aşk fena şey mahfeder adamı
aşk fena şey mahfeder adamı
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
geçmiş olsun. bundan sonra dikkat et
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
umarım bu sana iyi bi ders olmuştur dostum.hadi biri ikisi anladımda tüm anahtarları bırakmak.............
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Geçmiş olsun. Bende bi kaç kez anahtarı kontakta unuttum(Nöbetten geldiğim uykusuz zamanlarımda-brandayı da örtmeye üşendiğim günlerde).
yalnız değilmişim demek ki.benim de başıma geldi ama bu kadar uzun süreli değil.
motoru bağlayarak kilitlemeye başladıktan sonra bir daha olmadı.mecburen anahtarı çıkarmak zorundasın kilidi takmak için.gecmiş olsun
o da bişeymı erkan ım kank ım (WASKO)akşamları izmir in en kalabalık yeri olan kordonda 2 motosikleti kilitleedik erhan bel çantasını koltugun üstünde unuttu içinde ne sorarsan var para,ehliyet daha neler neler yarım saat sonra dönduk yerınde duruyordu allah işte olmadımı olmuyo
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
arkadaşın annesi evin kapsını kitlemiş anahtarı ayakkabının içine koymuş her şey güzel
kapıyada bir not bırakmış oğlum kapının anahtarı ayakkabının içinde oluyor böle vakalar
::tutkuy::
Annenin ellerinde öpseydin artık
çok çok geçmiş olsun...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Hadi Şanslıymışsın.Ama bu şans her zaman yanında olmayabilir aman dikkat.!!!!
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
çok büyük geçmiş olsun.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
geçmiş olsun yaptırmış oldugun kafesın fotosunu koyarmısn bende yaptırmayı dusnuyorumda en azından fikir sahibi olmak maksadıyla sımdıden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)