arkadaşlar merhaba eksozu deldirip daha sonra kaynak ile kapatabilirmiyim yani kaynak sorunsuz olurmu
Ayrıca kaynaklı eksoz muaynaneden geçermi
arkadaşlar merhaba eksozu deldirip daha sonra kaynak ile kapatabilirmiyim yani kaynak sorunsuz olurmu
Ayrıca kaynaklı eksoz muaynaneden geçermi
ben egsozumun ucunu deldirip sonra oraya aparat yaptırmıştım istediğim zaman takıyodum vidalıydı sesi kapatıyodu arada da abart acıyodum.ama sırf muayene icinse ucunu kapatıp muayene yaptırırsın sonra acarsın ben cupper açık egsozlara tel deterjan süngeri soktuklarını bile duymuştum muayene için
Motosiklet mucidi
peki kaynak tutarmı
her türlü tutar kaynak argon kaynağıyla 0.5mm kalınlığındaki saclar kaynatılabiliyo veyahutta oksijen kaynağıyla kaynattırabilirsin her türlü tutar korkun olmasın..
81VATAN__54MEKÂN
ben egzosumun kafasını cıkarmısdım krom olan yeri delmisdim birde oraya yuvarlak sac parcası kestim istediğimde vidalıyorum orjinal oluyor istediğimde cıkartıyorum abart oluyor :D
arkadaşlar benim egzost ta delik, mübarek chopper gibi ses çıkarıyo kaynak değilde delik çapında vida ile kapatsak istediğimiz zaman da söksek sağlıklı olurmu?
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Egsozu deldiğiniz yerdeki delik zamanla büyüyor ve deliğin kenarları inceliyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)