Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.

REKLAM ALANI

arkadaşlar bende performans egsoz var ara gazı verince ortada kimse kalmıyor yahuzaten kalırsa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı msr600 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    osbourne kardas tarif edebilirsin , işyeri adı ve telefonu varsa daha iyi olur
    Neyi tarif edeceğim kardaş anlamadım?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Alıntı CAPANORD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende performans egsoz var ara gazı verince ortada kimse kalmıyor yahuzaten kalırsa
    iyi ki bi güzel dedik egsozunun sesine hee

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    benim kornalarda mercedes kornası ama depoda bir çift ferrari kornam vardı arabanın onlarımı taksam acaba hazır 29 ekimde gelirken ama çok fena ses çıkartıyor bunlarda sonra dayak yemeyelim engin
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Var
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kornalarda mercedes kornası ama depoda bir çift ferrari kornam vardı arabanın onlarımı taksam acaba hazır 29 ekimde gelirken ama çok fena ses çıkartıyor bunlarda sonra dayak yemeyelim engin
    Hacım o gün benim kornayı duyduydun..Millet dönüp dönüp bakıyordu nedir bu diye ki mct ye taktığım üzerinde yazmasına göre ondan 20 desibel daha fazla ses veriyor

Ama kalabalık oluruz bişi yapamazlar sanırım

Motosikleti
    arora KS150-23
    ben bi ara öküz korna takmıştım çok komik bir sesi var.motorla gezmeye çıktıgımda her kornaya basışımda yakınmda olanların korkudan irkildiğini göriyordum.sanırsam bütün sülalemin kulakları çınlamştr

Motosikleti
    125 Zn
    bu aksam araba çarpıcaktı. full kornaya basmama rağmen en soldan en sağ girişe geçiyordu zor kurtardım eşimde vardı.Eve geldim ve ilk iş olarak kornayı değiştirmek istiyorum. Şu korna nasıl motosiklet 125 zn http://www.hepsiburada.com/f1-ferrar...ctid=otm311110

veya sizin aldığınız site varsa linki yazabilirmisiniz. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    Var
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu aksam araba çarpıcaktı. full kornaya basmama rağmen en soldan en sağ girişe geçiyordu zor kurtardım eşimde vardı.Eve geldim ve ilk iş olarak kornayı değiştirmek istiyorum. Şu korna nasıl motosiklet 125 zn http://www.hepsiburada.com/f1-ferrar...ctid=otm311110

veya sizin aldığınız site varsa linki yazabilirmisiniz. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Şuandaki motorumda
    http://www.hepsiburada.com/stebel-na...ctid=otm311117
    yukarıdaki linkte olandan var..
    Otoyolda 100 km's ile giderken dahi önüme kıranları uyarıyor..Yeterli yani..

Senin verdiğin linkte olan ürünü tavsiye etmemişlerdi bana..Gerçi yorumları fena değil diyor..

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuandaki motorumda
    http://www.hepsiburada.com/stebel-na...ctid=otm311117
    yukarıdaki linkte olandan var..
    Otoyolda 100 km's ile giderken dahi önüme kıranları uyarıyor..Yeterli yani..

Senin verdiğin linkte olan ürünü tavsiye etmemişlerdi bana..Gerçi yorumları fena değil diyor..
    Çok pis önümüze kırdı otobandaydık. okadar da dikkat etmeme rağmen çok şükür bişey olmadı , ama gelene kadar 7 sülaleyi elden geçirdim o ayrı. sizin gönderdinizi korna 125 zn içine uyar sanırım değilmi ona göre hemen sipariş edeceğimde.Teşekkürler
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    Var
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok pis önümüze kırdı otobandaydık. okadar da dikkat etmeme rağmen çok şükür bişey olmadı , ama gelene kadar 7 sülaleyi elden geçirdim o ayrı. sizin gönderdinizi korna 125 zn içine uyar sanırım değilmi ona göre hemen sipariş edeceğimde.Teşekkürler
    Tabii ki uyuklayan bir sürücü istersen arkadan trompet çal, gene duymaz..

Benim önerdiğim dar tip yani normal havalı kornalardan daha ince ama zn lerde yer problemi oluşturur mu bilmiyorum..Zira grenajı az onların..

Ama bilfiil takma denemem olmadığı için birşey de diyemeyeceğim..
    Gerçi kromlu bir parça olduğu için dışarıdan görünecek bir şekilde de yerleştirilse sorun olmaz herhalde..

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Bu ferrafi kornalarından bende almıştım 35 tl ye yukardaki linktekilerden kalitesi aynı degildir tabi satan adam da demişti. bunun 35 tl ye 60 tlye 100 tlye olanı var demişti. 35 tl yi denedim aldım sesi mükemmeldi. motaj icin ewe geldim. Ama gel gelelim motorda kornayı takacak biyer bulamadım nereyi düşündüysem sıgmadı. dışarıya biyere monte etsem abes olacak. üzülerek gittim geri verdim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

http://www.stebel.it/stebel2009/prod...pologia=TUNING

bu linkte ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.
    Diger sesler içinde

http://www.stebel.it/stebel2009/default.asp?menu=news
    07-gєηçℓιк

Alıntı Mehmet-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ferrafi kornalarından bende almıştım 35 tl ye yukardaki linktekilerden kalitesi aynı degildir tabi satan adam da demişti. bunun 35 tl ye 60 tlye 100 tlye olanı var demişti. 35 tl yi denedim aldım sesi mükemmeldi. motaj icin ewe geldim. Ama gel gelelim motorda kornayı takacak biyer bulamadım nereyi düşündüysem sıgmadı. dışarıya biyere monte etsem abes olacak. üzülerek gittim geri verdim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

http://www.stebel.it/stebel2009/prod...pologia=TUNING

bu linkte ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.
    Diger sesler içinde

http://www.stebel.it/stebel2009/default.asp?menu=news
    aynı sorun ben de de oldu korna hiç abartmıyorum 1 kg var ebatları da 20cm e 15 cm gibi sığmadı. stebel kompact f1 korna almak lazımmış. alıorken ölçülerini okumuştum 12cm e 8cm diyordu ama yanlış yazmışlar

kompakt modelini alın

ben selenin altına monte ettim şimdi iyi.

da dat kornaya göre sesi ince kalıyor ve da dat korna daha iyi gibi!

alacak arkadaşlara duyurulur

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Çevreye duyarsız, otlayan bir inek gibi"

Bunların bir de daha ileri düzeyi var, onlar şu şekilde;

Karşıdan karşıya geçiyorlar, yada yolun ortasında yürüyorlar, korna basıyorsunuz, aldırış etmiyorlar.Tekrar korna basıyorsunuz, bu defa da dönüp "sıkıysa in o araçtan aşağıya, yaya olarak hesaplaşalım" edasıyla size bakıyorlar.
    arabayla yaşadığım bir olay kesinlikle yaptığım haraketi doğru bulmuyorum ama sinirime hakim olamadım 7-8 liseli genç arits artis yolun ortasında yürüyolar kiminin ceket omuzda kiminin yakaları kalkık ve kalabalıklar ya (sürü pisikolojisi) bir delikanlılık var üstlerinde buralar böyle bizim asarız keseriz edasıyla yürüyolar. yolun bildiğin ortasındalar uzaktan bir kornaya bastım yok çekilmediler birdaha bastım yine çekilmediler bir iki tanesi döndü arkasına böyle artis artis baktı ağır ağır kenra çekliyolar gaza bastım tekrar kornaya basım böyle kafa eğiyolar falan el haraketi yapıyolar aralarında şey gibi ulan şimid dönüp sıkıcam kafana bitane der gibi.... bende ulan artisler dedim vitesi küçülttüm yüklendim gaza sol aynayı en sağdakinin koluna vurdum geçtim deli kanlılar şok oldu sakin bi şekilde camı açtım kapanan aynamı açtım baktım suratlarına biri kolunu tutyor diyerleride şok olmuşdurumda... yaptığım şey doğru değil ama sevmiyorum be öyle tipleri napıyım tutamıyorum kendimi

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabayla yaşadığım bir olay kesinlikle yaptığım haraketi doğru bulmuyorum ama sinirime hakim olamadım 7-8 liseli genç arits artis yolun ortasında yürüyolar kiminin ceket omuzda kiminin yakaları kalkık ve kalabalıklar ya (sürü pisikolojisi) bir delikanlılık var üstlerinde buralar böyle bizim asarız keseriz edasıyla yürüyolar. yolun bildiğin ortasındalar uzaktan bir kornaya bastım yok çekilmediler birdaha bastım yine çekilmediler bir iki tanesi döndü arkasına böyle artis artis baktı ağır ağır kenra çekliyolar gaza bastım tekrar kornaya basım böyle kafa eğiyolar falan el haraketi yapıyolar aralarında şey gibi ulan şimid dönüp sıkıcam kafana bitane der gibi.... bende ulan artisler dedim vitesi küçülttüm yüklendim gaza sol aynayı en sağdakinin koluna vurdum geçtim deli kanlılar şok oldu sakin bi şekilde camı açtım kapanan aynamı açtım baktım suratlarına biri kolunu tutyor diyerleride şok olmuşdurumda... yaptığım şey doğru değil ama sevmiyorum be öyle tipleri napıyım tutamıyorum kendimi
    Çözüm bu olsa gerekama değil.
    Nacizane fikrimi belirmek isterim bu üzücü ve düşüncesiz anlatım üzerine..aslında çok yazdım bile tek yazmam gereken: çocukça bir davranış.

Kornaya gelince.Orijinal korna ve gayet iyi ama korna çalma alışkanlığı olmadığından....Sürücü kursunda kornanın bir uyarı aracı olduğu ve keyfe keder kullanılmaması geretiği oldu.
    Gereksiz korna kullanımı:
    A- İnsanları korkutmak bu sayede kazalar dahi yaşanmakta.
    B- Gürültü kirliliği.

Bir zamanlar ceza yazardı Trafik Polisi inşallah tekrar önemser ve yazarlar.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Aynen Burdada @osbourne abimin dedigi gibi ' otlayan bir inek misali Yola cıkanlar' var. Bana Yeşil yanıyor yayalara kırmızı adamlar önüme atlıyor bazıları kaldırımdan inip yolda bekliyorlar.Bir cok defa ayna ile carptım bazen bilerek bazen istemeden.korna basıyon Ne var Len der gibi bir ifadeyle artis artis bakıyolar..
    07-gєηçℓιк

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çözüm bu olsa gerekama değil.
    Nacizane fikrimi belirmek isterim bu üzücü ve düşüncesiz anlatım üzerine..aslında çok yazdım bile tek yazmam gereken: çocukça bir davranış.

Kornaya gelince.Orijinal korna ve gayet iyi ama korna çalma alışkanlığı olmadığından....Sürücü kursunda kornanın bir uyarı aracı olduğu ve keyfe keder kullanılmaması geretiği oldu.
    Gereksiz korna kullanımı:
    A- İnsanları korkutmak bu sayede kazalar dahi yaşanmakta.
    B- Gürültü kirliliği.

Bir zamanlar ceza yazardı Trafik Polisi inşallah tekrar önemser ve yazarlar.
    çocukça olan benim aynayla vurmam mı yoksa onların çeketler omuzda 2 şeritli gidiş yolu olan bir yolda buralar bizim şeklinde yürümeleri mi?

maerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-03
    Ceza yemeyeceğimi bilsem direk polis kornası taktırırım valla, hani şu dıııt şeklinde kalın ve pek mübarek bir ses, buralarda trafik çok zaman dar sokaklarda yük indiren panelvan - kamyonet tipi araçlar tarafından kesiliyor, 5 dk bekliyoruz ilerleme yok, yanlardan da geçemiyorum, adam korna falan dinlemiyo kesmiş yolu akşam 7 de, yüklemeye devam, sonra gerilerden bir polis kornası, sadece bir dıt yapıyor, 10 sn sonra yol açılıyor, yok böyle bir şey... Vatandaşın polis korkusundan faydalanayım diyorum kısacası

beter-böcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    arkadaşlar bu kırmızı olan korna sanırım ferrari dediginizmi bilmiyorum! ben önceki motorum olan ybr ye taktırmıştım sinir üzerine! Motosikletçi dükkanına hışımla girdim ve bana en güçlü kornanızı verin dedim ve onu verdiler! Sanırım italyan malı dediler! Fakat ybrde bi randıman alamadım en tehlikeli anlarda bile çalmadığı anlar oldu! güzel etki yaratalım derken adıma bir ölüm etkisi yaratacaktım otobüs sıkııştırdı ve ben ölüyodum
    sanırım akü kurtarmıyor, ya benim aküme has bişeydi yada tüm o cc deki motosikletlerin aküsü onu kaldırabilme gücüne sahip degil! Şuanda cbf 150 aldım ama taktırıp taktırmamakta kararsızım. 150 cc deki motosikletine takıpta randıman alabilen arkadaşlarım oldumu acaba! Çünkü biliyorsunuz cbf 150 lerde lambada otomatik olarak sürekli yanmakta! Birde buna ek olarak o kornayı takarsak kaldırıp kaldırmiyacagını kestiremedim! Deneme yolunada motorum daha yeni oldugu için pekte girmeyi düşünmedim! Orjinala zarar gelmesin diye ama bu densiz insanlar yüzünden sanırım bizim orjinalimize zarar gelecek

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    ya kornadan ziyade ara gaz verince daha bi yol veriyolar ya da dikkat ediyolar ..ama dedigin gibi scooterlarda hava korna şart

Motosikleti
    Alıntı beter-böcek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu kırmızı olan korna sanırım ferrari dediginizmi bilmiyorum! ben önceki motorum olan ybr ye taktırmıştım sinir üzerine! Motosikletçi dükkanına hışımla girdim ve bana en güçlü kornanızı verin dedim ve onu verdiler! Sanırım italyan malı dediler! Fakat ybrde bi randıman alamadım en tehlikeli anlarda bile çalmadığı anlar oldu! güzel etki yaratalım derken adıma bir ölüm etkisi yaratacaktım otobüs sıkııştırdı ve ben ölüyodum
    sanırım akü kurtarmıyor, ya benim aküme has bişeydi yada tüm o cc deki motosikletlerin aküsü onu kaldırabilme gücüne sahip degil! Şuanda cbf 150 aldım ama taktırıp taktırmamakta kararsızım. 150 cc deki motosikletine takıpta randıman alabilen arkadaşlarım oldumu acaba! Çünkü biliyorsunuz cbf 150 lerde lambada otomatik olarak sürekli yanmakta! Birde buna ek olarak o kornayı takarsak kaldırıp kaldırmiyacagını kestiremedim! Deneme yolunada motorum daha yeni oldugu için pekte girmeyi düşünmedim! Orjinala zarar gelmesin diye ama bu densiz insanlar yüzünden sanırım bizim orjinalimize zarar gelecek
    Sanırım CBF ler çalışır durumdayken elektrigi direk aküden almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum.eger öyleyse aküden direk hat cektirirsiniz sorun olmaz.Benim 100 cc cup ta bile calıştıysa cbf de ortalıgı yıkması lazım.
    07-gєηçℓιк

Motosikleti
    Alıntı beter-böcek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım CBF ler çalışır durumdayken elektrigi direk aküden almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum.eger öyleyse aküden direk hat cektirirsiniz sorun olmaz.Benim 100 cc cup ta bile calıştıysa cbf de ortalıgı yıkması lazım.
    07-gєηçℓιк

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler