Ben geçen hafta değiştirdim bit pazarından araba kornası aldım 1 tl ye. Canavar gibi bağırıyor. YBR ye tabiii.
Ben geçen hafta değiştirdim bit pazarından araba kornası aldım 1 tl ye. Canavar gibi bağırıyor. YBR ye tabiii.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Ben scooterimin kornasından memnunum şimdilik bir sıkıntı yok.
Valla bende ferrari kornası var çok memnunum
bende bugün değiştirdim. stebelin aynının çin malını taktırdım ama.30 tl verdim, kazık yemiş olabilirim ama memnunum, vapur gibi maşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 AM ----------
evet kazık yemişim, aynısını 16liraya buldum şimdi nette
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
http://www.seger.com/index.php?MenuID=42
İki motorumda da bundan kullanıyorum. Bir çift ve görüntüsü de güzel. Fena sesi var . İnsan gibi ötmüyor.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
Benimki orijinal kalacak..
Sadece düüt düüt yapiyor..
Dügmesi solda dimi meretin?
125 zn mi alaym kasım sonunda ilk işim havalı korna taktırmak felan dermişim Normal bir korna taktırcam şoförü hoplatcam koltuktan
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
bende fiemm korna var milleti havaya zıplatıyo ;) ısındıkçada sesi artıyo fransız aldım bilerek
zaten bizim başımıza ne geliyorsa böyle DİNGİL telefon bağımlılarının yüzünden geliyor adam ne sağına nede soluna bakıyor yola çıkıyor ondan sonra sende çarptığın zaman'da suçlu oluyorsun ben araba ile bir bayana çarptım kadın arkası dönük bir şekilde karşıya geçiyordu hemde bana hiç bakmadan bende duramadım tabi 4/5 metra ileri attım teknik olarak ama allah tan birşey olmadı...neyse geçmiş olsun hepimize...
ybrde bu kornalardan takılı memnunumda ve yükseks sesi var
www.sahildenturkiye.com
hakkaten ya, bu aralar çok arttı sanki telefonla araç kullananlar. yola atlıyolar birden.
birde dün taktırdığım kornamı bugün trafikte deneme şansı buldum 4 yolda trafik sıkıştı, arabalar kornalara basıyo arada bir filan, 1-2 dakika hareketsiz bekledikten sonra sıra bana geldi haliyle:D kornaya bastığım gibi bütün yollar birden açıldı:D
ayrıca önüme kıranlarda aynen kendi şeritlerine:D kamyon geliyo filan sanıyolar heral(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
benım motosıklettede var hemde ferrarı kornası
god father kornasını bulabilen varsa bana mesaj atabilirse çok sevinirim
bu ama bunu nasıl takıcan motora
http://www.sahibinden.com/stebel_god...father%20korna
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------
aslında ara notalarla birlikte 12li bi sistem kurucaksın, istediğin parçayı çal:D
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
osbourne kardas tarif edebilirsin , işyeri adı ve telefonu varsa daha iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)