Tren kornasını tek geçerim
MEMLEKETİN NERE DİYE SORAN OLURSA, BEN BİR DÜNYA VATANDAŞIYIM.
İnsanlarıda tıpkı para gibi ışığa tutun, eğer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir!...
hafta içi ilk işlerimden biri kornayı deiştirmek olacak,sinek vızıltısı gibi gelio arabalara özellikle şehirler arası yollarda adam iplemio bile bisiklet muamelesi yapıyor sana, o bahsettiğiniz elektropünomatik kornalardan taktımmı bastığım anda adam oturduğu yerde altına eder sonra koltuk temizlemekle uğraşsınlar
benim bws'de doğan kornası var serçe ve kamyonetler yol veriyo kornayı çalınca
110 db. bir korna siparişi verdim yarın gelecek, takınca fikrimi yazacağım.
Orhan KÖNİ
direk o telle konusan adamı kucaga alır devam ederdım
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
hey hey hey tamda benim konum =) geçtiğimiz haftalarda gölcük çarşıda ilerlerken dünyanın hiçbiryerinde karşılaşamayacağınız GÖLCÜKLÜ vatandaşlar sazan suya atlar gibi bir bir önüme atlıyorlardı,kornama basıyordum ama bip bip vik vik ördekten hallice oldugu için amcamlar dönüp bakmıyordu bile.o sinirle sanayiye gittim dedim bana bi korna verin kamyonu zıplatsın sonra 3 tane korna verdiler jackları söküp takıp denedim ve SEGER mersedes kornasını seçtim L olanı :D super bişey 9 tl fiyatı ile ötesi yok dedirtti bana =) artık kime korna çalsam kedi gibi zıplıyor çok mutluyum nihaha :D
osbourne kusura bakma ama birsey diyecegim... Yaya hiziyla gidiyorum diyorsun ve kazik fren... Bagdasmiyor bunlar bence.. Yaya hiziyla gidiyorsan kazik fren e gerek yokki... Benim icin yaya hizi aninda durman demektir... Yanlismiyim????
6 volt ile çalısan havalı korna nerede var acaba
Yanlışsın
Yürüme hızıyla da dip gazla da kazık fren yapılır..
Kazık freni tanımlama şekline göre değişir..Saatte 10 km/sa ile giderken aniden ön freni sıkınca benim tanımıma göre kazık fren oluyür..
Cevap yazmıştımda kütahya'daymışsın be bilader..İstanbul'da sirkeciyi tarif edecektim..
bende var. stebel natilus compact 65 lira montaj dahil. Tek tıklama ile önüme süren aracı geldiği şeride geri yolluyorum. hele uzun yolda mükemmel, eski kornamı kaskın içinde ben bile duyamıyordum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------
35 watt ile çalışıyor. role ile tamamlamaya çalışsada tam çalmıyor aslında. ama korna açıkta olduğundan iyi ses veriyor.
not hondanın üzerinden çıkan korna 3 w
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
bende motrdaki kornayı söküp salyangoz korna taktım.
çokta işe yaradı
[COLOR="Red"]Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... [/COLOR]
[COLOR="Blue"]Türküm,doğruyum,çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... [/COLOR]
aslında (alarma 666 paradox techno mix)müziğindeki gibi vapur kornası koyucan mecidiye köyde çalınca çağlayandan duyulsun
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Bende memnun değilim kornadan arkadaşlar çok cılız bir sesi var, kornaya basıyorum millet tınmıyo bileeeee.. bi çakcan arkadan tepe takla olucaklar görcekler ondan sonra
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
aslında polis kornası takıcan dod dod herkez yol verir
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
valla bende ferrari korna taktım rahata erdım.trafikte araçların sağından gecerken dıt dıt kımse duymuyordu ama şimdi bastımmı kornaya şoför bi kendıne geliyor hemen sola atıyor kendını.
ilker GV 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)