Arkadaslar En İyi 2500 Tl En Fazla Olmak Üzere Önereceginiz Vergisiz Scooter Varmı?Ben 100 UKH düsünüyodum ama babam belki bende sürerim vitessiz al dedi 100 KH de olablir demeye basladm ama cabuk bozuldugu hakkında duyumlar aldım.
Arkadaslar En İyi 2500 Tl En Fazla Olmak Üzere Önereceginiz Vergisiz Scooter Varmı?Ben 100 UKH düsünüyodum ama babam belki bende sürerim vitessiz al dedi 100 KH de olablir demeye basladm ama cabuk bozuldugu hakkında duyumlar aldım.
100 ukh ve 100 kh aynı motorlar zaten ikiside cup tipi ve yarı otomatik yani debriyajlı değil bu yüzden babanda (eğer scooter kullanabiliyorsa) rahatlıkla kullanabilir.Bakımlarını ihmal etmedikten sonra çabuk bozuluyor die bi şey yok bende kullanıyorum neredeyse 7.000 km ye geldi ama tık demedi henüz.97 cc olduğu için vergiside yok Vergi avantajı da düşünülürse yerinde bi karar bence
50 cc üzerine vergi var diye biliyorum ben ?
Vergisi yok derken kendi açınızdan olmadığını mı kastettiniz ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bence 100 ukh al vergisi yok parça ve servis bol en azından mondial
Yüksek Kalite Üstün Performans
gel sana benim motoru satayım :D işin şakası servisi ve yedek parçayı baz alarak bişey almanı tavsiye ederim.örneğin ben bu konuda memnunum motorumdan
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
100 cc lerde vergi artık var diye duydum bi polis tanıdıktan ne kadar dogru bilemiyorum.
vergi var sadece 50cc altına yok.
honda yamaha piaggio gilera vespa ve suzukiden gerisi yalan
bence o kadar paran varsa honda wave al
motoru gormen acısından bi link koyayım
http://www.sahibinden.com/8000_km_de...XQQdisplayitem
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Evet bende baktım da 2008 den beri 100 cc altında vergi hesaplayamıyorsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
TVS Scooty Pep+ modelini öneririm 90cc olduğu için vergisiz ve çin mallarına göre daha kaliteli
Tesekür Ederim Babamınki Kıllık Bisiklet Sürmeyi Bilmezler Ama Dedikleri Olsun Die KH Aldırcaaklar xD
99cc ise vergisi yoktur 100cc ise vergi vardır, ya olsa nolucak altı üstü 38tl yuh yani yılda bu para atla devemi
60 Tl die biliyorum ben
Hmmm klasik bi "Babam öle diyoooo" durumu yani ama ben sana bi şey söleyeyimmi baban iisini dio
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 AM ----------
Atla deve değil tabi 1300 km yol demek devlete ödeyeceğin yıllık 76 lirayla (vergisiz mondial 100 KH için) yaklaşık 8 depo benzin alınır (şu an ki fiiyatlarla) 8 depo benzinde yaklaşık 1300 km yol gidilir.Azmı?
hafız vergi dediğin 15 lira birşey zaten.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)