Zaten korna alasım vardı ama ne gerek var diyerekten umursamıyordum, okudum burayı ve verdim siparişimi hepsiburada ya iki adet seger korna aldım. Vatana millete hayırlı olsun.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
aylar sonra gelen edit motora minibüs kornası taktırdım daaaaaat olandan öyle bir farkediliyorum , baska minibüsün arkasına geçip çalınca adam aynadan sağa sola bakmadan topukluyor. kesinlikle değiştirin. yayaları hiç söylemeyim bile kaldırımdan dönüp bakıyorlar arkalarına
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Zamanında yaşadığım eğlenceli bir hadisenin sonunda paylaştığım bir yazıydı bu..
Son dönemde yaşanılan olaylardan sonra tekrardan hatırlatmam gerektiğini düşünerek konuyu canlandırma ihtiyacı hissediyorum..
Ben ne mi yaptım korna işini?
Satın aldığım her motosiklete en alasını taktım..Düğmeye basınca 140 desibel ses veriyorum trafiğe canımı kurtarmak için..
Şimdiye kadar sayamayacağım kere benim hayatımı kurtarmış olabilir satın aldığım 60-70 TL lik korna..
Bir kask gibi düşünün bunu/ekstra koruma gibi..
Buna para ayırın..
Sizde yapın bu işi arkadaşlar..
Lütfen kornalarınızı değiştirin!
Ben motosikletime tır kornası taktırcam, o zaman mecburen duyarlar. 100 km hızla da gidilse duyulur.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Bende hızlı gidince korna çalmıyor ne yapmalıyım boşh kornalar iyi diyorlar ama bilmiyorum?
bende 2 tane salyangoz korna takmıştım motoru alır almaz şartlar ne olursa olsun duyuluyor benimde sayısız hayatımı kurtarmıştır hem kamyonet kornasına benzediği için araç sürücülerinin çok dikkatini çekiyor.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
ßen motoru aldım, 5 km ya oldu ya olmadı korna ötmemeye başladı. Gittim parçaçıdan araba kornası aldım ve taktım.Gayet güzel ses cıkıyor.Diğer arkadaslarla selamlaşırken bastığımda onlarda bipppp benden düütt sesi geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)