Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.
Reklamlar
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
Sanırım CBF ler çalışır durumdayken elektrigi direk aküden almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum.eger öyleyse aküden direk hat cektirirsiniz sorun olmaz.Benim 100 cc cup ta bile calıştıysa cbf de ortalıgı yıkması lazım.
bide ya yanlış biliyomuşsan
vallaa mehmetçim umarım öyledir yaa, çok şükür ağzımız küfürlü olmadıgı için bazılarına küfür yerine geçebilecek kornalardan her kesimde her daim ihtiyaç duyulmuştur
Reklamlar
-
elronds adlı üyeden alıntı
bu aksam araba çarpıcaktı. full kornaya basmama rağmen en soldan en sağ girişe geçiyordu zor kurtardım eşimde vardı.Eve geldim ve ilk iş olarak kornayı değiştirmek istiyorum. Şu korna nasıl motosiklet 125 zn
http://www.hepsiburada.com/f1-ferrar...ctid=otm311110
veya sizin aldığınız site varsa linki yazabilirmisiniz. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
feyizoğlundan internet üzerinden aldım. 2 senedir kullanıyorum. benim diyen arabada yok.
-
birde bu ferrari kornası diye tabir edilen kornaların yanında verilen dörtte bir kibrit kutusu büyüklüğünde, kablo için bağlantıya yarayan bir aparat var! Ben kornayı taktırmaya gittigimde motorcu buna gerek yok diyip takmamıştı! O parçanın işlevi yada gerekliliği nedir bilenler varmı arkadaşlar!
-
Havalı korna 1 e 1.. Ben kullanıyorum 15 TL aldım kendim bağladım tamam peki polis sorun yapar belki gerçi bana daha hiç sorun olmadı ama.. canım daha kıymetli benim yemişim korna cezasını..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
şuan 150cc motosiklete taktırabileceğimiz ve aküde bi sorun yaratmıyacak olan en yüksek etkiye sahip korna hangisi acaba....
-
Bence korna da son nokta buuu ) bizim çevreye duyarsız otlayan inek misali iki ayaklılara en güzel çözüm
http://video.izafet.com/video/551/Ar...4%B1l%C4%B1rsa
-
hahahaaaa
yav varya uçak kornası bulsam yine taktıracam sırf bu meradan kaçanlar için
-
beter-böcek adlı üyeden alıntı
hahahaaaa
yav varya uçak kornası bulsam yine taktıracam sırf bu meradan kaçanlar için
bazen böyle benim önüme de atlayan oluyor ne hikmetse hep cep telefonlular hemen soruyorum adama sabah kapıyı açıkmı bırakmışlar diye,adam soruyor ne kapısı diye,AHIRIN kapısı sığır deyip hemen uzaklara gaz açıyorum
-
e aabi seninkide sorumu ama!
açık bırakmamış olsalar adam nerden kaçıp gelecek
-
arkadaşlar korna konusunda hepinize katılıyorum daha farkedilir bir korna almak şart
ama burada atladığınız çok önemli bir nokta var ki o da çok büyük bir hata
nedir bu hata ilk mesajı yazan arkadaşın anlattığı olay tamamen büyük bir ayıp yola çıkan adam telefonla konuşarak çıktı salak diyelim peki bu adamı kornayla uyarması gerekirken dibine kadar yanaşıp acı fren yapan arkadaşa sormak isterim başka bir motorcu sen yürürken sana bunu yapsa ne tepki verirsin
hadi bunlarıda geçtik gerçekten o adam yaya yolundan mı gidiyordu?
eğer yaya yolundan gidiyorsa sen % 100 suçlusun yaya yolunda her zaman yayaya yol vermek zorundasın kanun böyle
o adamın yerinde ben olsaydım ve yaya kaldırımında yürüyor olsaydım kesinlikle polis çağırıp işlem yaptırırdım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
kempes adlı üyeden alıntı
yeminle ben bu kornaları çok araştırdım yurt dışında 150dolar ile 1000 dolar arası fiatlarda var 200-300 doları geçmeden getirte bilsek ben 100 cc cub a takarım yabancı dilim olmadığı için ebaydanda anlamam sipariş veremedim 92 li yıllarda havalı kamyon kornası koymuştum jawa 350 ye da dannn da dannn diye çalanlardan tekirdağ istanbul yolunda kamyonlar bile yol veriyordu kornaya yapışınca tabi baya tadilat gerekiyor takıncaya kadar
-
otopsici adlı üyeden alıntı
arkadaşlar korna konusunda hepinize katılıyorum daha farkedilir bir korna almak şart
nedir bu hata ilk mesajı yazan arkadaşın anlattığı olay tamamen büyük bir ayıp
yola çıkan adam telefonla konuşarak çıktı salak diyelim peki bu adamı kornayla uyarması gerekirken dibine kadar yanaşıp acı fren yapan arkadaşa sormak isterim başka bir motorcu sen yürürken sana bunu yapsa ne tepki verirsin
eğer yaya yolundan gidiyorsa sen % 100 suçlusun yaya yolunda her zaman yayaya yol vermek zorundasın kanun böyle
o adamın yerinde ben olsaydım ve yaya kaldırımında yürüyor olsaydım kesinlikle polis çağırıp işlem yaptırırdım
abi istanbulda nereye yaya yolunda durup yayalara yol veriyosun ya birkaç sefer yaptım arkamdaki adam vuruyordu bide küfür yedik burda durulurmu diye o bizim ülkemizde sökmüyor yol hakkı herzaman barzoların arabalı veya yaya...
-
MFM adlı üyeden alıntı
abi istanbulda nereye yaya yolunda durup yayalara yol veriyosun ya
birkaç sefer yaptım arkamdaki adam vuruyordu bide küfür yedik burda durulurmu diye
o bizim ülkemizde sökmüyor yol hakkı herzaman barzoların arabalı veya yaya...
siz küfür yediniz diye arkadaşın yaptığı ayıbı görmezden mi gelelim yane
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
-
otopsici adlı üyeden alıntı
nedir bu hata ilk mesajı yazan arkadaşın anlattığı olay tamamen büyük bir ayıp
yola çıkan adam telefonla konuşarak çıktı salak diyelim peki bu adamı kornayla uyarması gerekirken dibine kadar yanaşıp acı fren yapan arkadaşa sormak isterim başka bir motorcu sen yürürken sana bunu yapsa ne tepki verirsin
Buyrun ilk mesajı yazan benim..
Sanırım dikkatli okumadınız..Ben adamın dibine kadar gelmedim..Bilakis adam benim önüme atladı..
Dikkatinizi çekerim; ben araç yolundayım, şahıs ise yaya yolundan önüme çıkıyor..
Bende fren yaparak kornaya bastım..Adamda arkaya fırlattı kendini..Durum bundan ibarettir..
O anda ortamda objektif bir polis olsaydı suçlunun yaya olduğunu pekala anlardı..
Sanırım tam okumadınız ilk mesajı..
-
bi dönem bu kornayı kırmızı bws 100 de kullandım çok güzel oluyordu uyur gezer taksicileri az zıplatmadım
seside aşağıda
http://www.stebel.it/stebel2009/suon...shnautilus.swf
-
peki hiç çalmamazlık yapıyormuydu! bendeki ybr de kaldırmıyordu. Çalmadan önce gaz vermek gerekiyordu.... şuanda bu sebepten dolayı cbf e koyup koymamakta kararsıızım..
-
ya ole ınsan cok bıde bıze motorcu dıe laf edıolar
-
Ben ybr ye dat dat tipi hella taktım 1 tanesini çok memnunum
-
beter-böcek adlı üyeden alıntı
peki hiç çalmamazlık yapıyormuydu! bendeki ybr de kaldırmıyordu. Çalmadan önce gaz vermek gerekiyordu.... şuanda bu sebepten dolayı cbf e koyup koymamakta kararsıızım..
Hiç olmadı öyle bir sorun benim Çinli Mondial 150 zat'ımda
Bu arada hikayede bahsi geçen korna;
Stebel Nautılus Compact Formula 1 Havalı Korna Krom
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler