Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOTOR yardıMm

REKLAM ALANI

beyler yeni yeni motorlara merak sarmaya başladım ve en sonunda araba yerine motor almaya karar verdim. 20.000tL bütçem var Şimdi kafamda honda cbr1000rr var sizce bu motor nasıL?? yorumlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    İlk motorun 1000cc bi makina olcaksa bu forumda kimseden destek bulamazsın. bu makinaları kullanması zordur. 600cc bide başlangıç motoru olarak tavsiye edilmez ama illa alıcam diyosan ve yaşamayı seviyosan önce gidip eğitim almanı tavsiye ederim.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorun 1000cc bi makina olcaksa bu forumda kimseden destek bulamazsın. bu makinaları kullanması zordur. 600cc bide başlangıç motoru olarak tavsiye edilmez ama illa alıcam diyosan ve yaşamayı seviyosan önce gidip eğitim almanı tavsiye ederim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı calypso33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler yeni yeni motorlara merak sarmaya başladım ve en sonunda araba yerine motor almaya karar verdim. 20.000tL bütçem var Şimdi kafamda honda cbr1000rr var sizce bu motor nasıL?? yorumlarınızı bekliyorum
    kaldı ki "motor yardım!" diye başlık attığın bir konuya da ilgi çekemezsin. derdinin özetini başlıkta vereceksin ki insanlar zaman kaybetmesin.

peki başlangış olarak ney kullanmalıyım?ve 1000cc lik makinelere ne zaman geçebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    600 cc bi Cruser, naked yada touring desen eğitimle belki derler ama başlangıç için race bi makina diyince kaza yapmaman sadece senin şanslı oldugun anlamına gelir. uzun süre küçük motor kullanıp race makina alınca eminim ilk zamanlar ışıklarda duramayıp çizgiyi biraz geçenler olmuştur.

Motosikleti
    Burgman UH 150
    Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katılıyorum

ilk makina 1000 lik biraz agır gelir ve
    önce egitim alman şart özel kurslar var bu eğitimi alabilirsin
    hadi cup modeli ile başlayıp 1000 geçeyim deseydin bi nebze ama direk 1000 lik makina wwwwooowwww derim
    http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    ben bu topigin gerçek olduguna inanmıyorum. 1000 cc oyuncak mı bu yarış pistlerinden fırlamış ortalama 180 hp gücü olan dogru kişiler tarafından kullanılmadıgında ölüm oyuncagı haline gelebilen bir replika. gerek oturuş pozisyonu gerekse gidon açısı gerek ürettigi güç asla başlangıç motoru olmaya elverişli degildir. illa bu motorlardan almak istersen

işte sana link http://www.motosiklet.net/forum/onla...e-birlikteler/

Motosikleti
    XT660R
    Daha önce buyuk cc motor tecrüben yoksa sakın ama var ise R6 tafsıyem

Alıntı barsgamze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katılıyorum

ilk makina 1000 lik biraz agır gelir ve
    önce egitim alman şart özel kurslar var bu eğitimi alabilirsin
    hadi cup modeli ile başlayıp 1000 geçeyim deseydin bi nebze ama direk 1000 lik makina wwwwooowwww derim
    oufff gözümü korkuttuN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------

peki eğitimini ne kadar sürede tamamlayabilirim?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler