Trafik kurallari 11 (Genel)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
1-a,b,c
2-a,b
3-a
5-c
6-a,c
7-b
8-a,b
9-a,b
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
motosiklete.net'e bazen benim de giremediğim oluyor. servis dışı kalıyor bazen sanırım...
-
daha önce verilmişti diye hatırlıyorum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
1-a,b,c
2-a,b
3-a
5-c
6-a,c
7-b
8-a,b
9-a,b
2-a,c ama üzülme bende ilk seferinde a demistim.. Ve inanki buradada kimse durmuyor..
7-a,c Tramvaya neden mesafe birakasinki? ona zaten birsey yapamassin.. Yayalara motorlara mesafe birakmak gerek dimi?
8-a,c
9-b,c
8 ve 9 icin.. sanirim sen burada tabelalarin manasini anliyamiyorsun... Sana aciklamaya calisacagim bunu..
iki tabela vardir yol hakki ni bize veren.. Resim 8 ve 9 daki tabela...
4 köse ici sari disarisi beyaz (resimlerdeki gibi)
Yada Hani 3gen seklinde ortada kalin cizgi capraz ince cizgi.. (TR de genel olarak bu var)
Aralarindaki fark: 3 gen seklinde olan sadece bu kavsakta size yol hakki verir..
Resimlerdeki gibi 4köse olursa(ortasi sari) yol hakki devamli sizindir..Baska bir tabela gelene kadar yol hakki sizindir.. Yanlarda nekadar yol oursa olsun yol hakki sizin baska bir tabela gelene kadar.. Umarim aciklayabildim
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
acikliyabildim sanirim... sevindim buna... Sana diyorum herzaman... Anliyamassan sor... Aciklamaya calisicam sana.. En ufak bir süphende sor bana ok?
-
remzi66 adlı üyeden alıntı
acikliyabildim sanirim... sevindim buna... Sana diyorum herzaman... Anliyamassan sor... Aciklamaya calisicam sana.. En ufak bir süphende sor bana ok?
Eyvallah Abi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler