmışsın. Alt grupta da kategorin yok. Ama olduğundan faslası var bende diye bir sınıfmı açsak diye düşünüyorum eğer senin dükkanının taliplileri çıkarsa
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
27 Temmuz 2009, 21:44
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 22:44
aeon ocerland 180 diyorum o ne diyolar foto gösteriyorum he bumu diyolar sonrada soruyorla çin mi bu he deyip geçiştiriyorum
Muhammed abi ben hangi gruba giriyorum dlaver abide bnm gibi söylüyor glb öyle okudum
-
27 Temmuz 2009, 23:19
Bu tespitler birer varsayım bence.
Her tarz söyleyişten, farklı yorumlar çıkarmak mümkün tabi.
Soran kişinin motosikletlere ilgisi varsa, sadece markayı söylemek yeterli olmaz.
Dün Kanuni Tiger diyordum, bugün Honda Shadow diyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
27 Temmuz 2009, 23:19
Karaşahinim Şahinim Yakışıklım . Sen ve Dilaver alt grupta (F) şıkkındasınız.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
27 Temmuz 2009, 23:41
-
27 Temmuz 2009, 23:56
CBF250 varken motorumun markasını ben söylemiyodum.Genelde insanlar " Vay Honda demek ...." diye kendileri söylüyodu.Ancak gt250r kullanırken "yakıştı mı sana şimdi kanuni" demeye başladılar.
-
28 Temmuz 2009, 00:09
Hayatında motora binmemiş adam ahkam kesiyor ben ona sinir oluyorum
adam soruyo kaç cc bu ben diyorum Bu senin için sadece bir motorsiklet :D gerisini boşver......... Rüzgarı tatmadıysan boşver.
-
28 Temmuz 2009, 00:20
ilk zamanlar rahatsız olmadım.Çünkü benim yaşadığım belde de yok.Soranlar ilgi duydukları için gerçekden sorarlardı.Ama çin in uygur türklerine yaptıklarını gördükce kahroluyorum.Çin malı aldığıma ilk defa pişmanlık duyuyorum.
Başkada sıkıntım olmadı.Ne yapayım param buna yetdi.Ama artık param olsada olmasada çin malı almayacağım.
-
28 Temmuz 2009, 00:40
savaskayan adlı üyeden alıntı
Megaloman değilim ama bilesin; çoğu kişinin büyük düşleri benim geçmişime" küçük hatıralar" olarak yazılıdır
kamyon arkası yazısı gibi oldu bu...ya da kandillerde bayramlarda sms niyetine atılanlara benzedi... çok zorlama yani...
[/B]Uzun kış akşamlarında gel anlatayım,
yakında romatizmaların başlar...başlarsın kalorifer yanında pineklemeye...
açayım,fotoğraf albümümü ,pul kolleksiyonumu
Mobilet pedalı sallamakla da ancak şu tecrübe edinilir"akılsız başın cezasını ayaklar çeker"
ben geldiğim yeride bilirim savaş abi...onu kasteddim...o mobiletten utandığım için kayınpedere görünmemek adına arka mahlelerden yolu uzattığım günler oldu...
hepimiz ömerşiriniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
28 Temmuz 2009, 01:03
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
28 Temmuz 2009, 08:43
mete_han adlı üyeden alıntı
hepimiz ömerşiriniz...
ben geldiğim yeride bilirim savaş abi...onu kasteddim...o mobiletten utandığım için kayınpedere görünmemek adına arka mahlelerden yolu uzattığım günler oldu...
Ben omersirin değilim,kişilik problemim yok,kendimden memnun olmasamda ben benim
üstelik Mobylette e binmekten utanmam.İşte aramızdaki asıl fark burada.
-
28 Temmuz 2009, 10:36
valla güzel hissediyorum. tipi biraz farklı oldugu için merak uyandırıyor. ne marka diyorlar kymco diyorum. kimki o? diye karşılık veriyorlar. daha karizma olsun diye venox diyorum.
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
-
28 Temmuz 2009, 12:31
Sorduklarında iyi hissediyorum açıkçası. Göğsümü gere gere söylüyorum. Efsane zaten, motora birazcık merakı olup da tanımayan yok. Honda'ymış, CBR'mış fln demeye de gerek yok.
Kısaca 600F.
-
28 Temmuz 2009, 17:18
Yok ama Hayabusa demeyi isterdim.
Benimki hangi kategoriye giriyor ? Ben yazınızdaki şıklarda bunu göremedim
-
28 Temmuz 2009, 21:51
O benim için özel ve özelsede hislerimde özel. O zaman o çok özel . Özelede özel bir isim ÖZEL .
Anlamıyan varsa birdaha anlatayım özel olarak
-
29 Temmuz 2009, 01:44
Eger motordan anlayan birisiyse marka , model ve cc söylüyorum . Biraz ilgisi olan birisi ise chopper diyorum (cruiser dedinmi anlamiyorlar) hiç ilgisi olmayan birisi ise Harley davidson diyorum , o zaman o kisi ooo iyi motormus deyip sonra bakmiyor bile...
-
29 Temmuz 2009, 02:02
g.... kalkıyo )
-
29 Temmuz 2009, 02:04
Sedat adlı üyeden alıntı
g.... kalkıyo
)
nie seninkinin markası MALAguti mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler